• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Magdalena - gratuluję pracy , fajnie ,że będziesz miała przyjemną pracę, a co dokładnie bęziesz robiła?

ja nadal czekam na telefon i chyba się nie doczekam....:wściekła/y:

U mnie już posprzątane mam teraz trochę czasu na forum , bo jutro wyjeżdżam sprzątać u babci , a po niedzieli zakupy i gdzieś tak od czwartku gotowanie, w przyszłym tygodniu zaczynają się też rekolekcje u nas w parafii.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki
.

reklama
Ziolu aplikowałam na stanowisko pracownika biurowego w dziale technicznym ale kierownik na rozmowie zaproponował mi poprowadzenie sekretariatu, więc będę sekretarką w firmie Solid Security:tak:

Zaczynam od stycznia chyba że zadzownią wcześniej, dojazd mam lepszy niż do ostatniej pracy no i nic więcej oprócz sekretariatu mnie nie interesuje czyli tylko korespondencja, telefon i mail:-)
Najważniejsze że będą płacić a w między czasie będę szukała czegoś lepszego.

Kobietko może potrzebują kogoś od nowego roku więc jest jeszcze troszkę czasu, trzymam kciuki aby zadzwonili jak najszybciej.

Ostatnia edycja:
Magda - też kiedyś prowadziłam sekretariat :) Raz u jakiejś nawiedzonej babki, która miała firmę rekrutującą pracowników do innych firm a za drugim razem prowadziłam sekretariat naukowcom na onkologii :) Da się wytrzymać jak ktoś lubi papierkową robotę.

Magda - gratuluję znalezienia pracy:tak: a niektórzy twierdzą że pracy nie ma, no ale to Ci za dużo wymagają chyba :tak:
Ja dzisiaj zabieram się za porządki, ale my i tak jedziemy do teściów także przygotowań praktycznie zero :-D Muszę się podzielić z Wami radosną nowina, w 2 miesiące z 12,647 moje TSH z czwartku 1,145 - juhuuuuuuuuuuu:-):-) zrobiłam też FT4 i anty TPO i z tego co wyczytałam w wujku google :-D:-D to nie mam Hashimoto, ale we wtorek wizyta i będę pewniejsza. Buziaki :*****

Anastazja- to super ,że wyniki masz ok.
Zjola- ja co roku byłam o tej porze w lesie w tym roku obiecałam sobie ,że wszystko rozplanuję tak żeby się nie zatyrać i tak też zrobiłam:tak:
Magdalenko- to fajna praca, też bym taką chciała siedzieć sobie w cieplutkim biurze zamiast w zimnym spożywczaku ,ale jak to się mówi nie chciało się teczki na studia nosić to się ma,a tak po prawdzie to kasy brak na studia był i dlatego nie poszłam.
Ja uciekam dziś do taty sprzątać, będę pewnie dopiero w przyszłym tygodniu.Pozdrawiam wszystkie dziewczynki.

ja w trakcie przygotowań wpadam życzyć Wam wszystkiego naj ,szczęścia ,dużo miłości i spełnienia wszystkich marzeń z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia:)

reklama
Witajcie kochane :-)
Jak mnie tu dawno nie było mam sporo zaległości ;-)

Witam się i ja wtorkowo:-)
Zapisałam się do gin na środę ale nie pójdę bo dzisiaj @ się pojawiła:-)
P jest rozczarowany bo cieszył się że uda mu się zostać tatą przed 30 i może dziecko go jeszcze z włosami zapamięta:-p:szok::-D
Buuuuziam was wszystkie gorąco:-)

Ojj tam ojj tam nic straconego wystarczy szybko "wziąść" się solidnie do pracy ;-) trzymam za to kciuki :szok::-);-)

Danula- no to ja Ci życzę żeby jednak Cię nie zwolnili , kurcze nie fajnie by było.
Magdalena- to w jakim wieku jest Twój M?
Ja się witam wieczornie za to
:-)

No fajnie ja niestety nadal nic nie wiem dowiem się pewnie dopiero po świętach takiego mamy niestety kierownika wszystko trzyma do ostatniego dnia :zawstydzona/y:

Danula - nie choruję tylko mam tyle roboty w pracy, ze padam na pysk!

Buziam wszystkie i lecę do domku. Może jutro znajdę chwilunię.

Ojj zwolnij kochana zwolnij bo tchu Ci zabraknie ;-)

Cześć dziewczyny , nie doczytałam :zawstydzona/y:ostatnio ze wszystkim w plecy jestem , ale mam dobre wieści mój M był w tym sklepie ,w którym pytałam o pracę i pracownica powiedziała ,że odchodzi i wyjeżdża do wawy i ,że pewnie do mnie zadzwonią bo nikogo więcej nie szukają więc jest szansa ,ze dostanę tę pracę:tak:

To ja trzymam kciuki mocno &&&

Ja tylko buziaki Wam przesyłam , bo brakuje mi czasu żeby dłużej z Wami pobyć....******

To ja także buziaki odsyłam ;-)

Się ogarnęłam czy dom ogarnęłam, bo to różnica, chyba :-p

Danula - avatarek cudowny :tak:

Czarna - prostytutka? Jeszcze leżę i kwiczę :-p:-p

Magdalena - gratuluję autka :tak:

Anastazja - koniec roku zbliża się wielkimi krokami, więc trzymam kciuki. :tak: Głosik oddany.

U mnie "nudy", z Adą w kuchni szalejemy za dnia ;-)

Dziękuje :-) tez mi się strasznie podoba :-)

Witam dziewczęta:-)
Ziola fasolki nie ma, aby zacząć myśleć o ciąży muszę poukładać swoje sprawy zawodowe:tak:
Ewelinko dziękuję, już mi lepiej, pozostał tylko katar:-p
Kobietko trzymam kciuki za pracę:-)

Danuś pracusiu co u Ciebie?
A ja dzisiaj biorę się za przedświąteczne porządki:tak:
Miłego dnia:-)

U mnie? kochana czekam na wieści i to jest teraz dla mnie najważniejsza wiadomość czy będzie dalej praca.
No a teraz przygotowania do świąt :-)

Witam,

Magda, miłego sprzątania*

Kobietko, i jak, wiadomo co z pracą?

Czarna, buziaczek*

Danuś, jak tam, co tam?

Majsi, Martuś, Marti, Anastazja, Zjola pozdrówka*

Kochana bez zmian powolutku malutkimi krokami do przodu ;-)
No wiesz ale już na jedną rzecz się cieszę.... domyślasz się? ;-):-)

Witam się i ja:-)

W takim razie życze aby badanie wyszło ok :-)

A co do facetów to czasem uważam że rzeczywiście są z marsa:crazy: P ostatnimy dniami doprowadza mnie do szału:szok:
Dobrze że wyładowuję się sprzątając:-)

Buuuziam was wszystkie gorąco:-)

Są są nie da się ukryć mój czasami mnie do takiego szału doprowadza, że mogłabym go udusić :-D:-D

Dziewczynki wczoraj zadzwonili abym przyszła dzisiaj na rozmowę i dostałam pracę:-)
Zaczynam od najniższego szczebla, zarobki słabe ale praca łatwa i przyjemna.
Buuuziaki;-)

GRATULUJE i trzymam kciuki, żeby Ci się tam podobało &&&&

Kochane
Jest jeden taki wieczór w roku
gdzie niebo z ziemią się łączy.
Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić.
To wieczór miłości
gdzie zostaje pokonane wszelkie zło,
panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci,
że to tylko taki jeden wieczór.
Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej
Spokojnych, zdrowych Świąt dla Was i Waszych bliskich :-)

4918.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry