reklama

Odskocznia;))))

Zjola- wczoraj po igraszkach coś różowego się pokazało i na tym koniec ni ma :no: i teraz nie wiem na czym stoję jak jutro nie będzie to robię test 28 ego .No może masz rację nic się złego nie wydarzy i kropka już nie chcę wracać do wariatkowa bo tam to dopiero ogłupieć można serio...
Anastazja - ja zrobiłam błąd ,że nie kontrolowałam tak często jak powinnam i tak w październiku miałam 2.71 ,a teraz 3.2 to znaczy ,że skoczyło ciekawe czy właśnie nie od ciąży, jeny ja to osiwieje do 28 taki jestem człowiek ,że się martwię ,a w cholerę ze zmartwieniami wrzucam na luz wypiję kawkę i się zrelaksuję kąpiel mycie włosków makijaż jakiś , żeby ładnie dla męża wyglądać bo jak przyjdzie @ to nie lubię się kąpać tylko prysznic biorę.
Butterfly- jaki translator ,a co to ?
:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kobietko - translator - internetowy tłumacz. Ale on też trochę tłumaczy, ja chcieć ja mieć. A może betkę byś zrobiła? Który masz dzień cyklu?

Acha to już wiem co to :)
31 dzień dzisiaj Zjolu zwykle mam 28 dlatego daję sobie ten margines jeszcze jutro poczekam jak się nic nie zadzieje to będę się badać testem ,a jak test nie wyjdzie to poczekam jeszcze na @ jak nie będzie to betkę zrobię sobie ,ale liczę ,że jednak jutro przyjdzie ta @ , bo ostatnio miałam 27 to ten miesiąc minie jutro akurat.Ja miałam owu trochę później więc daje sobie czas na testa jeszcze bo jak owu później to i dzień @ później.Tamten test za wcześnie zrobiłam chyba.Jak myślicie?a sęk w tym ,że nie zapisałam kiedy była owu i teraz nie wiem ile ten cykl powinien mieć dni.

No mi też wyszedł dość późno ostatnim razem.... ale ja się boję ,że zrobię betkę i np będzie za niska nie wiem czemu, zresztą cicho cicho @ jutro przyjdzie i kropka :-D:-D a jak jutro nie przyjdzie to będziemy myśleć co robić ,a dziś luzik już bo ja osiwieję do jutra.

Kobietko - to bla, bla, bla ładna pogoda :) Myśl o duperelach albo zajmij się czymś wyczerpującym i absorbującym uwagę, np. mycie okien, robienie pierogów, latanie po sklepach itp. itd :-D

reklama
Ktoś wspomniał pierogi???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie chodzą za mną, takie z kapustką i grzybkami...na dodatek odsmażane z cebulką i do tego czerwony, klarowny barszczyk...ślina cieknie mi po brodzie...:-p

Dzień dobry :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry