reklama

Odskocznia;))))

Danula -dzięki za kciuki
ja dziś pichcę zupkę ogórkową i czekam na gościa szwagierka przyjedzie na kawkę:tak:
pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna.

reklama
ESOŁYCH WIĄT
Moje kochane :)
Postanowiłam już wcześniej złożyć Wam życzenia z okazji Bożego Narodzenia. Życzę Wam spełnienia najskrytszych marzeń i małej dzieciny upragnionej przez Was wszystkie. Aby nadchodzący Nowy Rok wlał w Wasze serca nową nadzieję i pozwolił cieszyć się życiem pełnym sukcesów, miłości i wszelkiego dobrobytu. Staraczkom życzę fasolki, ciężaróweczkom bezbolesnego rozwiązania i zdrowych dzieciaczków a mamuśkom pociechy ze swoich maleństw :)

Danula -dzięki za kciuki
ja dziś pichcę zupkę ogórkową i czekam na gościa szwagierka przyjedzie na kawkę:tak:
pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna.

Kobietko ja miałam ogórkową na żeberkach w pn i wt:-) To jedna z moich ulubionych zup.
Dzisiaj mam mielone. Miłej kawki życzę.

Danusiu trzymam kciuki abyś dalej miała pracę:tak:

Dzisaj do mnie zadzwonili z Solidu i poinformowali że praca będzie dopiero od lutego:-( Umówiłam się z nimi że zadzwonią do mnie w syczniu i jeśli nic nie znajdę to zacznę u nich.

Kobietko nie przejmuj się nie ty jedna. Ja też rzadko zaglądam, jak to przed świętami.

Muszę się przyznać, że jestem stara i głupia :( Tyle się nagadałam, że nie możemy się starać, że trzeba poczekać do histeroskopii a wczoraj byliśmy u znajomych i wiecie winko itd. Jak wróciliśmy do domu to poszliśmy na całość a mnie właśnie w boku dźgało
shocked.gif
. Trzymajcie kciuki żebym nie zaszła w ciążę albo żebym jej nie straciła przez moją głupotę, ech ...

Kobietko nie przejmuj się nie ty jedna. Ja też rzadko zaglądam, jak to przed świętami.

Muszę się przyznać, że jestem stara i głupia :( Tyle się nagadałam, że nie możemy się starać, że trzeba poczekać do histeroskopii a wczoraj byliśmy u znajomych i wiecie winko itd. Jak wróciliśmy do domu to poszliśmy na całość a mnie właśnie w boku dźgało
shocked.gif
. Trzymajcie kciuki żebym nie zaszła w ciążę albo żebym jej nie straciła przez moją głupotę, ech ...
Ziolu każdy ma chwile zapomnienia:sorry2:Trzymam kciuki
:tak:

reklama
Witajcie kochane :)

Zjola zaciskam zatem mocno kciuki &&&

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! Mam umowe na dwa lata :-):-):-):-) nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :-):-):-):-):-):-)

Buziam Was kochane i idę się ogarniać jutro jedziemy do mamy na święta :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry