Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Przepraszam jakoś tak przywykłam ,że tu o jedzeniu się gada pora obiadowa ,a propos dietetyczny obiadek kurczak gotowany z warzywkami doprawiony jak kto woli ja to mam taką przyprawę do kuraka i sobie nią posypywałam na dietce bo teraz M zakazał mi odchudzania bo powiedział ,że będę za chuda.A ważę 65 przy wzroście 1.70
Zielone warzywa są dobre na coś , ale nie pamiętam na co - pamiętam tylko że mój mąz to wyczytal gdzieś i mi przekazał
Zastanawiam się czy dzisiaj też nie grzeszyć i pójść kupić te ciastka czy zgrzeszyć i nie jeść ciastek
Spoko spoko kobietka, żartowałam tylko zjadłam obwarzanka także pełna jestem i mi nie są straszne tematy jedzeniowe
No Ja mam 160 cm i tyle wagi
Zaczyna boleć brzuszek i poleciało coś brązowego tzn beżowo - brązowe czyli @ na zakręcie zaraz będzie , nici z naszych nadziei o fasolce ,ale nie tym razem to innym nie no żartuję teraz to czekam prawie rok nie wiem ile tam mam na suwaczku jeszcze czasu do staranek ,ale tyle czekamy grzecznie.
Kobietko ty się nie przejmuj, każda z nas nie raz napisała nie jedną głupotę;-) Nawet nie myśl o nawrocie choroby!!! teraz może być już tylko lepiej Ewelina ale mi ochoty na pierogi narobiłaś a ja mam dzisiaj chudziutki krupniczek, bo aby spalić wszystkie świństwa które zjadłam męczyłam się wczoraj na zumbie godzinę po lekkim jedzeniu lepiej się ćwiczy.
Madzia, to wina Zjoli!! Bo to ona mnie narobiła smaka na pierogi, dopiero ja Tobie ;-) Ja już ze śliną na brodzie, obleciałam wszystkie kuchenne szafki, spr czy wsio na pierogi mam No i mam....oprócz kapusty i grzybów
Ewelinko - to będą pierogi nadziewane ciastem . Jak masz jabłka, to możesz je pokroić w talarki i wsadzić jako farsz. Potem polać masełkiem albo śmietanką i posypać cukrem. Pychota! Robię tak czasami. Mniej roboty bo farsz gotowy na drzewach wisi