Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... wieje itd, obudziłam się w nocy z bólem brzucha czy wątroby nie wiem co to było, ale znów oddychać nie mogłam tak bolało
ostatnio tak miałam miesiąc temu, cieszę się z @ bo lepiej żeby była i jest - już się umawiam z moją ginekolog na HSG Wow ZiolaA ja jutro prowadzę wykłady z prawka. Siedzę i kuję wszystko o skrzyżowaniach![]()
mamy specjalistkę od przepisów, jak tylko będę miała jakieś wątpliwości walę do Ciebie jak w dym
Ja też lubię, dlatego to dla mnie sama przyjemność:-)Zjola no to czeka Cie powazne zadanie jutro..Powodzenia:-)
Magdalena ale ja lubie takie zakupy.. Moglabym tak łazic bez konca... U mnie wlasnie zaczelo lac.. No to pochwalilam pogode:-(

wszystko by było super gdyby nie taaa beznadziejna pogoda
na pewno wrzuce fotki jak bede miec najpierw musze przecyganic meza
znalazlam jeszcze taka sama tyklo w kolorze i te kolory wlasnie mi odpowiadaja wiec teraz sie zastanawiam ktora
elcia a co ty taka zalatana jestes?ostatnio rzadko jestes,buziaki;-)anulka no witaj taaa zumba cię pochłoneła nam normalnie:-)magdalena super jest taa zumba,ale u mnie nie prowadza kurka szkoda sama bym poszła.Ja z moja kondycja to bym chyba po 5minutach padla na zawal
zjolka ja nie moge podziwiam to moze ja od ciebie wezme lekcje,bo moje prawko caly czas stoi,chyba bede musiała na nowo zdawac,ajjjj:-(
dzisiaj znowu strasznie wieje i ciagle pada.Gatto gdzie jestes przyslij troszke sloneczka:-)
pada,wieje,zimno ... jesień a nie lato