reklama

Odskocznia;))))

Anastazja1m-
Dzieki kochana
Niestety to juz wszystko przerobione..
Po perwszej stracie wpadlam w wir pracy, schudlam tylko usmiechu bylo ciagle brak ma twarzy..
Po drugiej stracie.. Psycholog, zakupy...
Teraz nie mam pomyslu.... do pracy najchetnej bym nie chodzila- jakos brak motywacji, zakupy nie ciesza, do psychologa tez nie mam checi latac....
I jak zabic ten wolny czas... nawet gdy nie mysle w ciagu dnia.. to w nocy sie przebudze albo nad ranem i wszystko powraca...

reklama
Ależ Was zaniedbałam ! Sorki , kobiałki .
U mnie w zasadzie bez zmian , więc nie ma co pisać.
Dziewczyny wróciły po świętach , naładowane pozytywnie - bo tata spędził z nimi ten czas solidnie.
Ja miałam wolne to się wybyczyłam na kanapie z pilotem ( przynajmniej był tylko mój) .
A teraz nastąpiło zderzenie z rzeczywistością i trzeba zacząć pracować ....
Ale nie narzekam , lubię to co robię .
Życzę tym co szukają , żeby szybko znalazły!
Danula , super że masz umowę , jupi!
Anastazja , jak postępy w staraniach?
Zjola , gdzie ona jest ??? Miała mieć ten zabieg chyba w styczniu - kojarzycie kiedy?
martyna , wspólczuje Ci bardzo
Ewelina28 , co u Was ? Jak zdrowie?
Magdalena , odpoczywaj narazie , bo potem cię wir pracy wciągnie

Dziewczyny ma któraś kontakt do Zjoli , bo się kurczę martwię dawno jej nie było.
U mnie słodkie lenistwo
Martynko- przytulam słoneczko , współczuję Ci bardzo.

Cześć dziewczyny,

zacznę od zjola - obiecała odezwać się jutro i wyspowiadać się ze swojej nieobecności :tak::tak:
martyna - przyjeżdżaj do mnie :tak:znajdę Ci coś do roboty:-) kota mi popilnujesz, albo uprasujesz rzeczy :-D:-D a i w biurze Ci znajdę coś do roboty, nie będziesz myślała :-) pisz częściej , będziemy wymyślać jakieś tematy żebyś nie myślała :tak:
czarna - są starania, co w tego wyjdzie zobaczymy, liczę że same pozytywy :blink:

Cześć dziewczyny,

zacznę od zjola - obiecała odezwać się jutro i wyspowiadać się ze swojej nieobecności :tak::tak:
martyna - przyjeżdżaj do mnie :tak:znajdę Ci coś do roboty:-) kota mi popilnujesz, albo uprasujesz rzeczy :-D:-D a i w biurze Ci znajdę coś do roboty, nie będziesz myślała :-) pisz częściej , będziemy wymyślać jakieś tematy żebyś nie myślała :tak:
czarna - są starania, co w tego wyjdzie zobaczymy, liczę że same pozytywy :blink:

Dzieki...ale co zrobic jak niestety zapalu brak bo robic co to ja mam-w domu by sie znalazlo i to wiele bo przez ostatnie tygodnie nie mialam sily robic nic w pracy tez mam roboty od cholery i ciut ciut a jeszcze bos wymyslil ze mam notowac ile czasu i jak glosno halasuja robotnicy pietro wyzej,ktorzy robia remont mieszkania bo zalozyl spraw w sadzi jak oni robili demolke i zakurzyli u niego caly apartament-a kurzu tyle ze podloga z czarnej zrobila sie siwa a na szafkach to reka kurz mozna bylo zbierac,a teraz straszni halasuja...wiec on ma zamiar sie z nimi sadzic...mam nadzieje tylko ze mnie w to nie wplata i nie bedzie po sadach ciagal.

i tak siedze na forum i wslu****e sie w halas...

Hej hej, witajcie!

Melduję, że jestem cała choć może nie do końca zdrowa. Po świętach zaczęła mnie łamać choroba, przetrwałam Sylwestra a potem, to już poszło lawinowo. Wysiadło mi gardło, otarłam się o zapalenie płuc i złamało mi plecy w pół, tak że nie mogłam kompletnie się ruszać. Na dzień dzisiejszy walczę jeszcze z gardłem :( Jutro idę do laryngologa. Histeroskopia odwleka się do lutego. Jak na razie wszystko choroba z powrotem zarosło. @ była marna jak nie wiem co. Szczerze powiem, że chciałam trochę odpocząć od forum. Zajęłam się chorowaniem, szydełkowaniem i oglądaniem filmów. Poza tym moja młodzież dzielnie dotrzymywała mi kroku, bo powaliła go angina. Dobrze, ze M się trzyma :)
To tak w skrócie.
A no i specjalne pozdrowionka dla Anastazji :tak:;-)

Buziaki kochane :)

Ostatnia edycja:
Witam was serdecznie:-)
Czym
Sie zajac zeby nie myslec?
Witam i bardzo mi przykro z powodu twojego Aniołka.
Ja aby nie myśleć o problemach czytam lub oglądam seriale w sieci.
Ziolu, Anastazjo życzę wam szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
Ewelinko Danusiu co u was?
Czarna pozdrawiam serdecznie:-)

U mnie też bez zmian, sprzatam gotuję i oglądam seriale w sieci:-) Obecnie na tapecie jest Dexter:-) Nie wiem czy wspomniałam że 30 grudnia miałam pierwszą stłuczkę, jednak zgłosili szkodę i dzisiaj dostałam papiery do wypełnienia z pzu, czyli już mam po zniżkach:-(
Pozdrawiam was wszystkie gorąco :-)

reklama
Witajcie ja właśnie wróciłam ze szpitala bo moja teściowa dziś została przyjęta na badania.
Zjola- witaj zdrówka życzę:tak:
ja uciekam już robić obiadek później wpadnę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry