reklama

Odskocznia;))))

Cześć dziewczyny , nie doczytałam :zawstydzona/y:ostatnio ze wszystkim w plecy jestem , ale mam dobre wieści mój M był w tym sklepie ,w którym pytałam o pracę i pracownica powiedziała ,że odchodzi i wyjeżdża do wawy i ,że pewnie do mnie zadzwonią bo nikogo więcej nie szukają więc jest szansa ,ze dostanę tę pracę:tak:

reklama
Dzięki dziewczynki:-)
Sklepik jest mały więc spokojnie dam sobie radę tak mi się wydaje , bo po tej mojej chorobie i na tych moich lekach trochę powolna jestem ,ale widziałam gorsze przypadki więc chyba nie będzie źle.

T caly dzien w pracy to ja wykorzystalam okazje i sie ogarnelam.... okna wkocu umyte, swiateczne dekoracje wyciagniete
Się ogarnęłam czy dom ogarnęłam, bo to różnica, chyba :-p

Danula - avatarek cudowny :tak:

Czarna - prostytutka? Jeszcze leżę i kwiczę :-p:-p

Magdalena - gratuluję autka :tak:

Anastazja - koniec roku zbliża się wielkimi krokami, więc trzymam kciuki. :tak: Głosik oddany.

U mnie "nudy", z Adą w kuchni szalejemy za dnia ;-)

Witam dziewczęta:-)
Ziola fasolki nie ma, aby zacząć myśleć o ciąży muszę poukładać swoje sprawy zawodowe:tak:
Ewelinko dziękuję, już mi lepiej, pozostał tylko katar:-p
Kobietko trzymam kciuki za pracę:-)

Danuś pracusiu co u Ciebie?
A ja dzisiaj biorę się za przedświąteczne porządki:tak:
Miłego dnia:-)

Lilijanna , takie sny to zapewne efekt - seksu w znikomych ilościach:confused2:
Buziaki dla Wszystkich .

Ja mam plan na ten tydzień udekorować dom ozdobmi świątecznymi , włącznie z przytaszczeniem choinki .
Żeby się dziewczynki ucieszyły przed wyjazdem na święta.

reklama
Cześć babeczki!

Nie mam weny do pisania :( Jestem zmęczona pracą, mam ochotę na przerwę i nie mam ochoty na święta :(
Ściskam Was wszystkie serdecznie ... duuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuużźźźźźźźźźźźkaaaaaaaaaaaaaaaa

Aha, umówiłam się na HISTEROSKOPIĘ !!! Mam 13 stycznia, jak się nic nie poprzesuwa. 13-stki się nie boję, bo to moja szczęśliwa liczba :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry