• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Hejka Dziewczeta

U mnie pogoda w kratke, czasem slonce czasem deszcz;-)padnieta troche jestem po robocie ale na szczescie nic do roboty nie mam tylko czekam na J , ma zakupic pifffko i bede sie relaksowac delikatnie bo jutro do roboty musze byc zdatna:tak:Zjolka spokojna Twoja rozczochrana wszystko pojdzie jak po masle i za niecale 2 tyg popijemy sie ze szczescia:-D:-DKarola a Ty kochana lez sobie i pachnij masz ogromnie wazna misje do spelnienia ktora moze zakonczyc sie tylko i wylacznie sukcesem:tak:

reklama
dzien dobry wszystkim Paniom:-) u nas kolejny wietrzny dzien,ale juz nie tak pochmurny jak wczoraj.w nocy pare razy bardzo napiał mi sie brzuch,ale to tak na maksymalnym poziomie:no: i troszke sie wystraszyłam,ale juz jest oki,mała dzis jest bardzo ruchliwa wiec jest dobrze.

Anastazja mowilam mezowi o tych wycieczkach a szczegolnie o tej za 699pln i stwierdzil,ze mega okazja no,ale to wiadomo nie w tym roq.wogole kiedy jest najlepszy moment a to zeby sobie zamowic jakas wycieczke po atrakcyjnej cenie??? a wiadomo jechac np w lipcu??? zjola czekamy na wiesci

Jestem, jestem!

Słuchacie jestem mega szczęśliwa
Dwa pęcherzyki pękły!!!!!!! Pękły najprawdopodobniej w noc po inseminacji, czyli lepiej być nie mogło. Na obrazie usg jest wszystko w idealnym porządeczku, teraz czekamy na finał!!!!! Jest szansa na bliźnięta :eek::eek::eek:

Ściskam Was wszystkie i buźka !!!!!

Zjola- no super kciuki swoje zrobiły hehe ja teraz mocno trzymam kciuki za betkę , żeby była mega duża:tak:oj bliźnięta super los by Wam podwójnie wynagrodził :-):-) mówiłam mojej mamie o Tobie i Twojej inseminacji i teraz się wydarłam na całą chałupę ,że sukces !!!!! tak bardzo się cieszę jakbym to ja miała tę całą inseminację :-D

kobietko - jesteś niemożliwa :-D:-D:-D, bardzo dziękuje za wsparcie i od razu trzymam kciuki za twoje zbliżające się wielkimi krokami staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Oj ale mam dzisiaj dobry dzień, jupi!!
Ale by była heca, gdyby nasze dwa Aniołeczki wróciły do nas!

Zjola- nie dziękuj kochana , ja teraz jak już pisałam mocno trzymam kciuki musi się udać i kropka, no heca by była faktycznie taki bonus od tego tam u góry bardzo się cieszę i po cichutku wierzę ,że będzie kolejny sukces:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry