reklama

Odskocznia;))))

Zjola , to fajnie że już masz termin . Ja dziś miałam niezwykle pozytywne rozstrzygnięcie , więc 13ty mi chyba pomógł. Ja mam wolne od 23.12 do końca roku , dopiero 2.01 idę do pracy. Też już jestem zmęczona tym rokiem.

Buziaki dla wszystkich.

reklama
Hej,

przyznaję się że ostatnio zaniedbałam Was , ale wiecie jak to jest :-D:-D
czarna - czy Ja przeoczyłam czy nie napisałaś dlaczego się nie starasz? :-(
zjola - pędziwiatr ;-) faceci już tacy są, mój też się mnie pyta czy jak by się udało w następnym cyklu zajść to bym na weselu siostry była w 34-36 tc czy to nie za duże ryzyko :-) martwią się po prostu :tak:

Wszystkim ślę gorące ( bo w Krakowie , jak na tę porę roku to upał:cool:) buziaki :*

Czarna - termin jest i niezdecydowany chłop też jest :(

Anastazja!!!!!!!!!!!!!!!! - kochana stęskniłam się za Tobą! Chlip ...
Mówisz, że Twój też taki kombinator?

Nie płacz kochana - zawsze możesz mi smska puścić :tak::tak::tak:
Mój to nie wiem czy kombinator, ale boi się bardziej niż Ja , a kombinatorką to Ja jestem :-D:-D:-D Już się nie mogę doczekać stycznia, jutro idę zrobić badania przed wizytą u endo , zobaczę czy i to TSH spada i te inne parametry które mi gin kazał zrobić, są w porządku. Apropo gina, miałam się zgłosić na początku stycznia do niego, a najbliższy wolny termin jest na 17 lutego, bo w styczniu i lutym przyjmuje tylko raz w miesiącu :confused2:

Oj to niefajnie z tym ginem :-(. Ja znowu mam miesiąc czekania. Suwaczek wstawiłam, zawsze na coś czekam, ech ... Może w końcu się doczekam :)
Kciuki za Wasze staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Wizyta nie wizyta, badania nie badania a dzieć może wyskoczy, jak królik z kapelusza :-D

No witaj Anastazja !
Mój się zwyczajnie rozmyślił , a właściwie to wpiera mi , że to ja jakoś nieopacznie rozumiem jego aluzje.Tak więc dałam sobie spokój.
Buziaki dla wszystkich. Ja już nareszcie dzisiaj , przniosłam ozdoby świąteczne . Będziemy popołudniu ubierać chatę.

Witam się i ja:-)
Cześć babeczki!

Nie mam weny do pisania :( Jestem zmęczona pracą, mam ochotę na przerwę i nie mam ochoty na święta :(
Ściskam Was wszystkie serdecznie ... duuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuużźźźźźźźźźźźkaaaaaaaaaaaaaaaa

Aha, umówiłam się na HISTEROSKOPIĘ !!! Mam 13 stycznia, jak się nic nie poprzesuwa. 13-stki się nie boję, bo to moja szczęśliwa liczba :)
W takim razie życze aby badanie wyszło ok :-)

A co do facetów to czasem uważam że rzeczywiście są z marsa:crazy: P ostatnimy dniami doprowadza mnie do szału:szok:
Dobrze że wyładowuję się sprzątając:-)

Buuuziam was wszystkie gorąco:-)

Widzę, że przygotowania świąteczne idą pełną parą bo troszkę tu pusto:-p
Ja też najgorsze mam jeszcze przed sobą, na dodatek moja mama postanowiła chyba wydać mnie za mąż bo od wczoraj słyszę że jestem zbyt złośliwa i nerwowa, że nie ma facetów bez wad i powinnam iść na kompromis, wymieniła mi nawet wszystkich facetów z którymi się spotykałam od czasu gdy byłam sama:szok: Biedny P :-D:-)
Pozdrawiam was wszystkie gorąco:tak:

reklama
Dziewczynki wczoraj zadzwonili abym przyszła dzisiaj na rozmowę i dostałam pracę:-)
Zaczynam od najniższego szczebla, zarobki słabe ale praca łatwa i przyjemna.
Buuuziaki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry