reklama

Odskocznia;))))

Heło :-D:-D
ale dzisiaj piękne słońce świeci , normalnie jak wiosna i cieplutko , my jeszcze nie mamy takiego silnego wiatru ale już zaczyna dmuchać :tak::tak:
Ja mam garnek zupy od piątku , i kotlety a'la jeżyki z pomysłu na.. także tylko odgrzewam obiad :-D:-D
Co tam u Was?
Bo u mnie stara bida :-p
A u mnie wiało całą noc:eek: ja mam pomidorową bo został mi rosół od wczoraj i zrobiłam gulasz do placków ziemniaczanych :-)
U mnie też stara bida :zawstydzona/y:

reklama
Ej, dziewuszki, najważniejsze, że nowej bidy nie ma...ze starą przecież przywykłyśmy żyć ;-)

U nas też całą noc wiało, ale jak!!!!!!!!!! Ogród mi wiatr "przemeblował" :\

Buziaki*

ewelina - podoba mi się co napisałaś , i oby nowa bida nie przyszła :tak: jak zdrówko?
zjola - a Ty dalej zalatana? :-D
magda - jak tam życie na bezrobociu? pamiętam jak siedziała to dom lśnił i obiady 2 daniowe były :-D

Anastazja, zdrówko, jako-tako...po japońsku ;-) Nie narzekam, choć bywało lepiej. Wszyscy wokół kaszlą, kichają, aż strach wyjść z domu, mam nadzieję, że mi dziecia nie zarażą...

Zjola, ja się dziś wzięłam za robienie stroików świątecznych na stół...i mam gwiazdki przed oczami :-D paluchy też bolą, potraciłam wszystkie szponki, ale efekt jest...teraz tylko do zatwierdzenia - czyt.ocena męża :-D i można rozdać rodzince i przyjaciołom...

Buziam wszystkie*

Hejka,

wszystkie już się do świat przygotowujecie?:szok::szok: czy tylko ja jeszcze nie mam choinki i lampeczek? :eek:
czarna - opowiadaj co u Ciebie? przyszła @ , jakoś teraz miała być. Jak małżonek - już się zdecydował czy jeszcze wacha?
magdalena - to byś z moim mężem mogła pogadać bo on w coś podobnego gra, ale nie wiem czy to fifa jest , ale na pewno nie 2012 jeszcze ,a Ty kupiłaś ? :-)
Dzisiaj nie mam nic na obiad i nie mam pojęcia co zrobić , bo mój mąż jeszcze nie ma ściagniętych szwów po wyrwaniu 8mki , także dieta miękka nas obowiazuje :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry