reklama

Odskocznia;))))

Hej, hej!

Wczoraj miałam IUI o godz 21-ej. Nasienie o bardzo dobrych parametrach. Dwa niepęknięte pęcherzyki. Jutro mam USG, żeby sprawdzić czy pękły. Czy zdarza się, że nie pękają? Wczoraj kłuło mnie nieźle w boku ale na USG było widać, że pęcherzyki nie pękły. Dzisiaj praktycznie nic nie czuję i teraz nie wiem, czy wczoraj bolało, bo pęcherzyki były naprawdę spore i stąd ten ból a dzisiaj nie boli bo pękły, czy dzieje się coś złego. Mój M się pyta i co tam a ja przecież rentgena w oczach nie mam :no:. Wczoraj snuł plany, że jak by była córcia, to było by super i że fajnie byłoby zobaczyć jak ten ludzik będzie wyglądał, do kogo będzie podobny a mnie się serce kroiło na kawałki, bo boję się, że coś pójdzie nie tak :-(. No nic muszę wytrzymać do jutra.
Gin powiedział, że jak najbardziej możemy poprawić ale my dotarliśmy do domu o 22-iej i nie mieliśmy już siły. Poprawka będzie dzisiaj, w końcu to wojsko z wczoraj jeszcze żyje, no nie?

Anastazja - jeszcze raz Ci napiszę, że wzruszasz mnie do łez, co możesz niewątpliwie dodać do swoich talentów ;-), aż mi głupio, że ja o tobie tak nie pamiętam (obiecuję się poprawić :sorry2:). Nawet nie wiesz, jak duże wsparcie daje taki sms-ek. Od razu ciepło robi się na sercu. Buziaki wielkie i kciuki za ciebie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrowionka dla wszystkich

reklama
Hej kobietki, u mnie dzisiaj tez leje:dry:
Ziolu musisz myśleć pozytywnie!!!! Do tego nasze kciuki i fluidki zrobią swoje:tak:no i zawsze jeszcze możecie wzmocnic armię :tak::-D
Mam do was prośbę, co prawda ja imienin nie obchodzę ale moi najbliżsi znajomi jednak postanowili, że obchodzę:-p i w sobotę wpadają na imprezkę a ja nie mam zielonego pojęcia co im podać bo kaski za dużo na wystawne imprezy nie mam. Może znacie jakieś fajne i niedrogie przepisy?

Madzia - a jakieś zapiekanki z masełkiem i czosnkiem. Wariacja na temat sałatki albo naleśniki na słodko, galaretka z owocami? Hmm, mogą być jeszcze skrzydełka kurze na ryżu. Jak chcesz podeślę ci przepis.

• 10540903_1205954486686.jpg
    Czas przygotowania: powyżej 60 minut
    Poziom trudności: łatwe
    Ilość osób: powyżej 4 osób
Skrzydełka na ryżu - składniki:

Skrzydełka na ryżu - sposób przygotowania: 1. Skrzydełka myjemy i osuszamy. Przyprawy wsypujemy do miski (czosnek miażdżymy w prasce), wlewamy 5 łyżek oleju i mieszamy. Skrzydełka smarujemy marynatą (przyprawy w misce z olejem) i zostawiamy w misce, przykrywamy folią. Odstawiamy na 2 godziny. 2. Surowy ryż wsypujemy na blachę, na wierzch wykładamy pokrojone w plastry cebule, a następnie na to układamy skrzydełka. 3. Przygotowujemy sos: masło rozpuszczamy na wolnym ogniu, dokładnie mieszamy z posiekanym czosnkiem, vegetą, pieprzem, papryką, cukrem i ketchupem (w takiej kolejności), wlewamy wodę do przygotowanego sosu i chwilę gotujemy. 4. Skrzydełka zalewamy sosem. Blachę wkładamy do gorącego piekarnika (ok. 200oC)i pieczemy 1 godzinę.

Ja ten przepis odchudziłam i daję 0,5 kostki masła i piekę na 180 stopni przez 1godz. 20 min.
Pychota, robiłam nie raz a tanie i wszyscy się zażerają! Ja zwykle jadę na dwie blachy, jak jest więcej luda.

Anulka możesz jechać nawet za mnie,nie tylko ze mną:-) a ja właśnie najbardziej nienawidzę pakowania:-)Jeśli już to wolę to powrotne,bo wtedy wrzucam wszystko do torby i tyle,a tak to stoję przed szafą i muszę przewidzieć co mi będzie potrzebne,a co ja pogodynka jestem,żeby wiedzieć jaka będzie pogoda przez najbliższy tydzień,lub co gorsze m-c?:szok:Osóbce;-)grzecznie odpisałam,że przeprosiny przyjęte,równiez przepraszam,dom mamy otwarty dla każdego,ale o zawiezieniu jej ani słowa;-)6 godz to nie jest to co tygryski lubią najbardziej:no:
anastazja no nawet mi nie mów,aquapark?Ja tam chcę
elka ależ męcz mnie;-),dręcz mnie byleby tylko humor ci się poprawił...My już chyba jesteśmy skazane na taką huśtawkę emocjonalną,pocieszające jest tylko to,że takich gorszych dni mialysmy już wiele,a jednak jakoś wychodzimy z nich obronną ręką.Trzymaj się kochana,jeszcze przyjdą beztroskie dni.
Sandy dopisuję cię do plenitude na kolejny m-c;-)i ani dnia dłużej...
zjola bo zaparć dostanę od tych kciuków,które za ciebie trzymam;-)ale i tak nadal nie puszczam.

oj Karola tuli tuli aż mi się mokro zrobiło, no przecież musi być dobrze córuchna w brzuszku Cie pociesza albo ze złosci żebyś się uspokoiła ., złe myśli do kosza trzeba wierzyc, przecież wszystko jest dobrze. Moja siostrze też się brzuch napinał i stawiał brała jakieś tabsy a po miesiący swoje wesele szykowała i jeszcze na nim wywijała i to jak i zdroewgo maluszka o czasie urodziła. A tak żeby było weselej to ja wtedy też byłam w ciazy i jeszcze dwie bratowe, ja urodziłam w czerwcu dwie w lipcu a czwarta w sierpniu, tak nam obrodziło wtedy , nie było wiadomo kogo na chrzestnego brać.Tak już się nie martw, wieczorkiem w Waszej intencyji szepnę coś mojemu Stróżowi wieć cmok cmok w brzuszek jak ja lubię takie brzuszki

dziekuje....az mi sie łezka zakreciła...poprostu sie boje.znowu wrocil ten lek co byl na poczatq tylko teraz jest jeszcze wiekszy,bo znam juz plec,czuje ja itd...wiem,ze wiele kobiet ma ten problem co ja-stawiajaca sie macica,ale kazda ma inny organizm,kazda przechodzi to inaczej...

anulka,anty2...dziekuje...anastazja widze,ze ty tez wierszem piszesz:-) a te wycieczki to takie kuszace,ze mmmm.....aniunia no mnie tez kluło w prawym boku jak pojechalam do szpitala.a wyproznasz sie??? bo mnie lekarki powiedzialy,ze teraz macica jest wyzej,jelita tez i jesli sie nie wyproznasz to one sie zapychaja i cie boli.

hejka babeczki:tak:pogoda dzisiaj do niczego juz od rana czuje sie jak pies z kulawą nogą:-Dw mieszkaniu zimno by mogli chociaz troche przepalic ale po co szkoda węgla :angry::wściekła/y:mam nadzieje ze chociaz u którejś z was jest ładniejsza pogoda.Pozdrowionka kochane ide robic jedzonko.
zjolka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam mocno kochana
:tak:

reklama
karola no wyprózniam , ale to dosłownie, bo jednym "bobku".. Strasznie mało...a i nie zawsze łatwo to zrobić.. Sorki za bezposredniość...:zawstydzona/y:

Wiecie co? Nie wiem jakim cudem, ale u mnie własnie wyszło piękne słońce... Tylko wiatr bardzo wieje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry