Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nawet nie wspomnę jak mi się ziewa.. Jakaś masakra... Kiedy zrobii się znowu ciepło? U nas lało całą noc.. Potem się przejaśniło i znowu się zbiera na deszcz..
Jakaś masakra dzisiaj była, pół nocy nie spałam tak lało , o 4 musiałam wstać po tabletkę bo myślałam że mój mózg eksploduje , a teraz jestem mega śpiąca
Mam lżejszy portfel o 175 pln , trochę mniej krwi w obiegu i czekam
W piątek byłam u gina , OWU była - myślę że w środę co mi tak strasznie brzuch bolał - śluzówka 13,5 mm to chyba dobrze , no i pozostaje czekanie
Cicho przez weekend tutaj było, co porabiacie ?
Hej dziewczynki, u nas tez pochmurno choc cieplutko. Zjadlam drozdzowke i pije kawe i nic, absolutnie nic mi sie nie chce;-) Anastazja trzymam kciuki!!!! czyli kiedy testujesz???Na co wydalas tyle kasy???
ja siedzę w pracy i się nudzę.. Też nie spałam...ale to z racji częstego oddawania moczu;-) Ale bym się tej kawki napiła... Anastazja trzymam kciuki, żeby się wreszcie udało... co za badanka robiłaś?
U nas też nawet ciepło jest , i widzę że sloneczko wychodzi.
Robiłam p/ciała antykardiolipinowe i antykoagulant toczniowy - to z kieszeni płaciłam , a na NFZ na skierowanie robiłam TSh, sód i potas bo w przyszłym tyg mam wizytę u endokrynologa.
Tym razem nie mam ani jednego testu w domu :-) jak nie przyjdzie do 22 czerwca to na wizycie się wszystko okaże - bo 22 umówiłam się do gina.
p.s. dostalam piękny niebieski plasterek dziecięcy po pobraniu krwi
Gatto - widziałaś tłumaczenie strony smajliki? Przesłałam ci w poście
Musisz zajrzeć do tyłu.
Anastazja - no to razem czekamy Jajka się wykluły, mogły by się nie wygłupiać. Ja gdyby się okazało, że jest pozytywny test, to wizytę mam 25 czerwca. Oj jak bym chciała, żebym musiała się na niej pojawić!
Pogoda sie poprawiła.. Własnie widzialam z daleka jak dzieciaki szły w pochodzie.. Niestety nie wiem jak moi siostrzeńcy wyglądali, bo za daleko .. Szkoda, ze nie mogłam tam być.. Ale trąbkami trąbili na całego