K
kobietka22
Gość
3 miesiące szybko zlecą, i będziecie mogli się postarać już nie mogę się odczekać
tym razem na pewno wszystko będzie dobrze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie mam numeru do Ciebie , ale dziewczyny przekażcie że trzymam kciuki &&& i to bez rękawiczek ;-)
jak Ja bym chciała tak wyglądać jak Ty, spóźnione postanowienie noworoczne, jak już urodzą mi się dzieci , będę o siebie dbała ( chodzi o wage ) żeby nigdy nie musiały się wstydzić, młodą mamą już nie będę to chociaż atrakcyjną zostanę 

rano wyrobiłam ciasto na parówki w cieście, ale na pizze też takie ujdzie więc będzie jedno i drugie, bo ..... boję się wracać do domu
w ciągu godziny ciasto urosło 2 krotnie, co to będzie po 8 godzinach 

Danusiu autko nie wyrztymało zimy:-)Witajcie kochane moje :-)
Dawno mnie tu nie było ojj bardzo dawno.
Aniunia gratuluje i mocno trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy &&&& :-)
Zjola a co tam u Ciebie? Powtórz proszę tak w skrócie bo sporo do nadrabiania niestety:-)
Madzia jak autko cos mi się tam o oko obiło, że jakieś problemy?? Jeżdzisz jak szalona zapewne ;-)
Vjolka jak maluch? Widziałam zdjęcia na nk. Cudny szkrabik. Co tam u Was?
Sis? Bywasz tu jeszcze?? Co tam??
Marta, Kobietka, Lila, Martyna, Czarna, Anastazja, Anulka, Kasia pozdrawiam serdecznie.
U nas spokojnie. Czekam na wiosne mam dość tych mrozów, wymarzłam teraz jak chyba jeszcze nigdy w życiu a jak z zasady zmarzluch jestem brrrr...
Witam wszystkie nowe koleżanki, wybaczcie ale jeszcze nie jestem w temacie nadrobie wkrótce :-)
Miłego dnia kochana buziaki dla wszystkich :*:*

Ja też ćwiczę w domu od wtorku, wysportowany kolega przesłał mi coś na jędrny tyłek, bo tam odłożyły mi się słodyczeanastazja - oj! buzują buzują !
@ się kończy , zaczynam ćwiczenia w domu i mam już na oku fitness , zacznę chodzić

hej , Danula no masz tyyyyyyyllllleee do nadobienia;-), z Woli na śląsku jesteś?
Annunia???halo , halo????
Cześć dziewczyny... jestem mężem Ani.. ona jest teraz w szpitalu ponieważ ma krwiaka przy pęcherzyku...krwiak ten jest powodem krwawień.. Pani ginekolog powiedziała że krwiak jest w korzystnym położeniu.. póki co Ania musi leżeć nawet do kibelka nie moze chodzic.. dzis miala robione beta hcg noi lekarze powiedzieli ze wyszło bradzo dobrze... pozdrawiam was.. trzymajcie za nią kciuki bardzo mocno...:-)
Hejka!
Danula - dobrze, że wpadłaśU mnie w skrócie szykuje się histeroskopia 15 lutego o godz. 7.10 rano.
Anniunia - trzymaj się! Mężu Ani Ty też. Kciuki za szczęśliwe zakończenie. Niejeden krwiak na forum poszedł sobie w siną dal, więc i u was tak będzie.
V_jolka - ale kruszynka z twojego Wojtusia. Śliczniutki
Anulka - napisz mi na pw co u Ani.
A ja już wiem, że zabieg mam 15 lutego na 7.10.
Pozdrowionka dla wszystkich
Sorry za nieobecność , ale ogólnie jakaś taka nieobecna jestem
aniunnia - Ty wiesz , ten rok jest nasz!!!! Ta ciąża jest inna - sam jej początek jest inny, więc koniec będzie zupełnie inny niż poprzednie Twoje i mojeNie mam numeru do Ciebie , ale dziewczyny przekażcie że trzymam kciuki &&& i to bez rękawiczek ;-)
zjola - oddaj trochę młodościjak Ja bym chciała tak wyglądać jak Ty, spóźnione postanowienie noworoczne, jak już urodzą mi się dzieci , będę o siebie dbała ( chodzi o wage ) żeby nigdy nie musiały się wstydzić, młodą mamą już nie będę to chociaż atrakcyjną zostanę
Danula - ubieraj sie cieplutko :-) mężuś też ma pracę? :-)
anulka, czarna - chyba hormony wam buzują, a co z deklaracją kochać w chorobie i nieszczęściu
kobietka - pizza powinna być dzisiaj, bo nie wiem czy wiecie, ale dzisiaj jest święto pizzyrano wyrobiłam ciasto na parówki w cieście, ale na pizze też takie ujdzie więc będzie jedno i drugie, bo ..... boję się wracać do domu
w ciągu godziny ciasto urosło 2 krotnie, co to będzie po 8 godzinach
v-jolka - jak zdrówko?
ciuchów mi brakuje 
Danusiu autko nie wyrztymało zimy:-)
Ubieraj się ciepło zmarzlaku, pozdrawiam Cię gorąco
Ja też ćwiczę w domu od wtorku, wysportowany kolega przesłał mi coś na jędrny tyłek, bo tam odłożyły mi się słodycze
Mam takie zakwasy że na pupie nie mogę usiąść. Odstawiłam słodycze i poszłam w ślady kobietki, stosuję dietę ŻM.
Ziolu trzymam kciuki za histerioskopię, mnie wypuścili po podaniu antybiotyku do domu:-)
Violu Wojtuś to bardzo poważny kawaler:-)
Pozdrawiam was wszystkie bez wyjątków![]()

Co prawda wylazł póki co ledwo...ledwo, no, ale jest pierwszy ząb! Pozdrowionka i grzej się tam zmarzlaku. A jak tam...wiesz???
jest nam razem dobrze. Jednak jak zaczęło mi się układać w sprawach sercowych to z pracą jest znacznie gorzej. Mam nadzieję, że tym razem się uda bo zakwalifikowałam się do drugiego etapu w międzynarodowej firmie budowlanej, otwierają oddział w Łodzi i nie ukrywam, że liczę na to stanowisko. Ogólnie żyję sobie powoli i jak tylko przyjdzie wiosna wybiorę się w twoje strony:-)
Gratuluję pierwszego ZĄBKA!