reklama

Odskocznia;))))

Ewelinko - dzięki , dajecie mi nadzieję ,że można to plan jest taki wypalam teraz "przy Was" ostatnią fajkę i potem koniec z tym będę musiała wytrzymać ,a jeżeli się nie uda to idę za radą Bett i kupuję tego e-papierosa i nie śmierdzę więcej bo szkoda by mi było zmarnować faktycznie taką kasę bo to tanie nie jest,ale co ja gadam dam radę i już z takim wsparciem ;-)
Bett- wyobrażam sobie u mnie w rodzinie ciocia jak paliła to palili w domu wszyscy a było ich 4 z czasem szwagier przestał sam z siebie ,a palił dwie paczki na dzień i to te super mocne , potem ciocia przestała tzn teraz nie dawno ,ale przestała.
Palaczy zostało dwoje siostra i wujek i palą na dworze ,ale jak wszyscy palili to jak się tam weszło to siekierę by postawił normalnie.

reklama
Kobietko - tak trzymać!!!

a w ogóle to mam takie brzydkie zdjęcie 3D z USG, że aż doktor się śmiał że jakby mojej córce się zamarzyła kariera aktorska i chciałaby grać w horrorach to już ma pierwsze zdjęcie do portfolio
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
trzy razy próbował zrobić ładne ale jakoś tak się ustawiała że nic z tego nie wyszło

Bett- uśmiałam się hehe, ja to jak będę w ciąży to kupię sobie taki album gdzie będzie miejsce na zdjęcie usg i takie tam i będę prowadziła taki album i jak dziecko dorośnie to mu pokażę wszystko jak to było od początku :tak:
Wiecie co zrobiłam wzięłam zeszyt wyrwałam parę kartek , na pierwszej napisałam za i przeciw paleniu za jest kawa i alkohol /nie pić kawy i alkoholu , a przeciw jest tak:
1 truję męża
2mąż wącha smród
3mąż całuje "popielniczkę "
4szkodliwe dla dziecka
5 szkodliwe dla zdrowia
6cuchnące ciuchy
7 cuchnące włosy
8kapeć w buzi
9wydaję dużo kasy

na kolejnej kartce napisałam wołami nie otwieraj!!! i pod spodem położyłam paczkę fajek
na kilku napisałam wołami nie palić!!!!! i porozwieszałam po domu żeby mnie te kartki pilnowały.

kobietka przy Twoim poście też się uśmiałam:-D... Ja również uważam , że jak rzucać to na raz... Tak jak ja to zrobiłam.. Jeden dzień nie zapaliłam , bo miałam straszliwego kaca i juz mi było szkoda tego dnia, więc juz nie paliłam...

Aniunnia- no każdy tak mówi ,że lepiej od razu moja szwagierka i szwagier rzucili tak właśnie , ciocia też i drugi szwagier i do tej pory nie palą więc ja też mogę :-)

Kobietko, na pierwszy miejscu napisz, pogrubionymi, na czerwono - PLANUJĘ MIEĆ DZIECKO! To będzie wystarczająca motywacja :tak:

Bett, popłakałam się ze śmiechu :-D Dowcipniś z Twojego gina :tak:

kobietka , mój ojciec rzucił fajki z dnia na dzień , ostatniego papierosa palił na dwa razy . palil 30 lat paczke dziennie , nie wrócił do nałogu , 15 lat nie pali . Jeśli on mógł , w co nie wierzyłam to i ty możesz.
bett , cieszę się z udanej wizyty :)
magdalena , ależ ci zazdroszczę takiego seksowego poranka , u nas jakaś posucha niestety ...

za staraczki kciuki trzymam , niechże się którejś w końcu uda ! emka ? może ty ?

anulka i zjola - w piątek jestem w chorzowie , piszcie czy wam pasuje sie spotkać i o jakiej godzinie ewentualnie

Czarna - dam radę , dam radę , dam radę ,dam radę i tak w kółko będę sobie powtarzała dla dziecka przede wszystkim potem dla męża i na końcu dla siebie mam potrójną motywację :tak:chociaż może powinno być na odwrót najpierw dla siebie bo to o mnie chodzi głównie, o moje chęci i moją motywację czyli dla siebie dla dziecka i dla męża o.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry