K
kobietka22
Gość
Zjola- wczoraj po igraszkach coś różowego się pokazało i na tym koniec ni ma
i teraz nie wiem na czym stoję jak jutro nie będzie to robię test 28 ego .No może masz rację nic się złego nie wydarzy i kropka już nie chcę wracać do wariatkowa bo tam to dopiero ogłupieć można serio...
Anastazja - ja zrobiłam błąd ,że nie kontrolowałam tak często jak powinnam i tak w październiku miałam 2.71 ,a teraz 3.2 to znaczy ,że skoczyło ciekawe czy właśnie nie od ciąży, jeny ja to osiwieje do 28 taki jestem człowiek ,że się martwię ,a w cholerę ze zmartwieniami wrzucam na luz wypiję kawkę i się zrelaksuję kąpiel mycie włosków makijaż jakiś , żeby ładnie dla męża wyglądać bo jak przyjdzie @ to nie lubię się kąpać tylko prysznic biorę.
Butterfly- jaki translator ,a co to ?
i teraz nie wiem na czym stoję jak jutro nie będzie to robię test 28 ego .No może masz rację nic się złego nie wydarzy i kropka już nie chcę wracać do wariatkowa bo tam to dopiero ogłupieć można serio...Anastazja - ja zrobiłam błąd ,że nie kontrolowałam tak często jak powinnam i tak w październiku miałam 2.71 ,a teraz 3.2 to znaczy ,że skoczyło ciekawe czy właśnie nie od ciąży, jeny ja to osiwieje do 28 taki jestem człowiek ,że się martwię ,a w cholerę ze zmartwieniami wrzucam na luz wypiję kawkę i się zrelaksuję kąpiel mycie włosków makijaż jakiś , żeby ładnie dla męża wyglądać bo jak przyjdzie @ to nie lubię się kąpać tylko prysznic biorę.
Butterfly- jaki translator ,a co to ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: