reklama

Odskocznia;))))

cześć , nadrobiłam ale nie łatwo było bo stron , że ho,ho...
kobietka - czyli co ? nie tym razem fasolinek?
zjola , oh ty moja słomiana wdowo , buziaki przesyłam , przydałby mi się twój nr tel - w sprawie poniżej
anulka , powinnam w tym tygodniu jechać na śląsk ... dam cynk
anastazja , bo ruskie pierogi to bardziej polskie są , z rusi jakiejś pochodzą
batterfly , kondolencje z powodu smierci dziadka odemnie
ewelina,magdalena,gatto ,emka i pozostałe buziaki i pozdrowienia

mnie tak od wczoraj boli głowa że aż mnie mdli , odtruwam się chyba od evry :)

reklama
kobietko ty chcesz rzucic fajki,a ja chce z całych sił zapuscic paznokcie...kochana,ale ty nie mysl o tym,ze choroba moze wrocic:no: nie wolo ci tak myslec.oczywiscie jest taka mozliwosc,ale przeciez akurat u ciebie nie musi byc nawrotu.tyle walczylas,walczysz dalej,zyjesz normalnie i napewno bedzie wszystko dobrze:tak:. anastazja co to za darmowe probki???????? zaciekawilas mnie.a z angola to nawet nie pytaj:baffled: translator jest do bani.kiedys moj maz mial jakis tekst do przetłumaczenia to takie mu bzdety powychodziły,ze szok.

matko kobitki pierogi??? mniaaaammmm...tez nie umiem robic:crazy: ciast tez nie umiem piec:wściekła/y: nic co wiaze sie z jakim kolwiek ciastem...

Czarna -no nie tym razem kochana :)
Karolu- bardzo Ci dziękuję za ciepłe słowa:tak:a czemu nie możesz zapuścić paznokci ???obgryzasz czy się łamią ?

Kobietko przynajmniej się uspokoiłaś a Twoje Maleństwo na pewno na Ciebie czeka w kolejce

U mnie pierogi to tylko na słodko, ser albo truskawki. Kiedyś zrobiłam ze szpinakiem to nikt nie chciał jeść, z pieczarkami jak byli głodni to zjedli ale rewelacji nie było . Raz w życiu kupiłam pierogi i to z mięsem błeee
A ja dzisiaj miałam brokułową, muszę korzystać póki brokuły na ogrodzie.

Cześć dziewczyny:) Ja pier...z tą pogodą:( Wiatr jak nad morzem w czasie sztormu:(((
Czarna mnie głowa tez boli od kilku dni,a już od chyba tyg mnie często mdli:( Chyba to taka słabsza migrena:(
Kobietka chyba coś przeoczyłam:( Przylazła @???? Cholera:(
Karola lada chwila 30 tc !!:)))) Ale szybko zleciało
Gatto jak samopoczucie kochana???Buziaki:)
Anulka też próbowałam zarzucać tyłkiem jak na zumbie,ale nici z tego hehehe dupa stara i zastygła heheheh
Lena odwyk od słodkiego jest gorszy niż rzucenie fajek!!!U mnie tak jest,fajki poszły już dawno w odstawkę a słodkości...zostały:(((
Buziaki dla wszystkich:)) Ach te Wasze pogawędki o jedzeniu;)))

Acha-niby wczoraj miałam mieć owulkę,no to zadziałałam,a dzisiaj brzuch mnie boli,więc chyba o jeden dzień za wcześnie;)ale co tam,kijanki długo żyją;)

no wy to serca nie macie,tyle pisać jak mnie nie ma:-)Ja dziś jeszcze wrzuciłam na luz i odpoczywam po odpoczynku w Zakopanem:-),ale jutro muszę wreszcie wziąć się za porządki i pracę.
no,no na cpp kobietka zaraziła mnie frytkami, a tu znowu pierogi na topie?:no: I jak się tu odchudzić:-D
lenko widzę,że ty to taka typowo polska pani domu,najlepiej wszystko swoje,własnego wyrobu itp.Ja też tak kiedyś miałam,lubiłam piec,gotować ale teraz to jakoś leń się do mnie zakradł i wolę byle coś wrzucić na ruszt zamiast stać kilka godzin w kuchni:zawstydzona/y:

Halo Kobitki caluje wszystkie serdecznie :*

Angel ja zalamana????no co ty troche doluje mnie pogoda chce juz cieplo no i wogole poszlabym juz na urlop;-)poza tym nic sie u mnie nie dzieje to i pisowac nie zabardzo jest o czym:zawstydzona/y:Dziekuje Kochana za troske:-)

Kobietko Spokojnie Kochana dasz rade choroba moze wrocic ale wcale nie musi:-):-)i co malpiszon sie rozkrecil????nosz kur... wstretne bydle:-(

Oj pierogi to ja uwielbiam wszystkie bez wyjatku na slono slodko kwasno i nie wiem jak jeszcze, ruskie sa numer 1 dla mnie ale kocham wszystkie, Moj J tez a mojego Pierozka to juz wogole hahahaha przepraszam nie moglam sie powstrzymac...jakos tak powanie sie u Nas zrobilo!!!!!!
Dziewczyny BIBI BIBI BIBI:-D:-D:-D
Gatto halo halo jak tam podczytalam na staraniach po straconej ciazy cos o betce????jak sie sytuacja przedstawia??????

kobietko takie brazowe plamienie ja mialam jak bylam z Alankiem mialam jedną plamkę na caly dzien i myslalam ze sie rozkreci bylo takk dwa dni i sie okazalo pozniej ze jestem w 7tyg,wiec jest nadzieja:tak:a tak poza tym mam tez 170cm i 65 kg hehee co za przypadek:-Da moze my jestesmy rozdzielone siostry cooo?;-):-D:-D:-Delcia to dobrze ze gicio nie ma jak bibibi nic nie mow o pogodzie wogole bo mnie wku......w lapie:-D
Kochane dzisiaj przyszly zaslonki ktore zamowilam wiec poleciałam i podszyłam na maszynie i juz wiszą i jestem mega szczesliwa:-);-)Pozdrowki kochane:*:*:*:*:**:*

Ostatnia edycja:
Tak dziewczyny rozkręciła się ta @ , ale ja się uspokoiłam i czuję się z nią dobrze to widać nie mój czas jeszcze jakieś 10 miesięcy i do dzieła zleci jak z bicza strzelił.
Hahahahaha mój M też lubi mojego pierożka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
w końcu ktoś o dupie Marynie bo faktycznie tak poważnie się zrobiło , ja spijam piwko zaraz tak dla rozluźnienia się po moich obawach i stresach kto pije ze mną???????
Angel - nie nie kochana tym razem to @ u mnie, o proszę jaki zbieg okoliczności obie mamy tyle samo wagi i wzrostu :D
Dziewczynki oczywiście ,że nawrotu może nie być ,ale moja ciocia ma to samo i już 7 razy była w szpitalu więc wiecie statystyki statystykami ,a życie swoje ,no ale trzeba być dobrej myśli ,że to nie wróci już.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry