Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-) a dla pozostałych życzę miłego dnia :-) ot co :-)

teraz je sube wciaz...to tak chyba genetycznie z mojej mamy na mnie przeszlo,bo ona do 21rz tez miala ten problem,a teraz ma ładne paznokcie.tyle,ze ja mam wiecej niz 21 lat i nie umiem sobie z tym poradzic...stosowałam juz wszystkich mozliwych,dostepnych specyfikow ochydnych ktorymi smarowałam paznokcie i nic.kolezanka nawet zalozyła mi akrylowe paznokcie zeby mi moje rosły pod ta plytka to zowu wciaz twierdzilam,ze sa za długie,bo wiadomo nie przyzwyczajona jestem,wiec było mi nie wygodnie cos robic choc byly spilowane do granic mozliwosci jak na takie paznokcie...nie wiem juz poprostu nerwy mnie biorA...jak patrze na dłonie innych kobiet to maxymalnie im zazdroszcze.kilka razy udało mi sie zapuscic nawet do takiej długosci ze moglam je pomalowac itd,porobilam sobie ladne wzorki,ale nie daj Bog jak gdzies mi sie kawalek ulamie...wtedy juz ida wszystkie,bo twierdze,ze jeden złamany głupio wyglada wie wszystkie trzeba opierdzielic
...odwieczny moj problem...dlatego wszyscy sie dziwia,ze fajki potrafilam rzucic a z paznokciami nie moge sobie poradzic...teraz znowu robie kolejne podejscie zobaczymy...lenka pierogi na slodko tez smaczne,ale ja wole z mieskiem
ze szpinakiem tez bym nie zjadla,bo nie lubie tego zielska.a sklepowe ci nie smakowaly,bo wiadomo jak umiesz robic sama to zawsze lepsze od kupnego.emka no wlasnie juz 30tc..wczoraj wlasnie rozmawialismy z mezem,ze szybko zleci...juz sie nie moge doczekac,chciala bym ja juz miec przy sobie,nie martwic sie,ze cos mnie kłujnie,cos strzyknie itd...maz stwierdzil,ze wolałby zeby przed porodem wzieli mnie na oddzial i zeby tam sie wszystko zaczeło,bo bedzie sie martwil mniej,bo tam bede pod opieka,a jak sie zacznie w domu,a on bedzie w pracy np to wiadomo przyjedzie migiem,ale zawału chyba dostanie
dlatego wolalby zebym polezala wczesniej w szpitalu...
co do plemniczkow to luzik one sobie tam zakoczuja na jajo
elka

dobrze,ze wrociłas rozkrecilas troche atmosfere.angel narabiesz sie od tych piwek z sokiem
bett ja tez mam dzis wizyte ale po 15ej wiec jesio troche czasu mam,ale tez sie nie stresuje,bo nie mam czym,dobrze sie czuje,badania oki wiec kolejna rutynowa kontrola sprawdzajaca stan mojego brzusia no i wyniki watrobowe.kochana &&&.zjola za ciebie tez &&&& zeby ci dobrze poszło.magdalena
no to dzien bedziesz miala udany.
.buziaki
ale nawet to nie zdawało egzaminu, dopiero w podstawówce się opamiętałam bo inne dziewczynki miały ładne łapki a moje wyglądały okropnie. Może spróbuj gumy do żucia gdy najdzie cię ochota na pazurki ;-)