Halo halo, witam w nowym roku,
faktycznie cisza coś tu jest, no ale to wina każdej z nas

Ja osobiście obiecuję poprawę

Jak będzie taki rok jak pierwsze 12 godzin to przez cały rok najpierw będę piła a później będę spała, ale ogólnie rok się skończył dobrze i zaczął się nie najgorzej, najpierw u jednych znajomych byliśmy do ok 4 a później u sąsiada, jakoś po 7 do łóżka dotarliśmy , ale to już blisko było ;-)
zjola - co u Ciebie ?
danula - dostałaś umowę dobrze przeczytałam? Gratuluję !!!! mam nadzieję że już w tym rok obejdzie się bez przykrych niespodzianek, jeśli już to same dobre
magdalena - pokaż ten fiolet

Ja muszę Wam się przyznać, nie znam się wogóle na farbach, nigdy w życiu nie farbowałam, ani farbą ani nawet szamponem
kobietka - a co u Ciebie z pracą?
lilijana - nie wiem czy tutaj jeszcze zaglądasz , ale GRATULUJĘ!!!:-)fajny prezent noworoczny ;-)
czarna , ewelina - co u Was?
aha , pamiętam że ktoś bierze euthyrox, chyba ilona? Ja byłam u endo i kazała mi dalej brać 75 mg, nie wiem czy to nie za dużo, stwierdziła że mam dobrze dobraną dawkę, no ale skąd ona to wie, skoro ja zaledwie 46 dni brałam leki, no ale biorę dalej. I też nie kazała mi powtarzać badań co 6 czy 8 tyg, tylko dopiero za pół roku do niej przyjść a jak zajdę w ciąże to bez kolejki do niej przyjść po większą dawkę, nie wiem czy zaufać tej lekarce, szczerze to jakoś nie mam zaufania do lekarzy