reklama

Odskocznia;))))

Witam :-)
Danuś może obiorę twój kierunkek wiosną:zawstydzona/y:
Życzę ci spokojnego weekendu.

Dziewczynki chyba nic nie zmajstrowaliśmy, dzisiaj wychodzę się pobawić w damskim gronie więc P mi głowę suszył abym nie szalała i najlepiej została w domu. Więc zrobiłam test. Wynik negatywny więc czekam na @:tak:

reklama
o rety ale sie dzis narobilam T caly dzien w pracy to ja wykorzystalam okazje i sie ogarnelam.... okna wkocu umyte, swiateczne dekoracje wyciagniete - moze za tydzien ubiore choinke bo chlopaki sie juz doczekac nie moga :) dlugi spacerek na mroznym i wietrzym dworzu ale milo bylo :) no i tak mi sie zachcialo dzis pierogow ze a co :) zrobilam 120 sztuk jeszcze mi farszyk zostal wiec bedzie trzeba dorobic :)
T jeszcze w pracy, chlopaki spia to mozna chwile odpoczac bo jutro na 12 godzin do pracy brrrrt :)
Danula kochana moja ja tez sie bardzo stesknilam :*
prawie codziennie sobie mowie a wejde dzis do dziewczyn napisze cos ipotem tak mi dzien zlatuje ze ani sie nie obejze i spie na kanapie :)
Ewelinka widzialam Twoje Szczescie :) rosnie jak na drozdzach :) cudowny!!! nic tylko calowac :) wycaluj go ode mnie tak muuuuuuuaaaa :)

dziewuszko moje kochane - BUZIAKI dla was ogromne :) trzymac sie wiatru i oby do przodu z usmiechem na ustach ... :)

TESKNIE ZA WAMI!!!!

Cześć dziewczynki :)

Sorki, że was troszkę zaniedbałam ale siła wyższa a potem takie zmęczenie mnie dopadło, że pisać mi się nie chciało :(
Z tego jednak, co widzę, to wystarczy was na chwilę zostawić i już coś się dzieje.

Kobietko - trzymam kciuki za pracę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdzia - :szok::szok::szok::szok::szok:, jeszcze nie doczytałam, czy to fasolka czy fałszywy alarm. Doczytałam ale głowy bym nie dała :no:

Rudzia - no, no, no ...

Ewelinko - i widzisz świnka nie wpadłam na kawę :(

Czarna - jestem, jestem ale obecna tylko duchem :( Ciało odmówiło posłuszeństwa :(

Danula - buźka

no rozpisałam się ,że hej :-D
wiadomo jak to po weekendzie leń mi się załączył , buszuję teraz na tym wątku ,który mi poleciłaś , staraczki 2013 :tak:, miałam koszmarny sen wiesz ,śniło mi się ,że byłam w ciąży i czekał mnie zabieg , i prosiłam ginekologa żeby mnie uśpili na czas zabiegu coś okropnego ,a dziś coś czuję ,że zaraz będzie @ .

Witajcie kobietki :-)

Witam :-)
Danuś może obiorę twój kierunkek wiosną:zawstydzona/y:
Życzę ci spokojnego weekendu.

Dziewczynki chyba nic nie zmajstrowaliśmy, dzisiaj wychodzę się pobawić w damskim gronie więc P mi głowę suszył abym nie szalała i najlepiej została w domu. Więc zrobiłam test. Wynik negatywny więc czekam na @:tak:

Kochana to ja trzymam Cię za słowo i koniecznie musimy się wtedy spotkać nie ma innej możliwości nie odpuszczę Ci :tak::-):-)

Danula- a co tam się dzieje ,że grozi Ci szukanie pracy?
Magdalena- a ja już się tak napaliłam ,że może w ciąży jesteś
:zawstydzona/y:

Mam umowę do końca grudnia a słuchy chodzą, że mają wszystkich co tak mają umowy pozwalniać bo przyjmują nowych więc ktoś musi wylecieć a my jesteśmy ostatnią turą której kończą się umowy więc nie trudno się domyślić co będzie.

Kobietko do czasu gdy się nie pojawi @ nie mam pewności. Jutro się zapiszę do gin na wizytę :-)
Miłego wieczoru:-)

No i?????????????? Jak po wizycie?????????????????

o rety ale sie dzis narobilam T caly dzien w pracy to ja wykorzystalam okazje i sie ogarnelam.... okna wkocu umyte, swiateczne dekoracje wyciagniete - moze za tydzien ubiore choinke bo chlopaki sie juz doczekac nie moga :) dlugi spacerek na mroznym i wietrzym dworzu ale milo bylo :) no i tak mi sie zachcialo dzis pierogow ze a co :) zrobilam 120 sztuk jeszcze mi farszyk zostal wiec bedzie trzeba dorobic :)
T jeszcze w pracy, chlopaki spia to mozna chwile odpoczac bo jutro na 12 godzin do pracy brrrrt :)
Danula kochana moja ja tez sie bardzo stesknilam :*
prawie codziennie sobie mowie a wejde dzis do dziewczyn napisze cos ipotem tak mi dzien zlatuje ze ani sie nie obejze i spie na kanapie :)
Ewelinka widzialam Twoje Szczescie :) rosnie jak na drozdzach :) cudowny!!! nic tylko calowac :) wycaluj go ode mnie tak muuuuuuuaaaa :)

dziewuszko moje kochane - BUZIAKI dla was ogromne :) trzymac sie wiatru i oby do przodu z usmiechem na ustach ... :)

TESKNIE ZA WAMI!!!!

Kochana dawaj jakiego pieroga :-)
Mam nadzieje, że będziesz częsciej do nas zaglądać.
Pokaż swoich chłopaków teraz to pewnie już wielkie chłopaki :-)

Ściskam i całuje :***

Cześć dziewczynki :)

Sorki, że was troszkę zaniedbałam ale siła wyższa a potem takie zmęczenie mnie dopadło, że pisać mi się nie chciało :(
Z tego jednak, co widzę, to wystarczy was na chwilę zostawić i już coś się dzieje.

Kobietko - trzymam kciuki za pracę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdzia - :szok::szok::szok::szok::szok:, jeszcze nie doczytałam, czy to fasolka czy fałszywy alarm. Doczytałam ale głowy bym nie dała :no:

Rudzia - no, no, no ...

Ewelinko - i widzisz świnka nie wpadłam na kawę :(

Czarna - jestem, jestem ale obecna tylko duchem :( Ciało odmówiło posłuszeństwa :(

Danula - buźka

No jak to dopada Cię taka niemoc?? Coś się dzieje? Chorujesz??
Nie podoba mi się to :no:
Ściskam buziaki :*

Witam się poniedziałkowo i pozdrawiam wszystkie pisarki:)

A ja pozdrawiam wtorkowo :-)

Sis jak tam? Co tam? no wiesz...gdzie kiedy i z kim? Po co na co dlaczego? ;-):-)
Czekam na wieści :-)
Buziaki wielkie :****

A ja ten tydzień nocki..........nie lubię męczą mnie strasznie.
Ale za to w sobotę jedziemy na maraton po sklepach trzeba co nie co na święta już pokupić bo im lbiżej świąt tym będzie gorzej w sklepach.

Miłego wieczoru kochane buziaki :***

reklama
Witam się i ja wtorkowo:-)

Zapisałam się do gin na środę ale nie pójdę bo dzisiaj @ się pojawiła:-)
P jest rozczarowany bo cieszył się że uda mu się zostać tatą przed 30 i może dziecko go jeszcze z włosami zapamięta:-p:szok::-D
Buuuuziam was wszystkie gorąco:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry