reklama

Odskocznia;))))

Przepraszam :zawstydzona/y: jakoś tak przywykłam ,że tu o jedzeniu się gada :-D:-D:-D:-Dpora obiadowa ,a propos dietetyczny obiadek kurczak gotowany z warzywkami doprawiony jak kto woli ja to mam taką przyprawę do kuraka i sobie nią posypywałam na dietce bo teraz M zakazał mi odchudzania bo powiedział ,że będę za chuda.A ważę 65 przy wzroście 1.70

reklama
Zielone warzywa są dobre na coś , ale nie pamiętam na co - pamiętam tylko że mój mąz to wyczytal gdzieś i mi przekazał :-D
Zastanawiam się czy dzisiaj też nie grzeszyć i pójść kupić te ciastka czy zgrzeszyć i nie jeść ciastek :rofl2:
Spoko spoko kobietka, żartowałam tylko :-p zjadłam obwarzanka także pełna jestem i mi nie są straszne tematy jedzeniowe :-p
No Ja mam 160 cm i tyle wagi :crazy:

Zaczyna boleć brzuszek i poleciało coś brązowego tzn beżowo - brązowe czyli @ na zakręcie zaraz będzie :tak:, nici z naszych nadziei o fasolce ,ale nie tym razem to innym :-D:-D:-D nie no żartuję teraz to czekam prawie rok nie wiem ile tam mam na suwaczku jeszcze czasu do staranek ,ale tyle czekamy grzecznie.

Kobietko ty się nie przejmuj, każda z nas nie raz napisała nie jedną głupotę;-) Nawet nie myśl o nawrocie choroby!!! teraz może być już tylko lepiej:tak:
Ewelina ale mi ochoty na pierogi narobiłaś :rofl2: a ja mam dzisiaj chudziutki krupniczek, bo aby spalić wszystkie świństwa które zjadłam męczyłam się wczoraj na zumbie godzinę:-p po lekkim jedzeniu lepiej się ćwiczy.

Madzia, to wina Zjoli!! Bo to ona mnie narobiła smaka na pierogi, dopiero ja Tobie ;-):-D Ja już ze śliną na brodzie, obleciałam wszystkie kuchenne szafki, spr czy wsio na pierogi mam :-D No i mam....oprócz kapusty i grzybów :-D:-D

Normalnie jesień za oknem.....

Ewelinko - to będą pierogi nadziewane ciastem :-D. Jak masz jabłka, to możesz je pokroić w talarki i wsadzić jako farsz. Potem polać masełkiem albo śmietanką i posypać cukrem. Pychota! Robię tak czasami. Mniej roboty bo farsz gotowy na drzewach wisi :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry