ewelina28
Dum Spiro Spero...
Anulka, a co zgania na fajki? 
Ja, kiedy rzuciłam to nie przytyłam ani grama, mój P tak samo...najważniejsze to sport, ruch, a nie diety, bo po nich efekt jo-jo gwarantowany, nie ma opcji, że kg po diecie nie wrócą...sport + dożywotnia zmiana sposobu odżywiania = sukces...
Zjola, nie wiem, z czego Ty chcesz schuść, laseczko Ty

Ja, kiedy rzuciłam to nie przytyłam ani grama, mój P tak samo...najważniejsze to sport, ruch, a nie diety, bo po nich efekt jo-jo gwarantowany, nie ma opcji, że kg po diecie nie wrócą...sport + dożywotnia zmiana sposobu odżywiania = sukces...Zjola, nie wiem, z czego Ty chcesz schuść, laseczko Ty

jem 75g karkówki z pomidorkiem 4 razy dziennie puki co przez tydzień ,a za tydzień będę jadła łopatkę i warzywka mam tę dietkę od Alicji tu z forum schudła już 7 kg ,a zaczęła drugi tydzień diety , ja utyłam od marca 14kg mam teraz rozmiar 42 ,a miałam 38
więc Cię rozumiem doskonale też się nie mieszczę w sukienki , razem damy radę , grunt to MŻ mało żreć ,a dodatkowo pić dużo wody i herbatkę kawkę gorzką zero cukru czyli też słodyczy i jak najmniej soli no i podobno zero cytryny przy tej mojej diecie.
Będe pózniej bo mnie młodzież wygania z kompa , oni tera zadania tak robią ponoć - picu picu i drukareczka idzie w ruch i zadanie zrobione.