Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witam,
baaaaaaaaaaaaaardzo mi się nie podoba, że "Odskocznia" została przeniesiona!!!Mam nadzieję, że ma to "logiczne" wytłumaczenie?
Magda, wiesz...dobrej gospodyni wszystko w rękach ładnie rośnie, więc mi nawet ciasto wychodzi ;-)
Kobietko, Tobie nie wyszedł biszkopt, a ja wspominam jak robiłam ciasto zebrę...a wyszedł mi co najmniej piernik - z wyglądu![]()
Gosposie jak będę chciała coś upiec to zgłoszę się na korepetycjeWitajcie kochane
Tak jak myslałamWiem wiem dobraliście się jak w korcu maku ;-)
No masz dobrze, że chociaż na rosołek się załapie...echh tak to jest jak człowiek na zmiany chodzi ;-):-)
No zobaczymy kto wie może będzie z tego coś więcej :-)
To prawda auto daje dużo swobody. Ja nie jeździłam od sierpnia bo sobie przegapiłam termin prawka bo miałam terminowe i dopiero teraz wyrabiałam bo dojechać nie umiałam najpierw do lekarza na badania a potem do urzędu. Więc sobie wyobraź co się teraz dzieje jak się w końcu do auta dobrałam. A teraz mamy znowu cintka i do tego różowegovw nam się rozkraczył i będzie złomowany. Ale co tam ważne, że jeżdzi :-)
Ja nie wiem mi wychodzi każde ciasto, pewnie mam jakiś ukryty talenta nie piekę prawie w ogóle teraz
Ja nawet nie wiedziałam, że jest przeniesiona dopiero jak napisałaś to sprawdziłam. Trochę to nie teges też mi się nie podoba
Zjola a Ty dalej w pędzie? Echh pozdrawiam strusiu pędziwiatrze ;-):-)
Graffa, Marti, Marta, Anastazja ściskam Was kochane :-)
A ja dziś ostatnia i weekend nareszcie w końcu odpocznę porządnie bo jakoś po tych nockach dojść do siebie nie mogę.
Miłego dnia Wam życzę :-)
:-)
ostatnio dostałam przepis na pyszną krówkę od mamy P gdzie nie trzeba wyrabiać ciasta ani nic piec więc może to ciasto, które mi się uda

Danusiu to teraz widać cię na drodze:-) ja też już przyzwyczaiłam pupę do auta i szybko się nie przesiądę na komunikację miejską

Miałam problem z odnalezieniem odskoczni dlatego cieszę się że wróci na swoje miejsce;-)
Miłego weekendu życzę:-)
Mam nadzieję, że ma to "logiczne" wytłumaczenie?