reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dziewczynki dziś wielki dzień idę na rozmowę o pracę bardzo proszę o wasze kciuki, o 18-tej mam rozmowę:tak:
Witam wszystkie i przepraszam ,że tak o sobie tylko zaraz szykuję obiad dla M i będę się pindrować
:-D.

:-D:-D:-D no właśnie :-D, ale trochę przebojów miałam dziś chciałam nagrać cv na płytę i mi komputer nagle padł musiałam drugi raz po płytę lecieć do sklepu i dopiero nagrałam , potem biegusiem do punktu ksero wydrukować, wróciłam i bach na forum z prośbą o kciuki , dobra biorę się za obiad dla M bo się nie wyrobię.

Witajcie
Jeśli ktos jeszcze mnie pamięta to melduję, że żyję.

Danusiu, Ewelinko, Madziu, Gabrysiu, Rudzia, Marti pozdrawiam gorąco.
Heeeeeeeeeej:-) Wreszcie się odezwałaś, co u Ciebie?

Dziewczynki dziś wielki dzień idę na rozmowę o pracę bardzo proszę o wasze kciuki, o 18-tej mam rozmowę:tak:
Witam wszystkie i przepraszam ,że tak o sobie tylko zaraz szykuję obiad dla M i będę się pindrować
Trzymam :-) i nie zapeszam, tfu tfu:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja właśnie z romowy wróciłam, zadzwoniła dzisiaj do mnie pani dyrektor prywatnego liceum czy nie przyszłabym na rozmowę no więc nie mając nic do stracenia pojechałam, niestety pensja najniższa krajowa:zawstydzona/y: szukam dalej:-)

reklama
Witajcie kochane jak ja się cieszę, że ten wątek znowu żyje i jest co nadrabiać w czytaniu :-)

Danula - pozdrowionka :)
A co to za zamieszanie z tym forum? U mnie wszystko po staremu. Ja nic nie wiem :eek:

Pozdrawiam i ja Ciebie pędziwiatrze :-)

Gosposie jak będę chciała coś upiec to zgłoszę się na korepetycje :-D:-):tak: ostatnio dostałam przepis na pyszną krówkę od mamy P gdzie nie trzeba wyrabiać ciasta ani nic piec więc może to ciasto, które mi się uda:szok:
:-D
Danusiu to teraz widać cię na drodze:-) ja też już przyzwyczaiłam pupę do auta i szybko się nie przesiądę na komunikację miejską:-p
Miałam problem z odnalezieniem odskoczni dlatego cieszę się że wróci na swoje miejsce;-)
Miłego weekendu życzę:-)

Kochana nie ma sprawy postawisz winko i wszystko Ci ugotuje :)
No ja też w końcu szczęśliwa, że mam aktywne prawko i nie muszę jeżdzić autobausami, wsiadam i jadę szybko i wygodnie echh ciężko byloby jeżdzić teraz inaczej :-)
No to kiedy kurs na śląsk obierasz?? ;-):-):-)

Buziaczki i pozdrowionka przesyłam*

Danuś, z filmiku śmiałam się pół dnia, po czym siadłam na rowerek stacjonarny z nadzieją, że mój pan :-D:-D :-D Ktoś tu pomyślał. To byłby patent, co nie???

Wiedziałam, że Ci się spodoba :-D:-D:-D:-D no to byłoby niezłe echhhhhhhhhh już to widzę :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

cześć
ale tu świątecznie :) ja jeszcze nie miałam chwili, żeby o świętach pomyśleć :zawstydzona/y:
szukam wątku po ciąży i nie widzę :-(
tak w ogóle to dawno mnie już nie było, ale moja Iga czuwa cały dzień i śpi tylko w nocy (na szczęście), w ciągu dnia chce być cały czas na rękach, czasem nie mam czasu nawet zjeść, dlatego mnie tu tak mało

pozdrawiam was wszystkie

Już kochana czuć nastrój świąteczny jakby nie było już święta za pasem :-)

Witajcie
Jeśli ktos jeszcze mnie pamięta to melduję, że żyję.
Danusiu, Ewelinko, Madziu, Gabrysiu, Rudzia, Marti pozdrawiam gorąco.

:szok: takie miałam oczy jak przeczytałam kto do nas zwiatał. Napiszesz coś więcej czy znowu znikasz na długie miesiące??
Pozdrawiam

&&&&& u rąk i nóg &&&&& :-) daj znać jak poszło

Czarna buziaki wielkie :-)

Echh a ja nie pitoma jak nie nocka to ranka...nie dogodzisz :-D:-D:-D:-D
Ściskam kochane moje i buziam po kolei :-)

ps.
Sis na esej czekam niecierpliwie ;-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry