reklama

Odskocznia;))))

bardzo dziękuję za kciuki. na wizycie wszystko w absolutnym porządeczku. wszystkie narządy, wymiary, moje badania w normie. płeć nadal żeńska. trochę się teraz cykam bo doktorek kazał mi już odstawić duphaston i clexane... oby mała się nie rozleniwiła w ciągu następnych kilka dni bo będę panikować że coś się stało po odstawieniu. zamiast tego dał mi profilaktycznie jakieś globulki na infekcje. a no i czeka mnie badanie glukozy przed następną wizytą... brrrrr

Zjola - powodzenia na wykładzie, chociaż jestem pewna że dasz radę - równorzędne wytłumaczyłaś mi pierwszorzędnie
Magdalena - ooo jakże miło rozpoczęty dzionek
Emka - trzymam kciuki żebyś potowarzyszyła Gatto &&&&&&&&
Karola - powodzenia na wizycie

reklama
Madzia - ja obgryzam skórki. Jak mam nerwa, to do żywej kości :crazy:. Nie mogę się tego oduczyć. Moje koleżanki mają ładnie wymalowane pazurki a ja obszarpane wszystko na maksa!

Emka - :-D:-D:-D, mówisz, że się nie będzie rzucał?

Bett - tremę mam przed wystąpieniem publicznym, ale jak mus, to mus.

Anniunia - ja też pazurki mam w całości ale żeby nie zwracać uwagi na te skórki obgryzione, to ich nie maluję. Tylko do ślubu jakoś wytrzymałam i nie obgryzałam. No ale mój M też obgryza i tak sobie razem obgryzamy :sorry2:

Zjolu- trzymam kciuki , będzie dobrze kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bett- super ,że wszystko ok bardzo się cieszę :-)
Wy tu o ryżu jaki ja dobry ryż jadłam u chińczyka jami jami nie wiem co oni tam dają ,ale pycha ,a tak samo frytki po chińsku z jakąś cebulką i innymi dodatkami też pychota :Pi znowu o jedzeniu o jeny .....
Ja dziś miałam taki ból brzucha ,że mało nie zeszłam rano ,ale wzięłam tabletkę i mi przeszło no nie mogłam wytrzymać zawsze sobie zakładam ,że wytrzymam bez tabletki ,a mi się nie udaje taka to oto u mnie @ ja się śmieje ,że porodu nie wytrzymam i zacznę ryczeć z bólu bo ja strasznie wrażliwa na ból, będą ze mną mieli przejścia na porodówce:-D:-D:-D to może być nawet śmieszne nie będę ryczeć po tylko w trakcie hehe.Albo się będę śmiała bo ja jak nie mogę czegoś wytrzymać to mnie śmiech bierze i mówię wtedy ,że mam tak przesrane ,że aż mi się śmiać chce.
Karola- ja obgryzam skórki ,ale paznokcie mam całe tylko ,że mi się łamią moja mama nie może patrzeć jak obgryzam skórki i mówi mi ,że mi paluchy kurzym gównem wysmaruje hahahahahaha
no dziewczyny biorę się za ograniczanie fajek na serio od 12 do 15 nie zapalę zacznę co 3 godziny palić potem co 4 co 5 i tak do skutku co tydzień mniej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bett :-) z takim dobrym humorkiem po wizycie to my chcemy Ciebie tak do samego końca:-)
karola na wieści od Ciebie też czekamy:-)
zjola a po co ma się rzucać???I tak tam nie znajdzie lepszej i ładniejszej:-) Ale pewnie po powrocie da Ci do wiwatu :rofl2:;-)iskry polecą:-D wióry będą się sypać:-D
kobietko...kurde a nie dasz rady tak od razu rzucić to świnstwo??Tydzien pochodzisz na pełnym wkur... ale minie.Ja też kiedyś próbowałam stopniowo,ale nic z tego niestety:( Musiałam się okleić,do tego e-fajka,ale z tym zerowym olejkiem i się udało:) Bynajmniej trzymam kciuki za Ciebie:)))
aniunnia a co tam u Was??Jak się czujesz??Mały dokazuje??

Madzia ,Aniunnia,Emka dzięki dziewczynki.
Emka - zobaczymy na razie się trzymam może się przetrzymam do wieczora i będzie mi wtedy szkoda zmarnować to :tak: im dłużej tym lepiej tylko u mnie to taki słomiany zapał ,ale trzeba próbować musi się w końcu udać ja to bym chciała nawet tak od razu jak dziś się nie uda to jutro od rana spróbuję , tylko ,że kawy nie będę piła też bo do kawy to mnie ciągnie jak cholera , a ile już nie palisz?

reklama
kobietka ja nie pale już od prawie roku,u mnie tak głupio wyszło,bo paliłam latami,później rzuciłam na 3 lata,ale ze złości na mojego M zaczęłam znowu,paliłam pół roku,wkurzyłam się,że znowu to ***** mną zawładnęło,że znowu sama śmierdzę petami a jeszcze tak niedawno czułam innych i mnie to wkurzało,no i myśl o planowaniu ciąży dużo mi dała.Kupiłam te plastry,zawzięłam się,zrobiłam się aż wrogiem tego dziadostwa. I nie przytyłam wielce,bo przeważnie tym się sugerują dziewczyny i boją się o figurę.
I wiesz co..dopiero od czasu jak nie palę,widze jak paskudnie wyglądają dziewczyny chodzące po ulicy z fajką w gębie,a już jak widzę matkę,która pcha wózek i pali to mi się unosi...Często tak ładne kobitki a tak się tym oszpecają...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry