reklama

Odskocznia;))))

Zjola no to czeka Cie powazne zadanie jutro..Powodzenia:-)

Magdalena ale ja lubie takie zakupy.. Moglabym tak łazic bez konca... U mnie wlasnie zaczelo lac.. No to pochwalilam pogode:-(

reklama
Dzień dobry :-) u mnie pogoda masakryczna :szok: ... wieje itd, obudziłam się w nocy z bólem brzucha czy wątroby nie wiem co to było, ale znów oddychać nie mogłam tak bolało :szok: ostatnio tak miałam miesiąc temu, cieszę się z @ bo lepiej żeby była i jest - już się umawiam z moją ginekolog na HSG :)

A ja jutro prowadzę wykłady z prawka. Siedzę i kuję wszystko o skrzyżowaniach :blink:
Wow Ziola :-D mamy specjalistkę od przepisów, jak tylko będę miała jakieś wątpliwości walę do Ciebie jak w dym:tak:

Zjola no to czeka Cie powazne zadanie jutro..Powodzenia:-)

Magdalena ale ja lubie takie zakupy.. Moglabym tak łazic bez konca... U mnie wlasnie zaczelo lac.. No to pochwalilam pogode:-(
Ja też lubię, dlatego to dla mnie sama przyjemność:-)
Hej motylku;-)

hejka kochane:-)karola to tym bardziej powinnyscie sie wspierac jestescie po tych samych przejsciach.Powinna sie cieszyc ze tobie sie udało.Też jest to naturalne ze nie mogla na ciebie patrzec z brzuszkiem bo ja to bolało.Z czasem bedzie dobrze moze ona potrzebuje czasu.
Elka jakos leci co chwile cos wymyslam zmieniam jebca idzie zemnną dostać
:-Dwszystko by było super gdyby nie taaa beznadziejna pogoda:wściekła/y::angry:na pewno wrzuce fotki jak bede miec najpierw musze przecyganic meza:-pznalazlam jeszcze taka sama tyklo w kolorze i te kolory wlasnie mi odpowiadaja wiec teraz sie zastanawiam ktora:tak:elcia a co ty taka zalatana jestes?ostatnio rzadko jestes,buziaki;-)anulka no witaj taaa zumba cię pochłoneła nam normalnie:-)magdalena super jest taa zumba,ale u mnie nie prowadza kurka szkoda sama bym poszła.Ja z moja kondycja to bym chyba po 5minutach padla na zawal:-Dzjolka ja nie moge podziwiam to moze ja od ciebie wezme lekcje,bo moje prawko caly czas stoi,chyba bede musiała na nowo zdawac,ajjjj:-(

dziewczyny co z ta pogoda idzie zwariowac zeby czlowiek calymi dniami w domu siedział...:szok::wściekła/y:dzisiaj znowu strasznie wieje i ciagle pada.Gatto gdzie jestes przyslij troszke sloneczka:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry