Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Danusiu GRATULUJĘ, teraz musisz to opićWitajcie kochane
Zjola zaciskam zatem mocno kciuki &&&
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! Mam umowe na dwa lata :-):-):-):-) nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :-):-):-):-):-):-)
Buziam Was kochane i idę się ogarniać jutro jedziemy do mamy na święta :-):-):-)

tym razem fryzjerka się spisała i mam kawowy brąz, tylko spiera się strasznie, mam nadzieję że do sylwestra jeszcze coś zostanie z koloru

Ja jestem , no właśnie tak pustka trzeba dać ogłoszenie ,że coś tu dają
może to przyciągnie tłumy.
Ja dziś mam kacyka wczoraj z M opracowaliśmy dwa szampany i jeszcze mi się potem zachciało likieru i teraz mam ból głowy i suszy mnie jakbym na pustyni gdzieś była.
Czarna - buziak:*

Danusiu GRATULUJĘ, teraz musisz to opić
Znacie powiedzenie biednemu wiatr w oczy? Coś w tym jest, w piątek padł mi laptop a gwarancja skończyła się we wrześniu. Rano w wigilię postanowiłam zrobić przelew za tel komórkowy, pieniądze z konta zeszły po czym dostałam info że transakcja nie została zrealizowana i mam spróbować ponownie, złożyłam reklamację ale mam czekać na rozstrzygnięcie 14 dni
Na szczęście chociaż udało mi się wreszcie dobrać kolor włosów, od września usiłuję zejść z jasnego blondu ale wszystko się wypłukuje już nie mówię że kolory wychodzą zupełnie inne niż na palecie.
Pierwszy raz wyszedł mi fiolet a miał być zimny brąztym razem fryzjerka się spisała i mam kawowy brąz, tylko spiera się strasznie, mam nadzieję że do sylwestra jeszcze coś zostanie z koloru
:-)
Danulka , to super , cieszę się razem z tobą
Magda , a ja zrobiłam sobie na głowie ciemną czekoladę
Zjola , Kobietka , Ewelinka , anastazja - buziaki
Witam się w 2012 roku:-) ale tu cisza, halo halo jest tu ktoś?![]()
Ja jestem , no właśnie tak pustka trzeba dać ogłoszenie ,że coś tu dają
może to przyciągnie tłumy.
Ja dziś mam kacyka wczoraj z M opracowaliśmy dwa szampany i jeszcze mi się potem zachciało likieru i teraz mam ból głowy i suszy mnie jakbym na pustyni gdzieś była.
Czarna - buziak:*

Ja osobiście obiecuję poprawę

Ja muszę Wam się przyznać, nie znam się wogóle na farbach, nigdy w życiu nie farbowałam, ani farbą ani nawet szamponem