reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zjola, na prędko nadrabiam forum, doba krótka ;-):-D Jakoś leci, do przodu...zdrówko raz lepiej, raz gorzej. Staram się nie narzekać choć jesień tej zimy nie nastraja optymistycznie ;-)

Ostatnia edycja:
Ewelinko - zima ma przyjść, chociaż ja sie nie cieszę, bo jak sobie pomyślę o codziennym odśnieżaniu samochodu, wrrrrrrrrrrrrr. Mnie też długo nie było na forum, dzisiaj jestem pierwszy raz po prwie 3 tygodniowej nieobecności.

Zjola, doczytałam...dobrze, że wracasz do zdrowia. A zabieg nie zając ;-) a po zabiegu to wiesz co będzie nie? :-D Bo jak nie wiesz, to Ci powiem...Zjolek będzie:-D

Magda,
jednym słowem, prawko "ochrzczone" ;-) Uważaj na siebie*

no widze wlasnie :-D:-D, tak to mi zapodaj zaraz na aniołkowych w kuchni jakis przepis na fajna salatke bo musze synkowi na urodzinki zrobic , mial wczoraj ale robimy w sobote. Bo zawsze z kłaczkiem gotowałyście o tej porze:-D:-D:-D

Ewelinko - Trzymaj kciuki, zeby się te zrosty po zabiegu nie odnowiły, to moze będa jakieś szanse :) W końcu Kłaczek niedawno urodziła a w koncu odrobinkę starsza ode mnie. Poza tym mam nadzieję, ze ty czarownica jesteś :)

Anulka - hmmmm, zaraz coś wymyślę :)

reklama
Zjola, jam czarownica na magicznej mietle, któą posyłam do Ciebie z pozytywnymi ciążowymi fluidkami...będzie dobrze...ale kciuki oczywiście trzymam, tak...dla formalności ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry