Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zjola, na prędko nadrabiam forum, doba krótka ;-) Jakoś leci, do przodu...zdrówko raz lepiej, raz gorzej. Staram się nie narzekać choć jesień tej zimy nie nastraja optymistycznie ;-)
Ewelinko - zima ma przyjść, chociaż ja sie nie cieszę, bo jak sobie pomyślę o codziennym odśnieżaniu samochodu, wrrrrrrrrrrrrr. Mnie też długo nie było na forum, dzisiaj jestem pierwszy raz po prwie 3 tygodniowej nieobecności.
Zjola, doczytałam...dobrze, że wracasz do zdrowia. A zabieg nie zając ;-) a po zabiegu to wiesz co będzie nie? Bo jak nie wiesz, to Ci powiem...Zjolek będzie
Magda, jednym słowem, prawko "ochrzczone" ;-) Uważaj na siebie*
no widze wlasnie , tak to mi zapodaj zaraz na aniołkowych w kuchni jakis przepis na fajna salatke bo musze synkowi na urodzinki zrobic , mial wczoraj ale robimy w sobote. Bo zawsze z kłaczkiem gotowałyście o tej porze
Ewelinko - Trzymaj kciuki, zeby się te zrosty po zabiegu nie odnowiły, to moze będa jakieś szanse W końcu Kłaczek niedawno urodziła a w koncu odrobinkę starsza ode mnie. Poza tym mam nadzieję, ze ty czarownica jesteś