reklama

Odskocznia;))))

Anulka - tak cudowna dieta ŻP, czyli żryj połowę :-D. Najpierw drastycznie zwęziłam żołądek. Początki są najcięższe. Rano kawka z mleczkiem, potem ok 11 - tej jogurt naturalny (mały). Obiad taki jak wszyscy domownicy, tylko połowa tej porcji, co zwykle. Kolacja skromna z pieczywem chrupkim. Czasami przyplącze się jakiś owoc. Stronię od słodyczy oczywiście, ale jak czasami skubnę kostkę czekolady, to nie ogłaszam końca świata. Dobrym sposobem na głód okazało się robienie na szydełku, bo obydwie ręce i głowa są zajęte :-D

reklama
no wlasnie ale jak ,,drastycznie zwężyc żołądek..???ile czasu potrzebowalas ?ja kiedys pilam slodką kawe teraz sobie nie wyobrazam pić słodkiej , pije czarna z mlekiem. Ale te słodycze......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anulka - no trzy dni, jadaczka na kłódkę a potem juz sama dużo nie zmiescisz, bo czujesz się obżarta. Ja od 20-u lat nie słodzę kawy ani herbaty. A słodycze, cóż trzeba poćwiczyć silną wolę albo znaleźć zajęcie przy którym nie ma czasu na jedzenie :)

Anulka - ja ogólnie wielka nie jestem ale mam chore biodro i muszę być lekka. Teraz mam w pasie 65 cm. Ważę 55 ale chcę zbić do 50-u, bo wtedy łatwiej mi się chodzi, a planuję na wiosnę i w lecie jakieś wypady w górki i trzeba zbić te zbędne kilogramy, co bym się mogła ruszać bez kontuzji biodra czy kolana.

no to teraz to juz ca\lkiem motywacje mam bo ja mam 82:no::angry::szok:masakra . A to prawda ze ja ma sie tych kilogramow mniej to mozna wiecej , ja tez lubie gory , wa w spinaczkach najbardziej przeszkadzaly mi faje , ale teraz juz przynajmniej z tym problemu nie mam za to kilogramy ktore po przestaniu palenia . No nic biore sie za siebie i tyle!!!!Ogolnie planuje cos zrobic jeszcze z wlosami ale moze poczekam az schudne wtedy wszystko inaczej sie bedzie prezentowac. Ja waze 72 a chcialabym 55 wiec troche roboty mam , jak palilam wazylam nawet 51 , po poronieniu bylam chuda jak ...ale to wiadomo inna bajka.w sumie 20 kilo w pol roku to baaaaaaaaaaardzo duzo ale dam rade!!!

Moze ktoras z Was nie jest taką chudziną jak ziolko???Boziu czy wszystkie takie chudziutkie.

Ja w marcu mialam rozmiar 36-38 teraz mam ....42-44 masakra jakas.Ogolnie kazdy mi daje 10 kilo mniej niz w rzeczywistosci bo ponoc grubej kosci jestem , ale nie ma co sie oszukiwac - tyle kilo wiecej w pol roku to jakas porazka jest. W sumie to nawet nie pol roku! Mamusiu!!!

Dobrze ze buzke mam malutka .;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez!!!!!!!!:no:, jak zaszlam w druga ciaze to waga poczatkowa po zyganku i braku checi do jedzenia wynosila 53 !!!kilo. No i co ja z siebie zrobilam????Myslalam ze wcale duzo nie jem jak fajki rzucilam a jednak , tu ciasteczko , tu pipeczko ...ale zła jestem !!!Jak mi przejdzie,,deprecha,, to se suwaczek zrobie:-D:tak:

Alke najwazniejsze to kijki i jazda!rano kiedys chodzilam codziennie no a potem ...wiadomo kazda wymowka jest dobra , bo leje , po za cieplo, bo ...nie no az mi wstyd

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry