reklama

Odskocznia;))))

elka_30 to zapraszam do mnie na truskawy:-)
karola nosz kurcze,bo nerwy stracę:wściekła/y:jakie "stracić" się pytam:wściekła/y:JUż dość strat na tym forum,ani mi się waż tak myśleć:wściekła/y:A mąż niech porządną dratwę kupi:-)Kruszynka kopie,żeby ci te głupie myśli z glowy wybić:-)
lenka faktycznie mieliście rok bogaty w plony:-):-D

reklama
Karola WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE !!!ale twoje obawy rozumię , mimo wszystko staraj się plakusiać jak najmniej bo Malutka czuje że mamusia płacze .
Plenitude hej co tam u ciebie??jakaś szansa w tym miesiącu??gdzieś cos pisałas ale nie wiem czy tutaj czy na cpp
Czarna sama bez chłopa byś jechała??
Buziaki dla wszystkich, ja sobie dzis ukroiłam opuszek w paluszku normalnie rwie mnie tak że az chyba gorączki dostałam
Emka uśmiech:-D
Anty ja pamiętam słowa mojego nieżyjącego już taty; szanuj siebie bo wtedy inni też bedą Cię szanować ,myśle ze rozumiesz w związku z tą osóbką nieprzyjemną. Zazdraszczam podroży, zabierz mnie kiedys ze sobą!!Mogą być Mazury, morza, lądy co ino:-D, ja uwielbiam te pakowania się , drogi powrotnej już nie bardzo.

karola - mój gin to jest taki że poślizg ma 3-4 godziny :tak: No ale co się dziwić jak co 5 min zapisują pacjentki, ale on jest spoko, Jak ktoś przychodzi z ulicy i pyta się czy przyjmie to się zgadza, no i tak siedzi po godzinach, Ja miałam wizytę na 17:15 weszłam o 19:30 :-) Jego ojciec podobno przyjmuje pacjentki prywatnie i do 24 i do 1 w nocy, bo z jedna schodzi 15 min a z inna godzina.
elka - a widzisz jaki ten świat mały, kiedyś to był popularny kierunek na studia:happy:ch, ale Ja po swoich dyplom w szufladzie trzymam, zresztą chyba większość absolwentów tak robi. Gdzie polecam - ciężko tak powiedzieć, mogę tylko powiedzieć kiedy najlepiej jechać żeby tanio zapłacić :rofl2:
czarna - zależy od organizatora i kierunku, wiem że wyspy kanaryjskie w sezonie za dzieci śpiewaja 70% od tego co płacą dorośli. Niektóre biura mają dzieci za 1300 - 1500 pln, masz dzieciaki w wieku szkolnym to pewnie tylko lipiec-sierpień wchodzi w grę, wtedy jest najdrożej, aha i jeszcze jest tak że dziecko ma zniżkę tylko przy 2 osobach pełnopłatnych :sorry:
A ta Grecja to na sobotę wylot na Rodos z Wawy , hotel Sunland 3* z aquaparkiem :-p Była też Turcja ze 2 tyg temu za 699 pln ALL :cool2:

edit: Karola - zero smutku, zero łez, z nami zawsze jest the best , widzicie też mam talent pisarski :-p
anulka - Ja też uwielbiam podróże, pakowanie itd, jak mieszkałam w akademiku to 2 razy do roku przeprowadzka była

Ostatnia edycja:
zero smutku, zero łez, z nami zawsze jest the best ,

pieknie to napisałaś, naprawdę:-p,

Laski a ja mam powódz- dosłownie, dziś poszłam na rower i przyjechałam przelana że az wstyd czy mnie kto nie widział

tak wogóle to jutro ide na 6 :szok::szok: do pracy- kolejna masakra , chyba oszalałam,od stycznia śpisiam sobie do której chce a tu ..matko to o której ja musze wstać?:szok:

Ostatnia edycja:
Cześć kochane:) Dawno nie pisałam,ale czytam Was dzień w dzień. Jakoś ostatnio nie miałam weny,żeby się odezwać...chyba czasami tak się dzieje,że trzeba pobyć samym ze sobą,w sensie nie wylewać żali albo nie wymuszać żartów jeśli na sercu jest ciężko...Ja pierdu dzisiaj też mam jakiś walnięty dzien i humor więc szybko się przywitam i spadam heheh nie będę Was drażnić na noc;)
Mega buziaki!!!!!

Witajcie.

Zjola-sprzedałaś właśnie jedną @ na ten miesiąc[dotarła wczoraj chyba jakimś expresem piorytet],tak więc zaczynam kolejne staranka.
Karola ,nie myśl negatywnie ,będzie dobrze ,leż wypoczywaj.
Unas zaczęło lać ,a dziś dzieci mają piknik.
Miłego dnia

anulka - może to z wysiłku? A może organizm się oczyszcza przed dzidziusiem :-)
emka - o Ty podglądacz - odzywaj się częściej :tak: masz racje , czasami potrzeba takiego wyciszenia się
sandy - no u nas też leje :angry::angry: a miałam na badania jechać i do lekarza - rowerem , bo jakoś bardziej wolę od auta i komunikacji miejskiej, z pierwszym mam problem zawsze z parkowaniem a z drugim .... no cóż zawsze zadaję sobie pytanie gdzie jadą Ci wszyscy emeryci akurat w godzinach szczytu :confused:

czesc dziewczynki.. U mnie też własnie zaczęło lać.. A dzis na dzien dziecka u nas tez piknik.. Mama się zaopatrzyla w lody i co? Chyba nie zarobimy... Dobrze, że do pracy zaszłam przed deszczem.. Wiecie co? Mam pewien problem kibelkowy.. Strasznie mnie kłuje w prawym boku i podejrzewam ,że to od tego zelaza co biore... ze nie mogę się porządnie załatwic.. Myslałam, że nie dojdę do pracy takie kłucie.. Jak mam sobie z tym poradzić?

reklama
Aniunia, przede wszystkim woda, woda i jeszcze raz woda. Pij conajmniej 2-3l dziennie. Oprócz tego możesz wspomóc się suszonymi śliwami, czy morelami oraz naturalnym jogurtem lub maślanką. Na czczo z rana możesz wypić szklankę przegotowanej, letniej wody. Możesz też w aptece kupić błonnik i pić przed każdym posiłkiem - w ciąży można spokojnie stosować. W ostateczności pozostaje Ci czopek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry