karola - mój gin to jest taki że poślizg ma 3-4 godziny

No ale co się dziwić jak co 5 min zapisują pacjentki, ale on jest spoko, Jak ktoś przychodzi z ulicy i pyta się czy przyjmie to się zgadza, no i tak siedzi po godzinach, Ja miałam wizytę na 17:15 weszłam o 19:30 :-) Jego ojciec podobno przyjmuje pacjentki prywatnie i do 24 i do 1 w nocy, bo z jedna schodzi 15 min a z inna godzina.
elka - a widzisz jaki ten świat mały, kiedyś to był popularny kierunek na studia

ch, ale Ja po swoich dyplom w szufladzie trzymam, zresztą chyba większość absolwentów tak robi. Gdzie polecam - ciężko tak powiedzieć, mogę tylko powiedzieć kiedy najlepiej jechać żeby tanio zapłacić

czarna - zależy od organizatora i kierunku, wiem że wyspy kanaryjskie w sezonie za dzieci śpiewaja 70% od tego co płacą dorośli. Niektóre biura mają dzieci za 1300 - 1500 pln, masz dzieciaki w wieku szkolnym to pewnie tylko lipiec-sierpień wchodzi w grę, wtedy jest najdrożej, aha i jeszcze jest tak że dziecko ma zniżkę tylko przy 2 osobach pełnopłatnych

A ta Grecja to na sobotę wylot na Rodos z Wawy , hotel Sunland 3* z aquaparkiem

Była też Turcja ze 2 tyg temu za 699 pln ALL
edit:
Karola - zero smutku, zero łez, z nami zawsze jest the best , widzicie też mam talent pisarski

anulka - Ja też uwielbiam podróże, pakowanie itd, jak mieszkałam w akademiku to 2 razy do roku przeprowadzka była