reklama

Odskocznia;))))

Jestem, jestem, zaglądam, cieszę się bardzo, ale gaciami też trzęsę, a myślałam, że będzie łatwiej. Niestety nie jest. :dry:
Anastazja - dzięki i czekam na Ciebie i Zjolę.

reklama
Anastazja- a u mnie z pracą cisza w eterze byłam złożyć następne cv i jak na razie cisza .
Lili- witaj nasza ciężaróweczko:tak:
witam wszystkie dziewczynki i pozdrawiam cieplutko.

Anastazja- a u mnie z pracą cisza w eterze byłam złożyć następne cv i jak na razie cisza .
Lili- witaj nasza ciężaróweczko:tak:
witam wszystkie dziewczynki i pozdrawiam cieplutko.
Kobietko u mnie też cisza a mam iść od lutego
:confused2:

Anastazjo fioletu na szczęście już nie mam i wreszcie mam klor bardzo zbliżony do naturalnego :-)
Miłej niedzieli kochane:tak:

Jestem, jestem, zaglądam, cieszę się bardzo, ale gaciami też trzęsę, a myślałam, że będzie łatwiej. Niestety nie jest. :dry:
Anastazja - dzięki i czekam na Ciebie i Zjolę.

Trzymaj trzymaj dla nas miejsce, Ja jestem chętna a Zjola coś się obija widzę i się nie odzywa, no chyba że działa to jej wybaczamy :-D
kobietka , madzia - przyjdzie i do Was praca :tak: jak tak obserwuje to styczeń/luty dużo ofert pracy się pojawia :tak:
martyna -
witaj, przykro mi że znowu Cię spotkało takie nieszczęście:-(
[*] Co zrobić żeby nie myśleć, hmmmm Ja czytałam książki, później powrót do pracy, postanowiłam schudnąć ( co mi nie wyszło :-D ). Zrób po prostu coś dla siebie, coś czego dawno sobie odmawiałaś:tak:
A jam chora :-( tak mnie wczoraj nagle wzięło , dzisiaj nos jak u boksera, łzy lecą i to gardło , bleeeeee . Dobrze że gorączki nie mam, chociaż mój małżonek to ma przez 1-3 dni gorączkę 39-40 i po maks 3 dniach już po nim nie widać że chory był, a Ja mogę i tydzień tak chodzić , ehhhh :-(

reklama
Anastazja - ehh żeby tak praca do człowieka przychodziła:-Dno ,ale mam nadzieję ,że w końcu znajdę coś dla siebie bo już mnie siedzenie w domu dobija ,żeby nie forum to bym z nudów umierała:tak:
Zjola - gdzie Ty jesteś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry