reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie kochane :)

Zjola zaciskam zatem mocno kciuki &&&

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! Mam umowe na dwa lata :-):-):-):-) nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :-):-):-):-):-):-)

Buziam Was kochane i idę się ogarniać jutro jedziemy do mamy na święta :-):-):-)
Danusiu GRATULUJĘ, teraz musisz to opić :-p

Znacie powiedzenie biednemu wiatr w oczy? Coś w tym jest, w piątek padł mi laptop a gwarancja skończyła się we wrześniu. Rano w wigilię postanowiłam zrobić przelew za tel komórkowy, pieniądze z konta zeszły po czym dostałam info że transakcja nie została zrealizowana i mam spróbować ponownie, złożyłam reklamację ale mam czekać na rozstrzygnięcie 14 dni
:dry:
Na szczęście chociaż udało mi się wreszcie dobrać kolor włosów, od września usiłuję zejść z jasnego blondu ale wszystko się wypłukuje już nie mówię że kolory wychodzą zupełnie inne niż na palecie.
Pierwszy raz wyszedł mi fiolet a miał być zimny brąz:szok: tym razem fryzjerka się spisała i mam kawowy brąz, tylko spiera się strasznie, mam nadzieję że do sylwestra jeszcze coś zostanie z koloru:-p
:-)

Ostatnia edycja:
Jeśli kładziesz kolor na kolor to zawsze będzie się spierał ,ja tak miałam jak na blond brąz położyłam z biegiem czasu z powrotem miałam blond , to tak już jest teraz mam naturalne włosy i się w kolory nie bawię.
Ja się melduję po świętach byliśmy u teściów i szwagierki no jako mikołaje u dzieciaczków fajne były te święta.Dziś dojadamy schaboszczaki świąteczne z ziemniaczkami

Ja jestem , no właśnie tak pustka trzeba dać ogłoszenie ,że coś tu dają:-D
może to przyciągnie tłumy.
Ja dziś mam kacyka wczoraj z M opracowaliśmy dwa szampany i jeszcze mi się potem zachciało likieru i teraz mam ból głowy i suszy mnie jakbym na pustyni gdzieś była.
Czarna - buziak:*

Ja dziś mam kacyka wczoraj z M opracowaliśmy dwa szampany i jeszcze mi się potem zachciało likieru i teraz mam ból głowy i suszy mnie jakbym na pustyni gdzieś była.

Kobietko ja wczoraj miałam kacyka, umierałam cały dzień :-p

Witajcie kochane w tym nowym roku :-)

Danusiu GRATULUJĘ, teraz musisz to opić :-p

Znacie powiedzenie biednemu wiatr w oczy? Coś w tym jest, w piątek padł mi laptop a gwarancja skończyła się we wrześniu. Rano w wigilię postanowiłam zrobić przelew za tel komórkowy, pieniądze z konta zeszły po czym dostałam info że transakcja nie została zrealizowana i mam spróbować ponownie, złożyłam reklamację ale mam czekać na rozstrzygnięcie 14 dni
:dry:
Na szczęście chociaż udało mi się wreszcie dobrać kolor włosów, od września usiłuję zejść z jasnego blondu ale wszystko się wypłukuje już nie mówię że kolory wychodzą zupełnie inne niż na palecie.
Pierwszy raz wyszedł mi fiolet a miał być zimny brąz:szok: tym razem fryzjerka się spisała i mam kawowy brąz, tylko spiera się strasznie, mam nadzieję że do sylwestra jeszcze coś zostanie z koloru:-p
:-)

Ojj znam to znam i to dobrze, ale może zła passa szybko wychodziła w starym roku w nowym będzie już tylko dobrze ;-)

Danulka , to super , cieszę się razem z tobą :)
Magda , a ja zrobiłam sobie na głowie ciemną czekoladę :)
Zjola , Kobietka , Ewelinka , anastazja - buziaki

Ja też miałam kiedyś ciemną czekoladę :-)

Witam się w 2012 roku:-) ale tu cisza, halo halo jest tu ktoś?:-p

No jestem jestem czas zajrzeć co się tu dzieje ;-)

Ja w tym roku unikłam bólu głowy było baaaaaaaardzo spokojnie bo byliśmy w domu i tylko jedno winko wypiliśmy :-)

Mamy ten Nowy rok ciekawe jaki bedzie, mam nadzieje, że nie gorszy jak ten stary to nie będzie żle :-)
Miłego dnia kochane buziam każdą z osobna :**

Danula- Ja mam ogromną nadzieję ,że dla mnie będzie lepszy bo się w zeszłym roku pochorowałam ,a teraz trzymam się w pionie i mam nadzieję ,że tak zostanie.
Coś tu takie pustki u nas , babeczki gdzie jesteście?

Magdalena- no to nie ja jedna na kaca cierpiałam:tak:

reklama
Halo halo, witam w nowym roku,

faktycznie cisza coś tu jest, no ale to wina każdej z nas :tak: Ja osobiście obiecuję poprawę:-p
Jak będzie taki rok jak pierwsze 12 godzin to przez cały rok najpierw będę piła a później będę spała, ale ogólnie rok się skończył dobrze i zaczął się nie najgorzej, najpierw u jednych znajomych byliśmy do ok 4 a później u sąsiada, jakoś po 7 do łóżka dotarliśmy , ale to już blisko było ;-)
zjola - co u Ciebie ?
danula - dostałaś umowę dobrze przeczytałam? Gratuluję !!!! mam nadzieję że już w tym rok obejdzie się bez przykrych niespodzianek, jeśli już to same dobre :tak:
magdalena - pokaż ten fiolet :-p Ja muszę Wam się przyznać, nie znam się wogóle na farbach, nigdy w życiu nie farbowałam, ani farbą ani nawet szamponem:tak:
kobietka - a co u Ciebie z pracą?
lilijana - nie wiem czy tutaj jeszcze zaglądasz , ale GRATULUJĘ!!!:-)fajny prezent noworoczny ;-)
czarna , ewelina - co u Was?
aha , pamiętam że ktoś bierze euthyrox, chyba ilona? Ja byłam u endo i kazała mi dalej brać 75 mg, nie wiem czy to nie za dużo, stwierdziła że mam dobrze dobraną dawkę, no ale skąd ona to wie, skoro ja zaledwie 46 dni brałam leki, no ale biorę dalej. I też nie kazała mi powtarzać badań co 6 czy 8 tyg, tylko dopiero za pół roku do niej przyjść a jak zajdę w ciąże to bez kolejki do niej przyjść po większą dawkę, nie wiem czy zaufać tej lekarce, szczerze to jakoś nie mam zaufania do lekarzy :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry