reklama

Odskocznia;))))

Danula- nie zostało nic , takie dobre było , ale zapraszam dzisiaj na rosołek:tak:już gotowy tylko makaron muszę jeszcze ugotować, miałam dzisiaj gości wpadła koleżanka i brat cioteczny mojego M , być może wyskoczymy dziś wieczorem na piwko, ma jeszcze zadzwonić do mnie szwagier jak już M wróci z pracy.
Witam wszystkie dziewczynki i pozdrawiam.

reklama
Ewelinko ja nie jestem stworzona do wyrabiania ciasta:-p po prostu wkurzam się jak mi nie wychodzi, w swoimi życiu upiekłam tylko jedno ciasto - sernik na święta gdy byłam jeszcze w Sheffield:-)
Danusiu co ma być to będzie, szczerze to nie wiem czy będę umiała zaufać facetowi. Czas pokaże.
A co do mojej jazdy to na urodziny kupiłam sobie autko w diesel'u czego teraz bardzo żałuję bo ceny idą ciągle w górę:angry: Jestem bardzo nerwowym kierowcą, wkurza mnie bezmyślność i brak wyobraźni u innych kierowców:-p Pomimo tego jazda sprawia mi dużą przyjemność i wreszcie jestem niezależna:-)

Kobietko życzę dobrej zabawy przy piwku:-)
Miłego dnia kochane:-)

Ostatnia edycja:
Madzia - ja też jestem anty talent do pieczenia ciasta upiekłam dwa, raz murzynka, który miał zakalec , a ostatnio próbowałam upiec biszkopta , ale mi za niski wyszedł ,a podobno przepis był taki ,że każdemu wychodzi ,no a mi nie wyszedł:zawstydzona/y:Zato mój M jest z wykształcenia cukiernikiem i piecze pyszne ciacha.:-p

Witam,
baaaaaaaaaaaaaardzo mi się nie podoba, że "Odskocznia" została przeniesiona!!! :sorry: Mam nadzieję, że ma to "logiczne" wytłumaczenie?

Magda,
wiesz...dobrej gospodyni wszystko w rękach ładnie rośnie :-D, więc mi nawet ciasto wychodzi ;-)

Kobietko, Tobie nie wyszedł biszkopt, a ja wspominam jak robiłam ciasto zebrę...a wyszedł mi co najmniej piernik - z wyglądu :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane :)

Danuś, a myślisz, że wyszłam do miasta? :-D:-D Jestem między kuchnią, a salonem ;-) I nie żałuj tak tego P - toż on taaaaki sam, zapomniałaś??? ;-)

Tak jak myslałam :-D:-D:-D Wiem wiem dobraliście się jak w korcu maku ;-)

Danula- nie zostało nic , takie dobre było , ale zapraszam dzisiaj na rosołek:tak:już gotowy tylko makaron muszę jeszcze ugotować, miałam dzisiaj gości wpadła koleżanka i brat cioteczny mojego M , być może wyskoczymy dziś wieczorem na piwko, ma jeszcze zadzwonić do mnie szwagier jak już M wróci z pracy.
Witam wszystkie dziewczynki i pozdrawiam.

No masz dobrze, że chociaż na rosołek się załapie...echh tak to jest jak człowiek na zmiany chodzi ;-):-)

Ewelinko ja nie jestem stworzona do wyrabiania ciasta:-p po prostu wkurzam się jak mi nie wychodzi, w swoimi życiu upiekłam tylko jedno ciasto - sernik na święta gdy byłam jeszcze w Sheffield:-)
Danusiu co ma być to będzie, szczerze to nie wiem czy będę umiała zaufać facetowi. Czas pokaże.
A co do mojej jazdy to na urodziny kupiłam sobie autko w diesel'u czego teraz bardzo żałuję bo ceny idą ciągle w górę:angry: Jestem bardzo nerwowym kierowcą, wkurza mnie bezmyślność i brak wyobraźni u innych kierowców:-p Pomimo tego jazda sprawia mi dużą przyjemność i wreszcie jestem niezależna:-)

Kobietko życzę dobrej zabawy przy piwku:-)
Miłego dnia kochane:-)

No zobaczymy kto wie może będzie z tego coś więcej :-)
To prawda auto daje dużo swobody. Ja nie jeździłam od sierpnia bo sobie przegapiłam termin prawka bo miałam terminowe i dopiero teraz wyrabiałam bo dojechać nie umiałam najpierw do lekarza na badania a potem do urzędu. Więc sobie wyobraź co się teraz dzieje jak się w końcu do auta dobrałam. A teraz mamy znowu cintka i do tego różowego :szok::-D:-D:-D:-D vw nam się rozkraczył i będzie złomowany. Ale co tam ważne, że jeżdzi :-)

Madzia - ja też jestem anty talent do pieczenia ciasta upiekłam dwa, raz murzynka, który miał zakalec , a ostatnio próbowałam upiec biszkopta , ale mi za niski wyszedł ,a podobno przepis był taki ,że każdemu wychodzi ,no a mi nie wyszedł:zawstydzona/y:Zato mój M jest z wykształcenia cukiernikiem i piecze pyszne ciacha.:-p

Ja nie wiem mi wychodzi każde ciasto, pewnie mam jakiś ukryty talent :-D:-D:-D:-D a nie piekę prawie w ogóle teraz :sorry:

Witam,
baaaaaaaaaaaaaardzo mi się nie podoba, że "Odskocznia" została przeniesiona!!! :sorry: Mam nadzieję, że ma to "logiczne" wytłumaczenie?
Magda, wiesz...dobrej gospodyni wszystko w rękach ładnie rośnie :-D, więc mi nawet ciasto wychodzi ;-)
Kobietko, Tobie nie wyszedł biszkopt, a ja wspominam jak robiłam ciasto zebrę...a wyszedł mi co najmniej piernik - z wyglądu :-D

Ja nawet nie wiedziałam, że jest przeniesiona dopiero jak napisałaś to sprawdziłam. Trochę to nie teges też mi się nie podoba :sorry:

Zjola a Ty dalej w pędzie? Echh pozdrawiam strusiu pędziwiatrze ;-):-)

Graffa, Marti, Marta, Anastazja ściskam Was kochane :-)

A ja dziś ostatnia i weekend nareszcie w końcu odpocznę porządnie bo jakoś po tych nockach dojść do siebie nie mogę.
Miłego dnia Wam życzę :-)

reklama
No no ,ale się pozmieniało odnaleźć się jakoś tak trudno , nie mogę się dopatrzeć gdzie co jest, ale ja blondynka to norma u mnie:-D
Witam dziewczynki miłego weekendu życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry