reklama

Odskocznia;))))

Anastazja, też nie mam choinki. My kupujemy co roku w Wigilię z samego rana. A lampki wczoraj P spr i dobrze, że spr, bo jak jedna spalona :-D, więc musiałam dziś iść i zakupić. Przy okazji zakupiłam łańcuchy na choinkę i komplet bombek - teraz tylko wydziarać na jednej imię syna mego i git :-D

Zjola, współczuję, ale wiesz....dasz radę :tak:

Buziam wszystkie*

reklama
cześć

ale tu świątecznie :) ja jeszcze nie miałam chwili, żeby o świętach pomyśleć :zawstydzona/y:
szukam wątku po ciąży i nie widzę :-(
tak w ogóle to dawno mnie już nie było, ale moja Iga czuwa cały dzień i śpi tylko w nocy (na szczęście), w ciągu dnia chce być cały czas na rękach, czasem nie mam czasu nawet zjeść, dlatego mnie tu tak mało

pozdrawiam was wszystkie

Ilonka, fajnie, że do nas zajrzałaś :tak: Igunia ma prawie 1,5 miesiąca? :szok::szok: Toż niedawno rodziłaś :zawstydzona/y:
U nas młody spał ładnie, jak był taki malusi, budził sie tylko co 3h na papu, później przesypiał calutkie noce, a teraz....ech, gdzie te czasy...teraz na dobę śpi tylko 1h i fika....fika...fika...gada...gada...gada...:-D chce siedzieć, wstawać itp. Czasem na rzęsach już chodzę, ale mimo wszystko jest to przeurocze i nie do zastąpienia! Buziak dla Was* I jakąś foteczkę byś malutkiej zapodała :-)

Ilonko- wątek dla rozpakowanych mamusiek jest pięterko wyżej na głównej stronie forum pod tytułem mamusie Aniołków:tak:
Witam się po południowo u nas dziś ponuro i padało więc dzionek taki sobie, zabieram się za obiad dziś naleśniki z dżemem.

Hejka,

wszystkie już się do świat przygotowujecie?:szok::szok: czy tylko ja jeszcze nie mam choinki i lampeczek? :eek:
czarna - opowiadaj co u Ciebie? przyszła @ , jakoś teraz miała być. Jak małżonek - już się zdecydował czy jeszcze wacha?
magdalena - to byś z moim mężem mogła pogadać bo on w coś podobnego gra, ale nie wiem czy to fifa jest , ale na pewno nie 2012 jeszcze ,a Ty kupiłaś ? :-)
Dzisiaj nie mam nic na obiad i nie mam pojęcia co zrobić , bo mój mąż jeszcze nie ma ściagniętych szwów po wyrwaniu 8mki , także dieta miękka nas obowiazuje :laugh2:
Ja też do świąt nie jestem przygotowana, nawet w tym roku nie czuję tej atmosfery :sorry:

Gram w fifę 2012 bo kupił sobie facet mojej siostry i to on mnie zaraził tą grą, jak P dowiedział się że gram to swierdził że jesetm nowoczeną kurką domową:szok:
:-D
A ja dzisiaj 12 godzin w pracy!!!!!!!!!!!!!! Matulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby szybko ci minął ten dzień :-)

A ja dzisiaj się zorientowałam że @ się wczoraj nie pojawiła i troszkę jestem zaniepokojona, bo choć bardzo bym chciała to nie jest to najlepszy moment na bobasa.
Miłego dnia życzę:-)

Magdalenko- może to tylko lekkie opóźnienie , ja jakbym teraz zaszła w ciążę to bym chyba osiwiała ze zmartwienia bo tyle leków biorę ,że szok.

Magdalenko- może to tylko lekkie opóźnienie , ja jakbym teraz zaszła w ciążę to bym chyba osiwiała ze zmartwienia bo tyle leków biorę ,że szok.
Rozumiem:tak: Ja szukam pracy, P co prawda rysuje w domu ale też nie ma stałego zatrudnienia bo robi praktykę do tego spałaca kredyt za mieszkanie, więc nie stać nas w obecnej sytuacji na dziecko:sorry:
Kobietko dobrze się czujesz po lekach? tzn nie masz mdłości itd? ja dawno temu brałam lexapro i nienajlepiej się czułam:sorry:
Ewelinko fikanie ma pewnie po mamusi !!! :)))))))))

Ostatnia edycja:
Magdalenko- nie mam mdłości przyzwyczaiłam się do tych leków, ja też szukam pracy , ostatnio mój M był w jednym ze sklepów spożywczych z towarem i podał mój nr telefonu bo będą potrzebowali do pracy , więc po cichutku liczę ,że może się załapie:tak:U mnie w mieście z pracą strasznie ciężko jest już nawet nie przebieram w ofertach bo nie ma w czym mogłabym nawet towar na pułki wystawiać byle by coś robić.

Cześć Babolki ,
Anastazja , no niestety nic nowego Ci nie napiszę . ostatnią @ dostałam po 25 dniach więc dużo wcześniej , teraz zacznę płodne dni . Powiedziałam że na mikołaja robimy syna - ale jak zwykle nic nie odpowiedział . Tak więc seks bez zabezpieczeń , ale pod czujnym okiem Pana - aby nic nie zmajstrować.
Już mi się ostatnio śniło , że byłam prostytutką :szok: to pewnie z powodu niedoboru seksu. Ten sen trochę mnie przeraził...

Magda , możliwe że stres w związku z pracą przeunie Ci @

Ewelinka , Zjola ,Kobietka22 , Danula , graffa , ilonka buziaczki .

reklama
Witajcie,

Czarna, :-D:-D:-D:-D padłam ze śmiechu z Twojego snu...dzięki za dawkę chichów od rana :tak:

Madzia, yhy, po mamusi, wszystko ma po mamusi, tylko od pasa w dół Tatusia :-p

Miłego dnia dziewczynki*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry