reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anulka - i co wybrałaś jakiś przepis? Ja ostatnio zrobiłam mojemu choremu na anginę młodemu sos na szybko do makaronu. Musiał być delikatny w smaku, zeby nie podrażniał tych biednych migdałków. dietetyczny to on nie jest ale młodzież orzekła, że to mistrzostwo świata! Wlałam troszkę wody do garnuszka. Łyżeczkę masła, trochę wegety, słodką śmietankę i cukier do smaku. Wszystko zagęściłam mąką. Młody oszalał :szok:

Kobietko - pieczarki powiadasz? Ja mam dzisiaj gołąbki z zamrażalnika, bo nie zdążę już nic dzisiaj wykombinić :no:

zjola halo! no cos wybiore , dzis robie krokiety :szok::szok::szok:, potem biszkopt zrobie a na wieczor krem do torta , mysle ze jest zimno to moge dzis zrbic nie?krokiety to akurat umie robic bo sie kiedys naumialam:tak::-D. A na obiad ogorkowa i po kawałku rybki ze swiat mam jeszcze zamrozone.
Zjolu prawda ze snieg u nas na ślasku ladnie sypie???;-)

reklama
Anulka - i to ta, co nie umie gotować :-D A śnieg u mnie właśnie przestał sypać. Mógłby się zatrzymać na jakieś 3 godziny, bo idziemy do znajomych na piechotkę z zamiarem znieczulenia ;-), a potem może sypać, niech mu tam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry