reklama

Odskocznia;))))

reklama
mojej też miało nie być ale z wiadomych względów:-(,no nic- w końcu się tego małpiszona pozbęde!Kiedyś....

Karola jak Ty Kochanie się czujesz??Anunnia jak sie czujesz ?
Wy tego nie widzicie ale co wchodze na forum to te wasze suwaczki zapierdzielają baardzo szybko, Karoli pamiętam początek ,Ani pamiętam jak pisała ze nic z tego a potem okazalo sie ze jest w ciąży, leci wam to babki leci:tak:

Kobietko to od kiedy rzucasz?będe cie gnębić i już!

lenka wazne,ze chociaz kg drgnał.dobry poczatek:tak: anulka witaj.czuje sie tak w miare.tzn całe dnie w sumie przesypiam.nie wiem czemu.teraz od 2 trymestru taka sennosc mnie wziela.brzuch sie nadal napina,ale juz nie tak czesto.i gin odstawil mi luteine wiec zostalam na fenoterolu i staveranie+ acard i clexane...:tak: kobietka no to fajnie,ze wekeend udany.ja tez lubie tego typu posiadowki przy grillu a jak z siostra to juz wogole fajnie.buterfly,a czemu jestes zla,ze dostalas???? to chyba dobrze??? martwilas sie,ze nie ma,a tak to juz jakis krok do przodu.a ze staraniami to i tak musisz czekac az z tarczyca zrobisz porzadek...

gatto gdzie jestes????:-(

Karola tylko raz farbowałam sama włosy, z czego nie byłam zadowolona dlatego zawsze chodzę do fryzjera. Po prostu już nie chcę za bardzo obciążać włosów farbami ale przed weselem chyba będę zmuszona:tak: Zrobię sobie jakieś delikatne refleksy aby nie było tak bardzo widać odrostów.
Anulka z czasem ruchy same ci wejdą w pupę:-D Ja dzisiaj na zumbie dostałam taki wycisk że sapałam jeszcze po powrocie do domu:-p:szok: ale byłam szczęśliwa jak nigdy!
GUSTAVO LIMA- BALADA BOA- ZUMBA FITNESS- ALEX TATOO - YouTube

Ostatnia edycja:
Kobietko - niestety efektu brak, no chyba że @ można uznać za efekt. Ale ja to kicham, cieszę się prawem jazdy na motór :-) Dziewczyny powiedziały, że pomimo odpuszczenia sobie starań mam dalej pisać, więc piszę i dobrze mi z tym :)
No a za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam :tak:

Anulka - dzięki, no i jak się wprawię trochę, to cię przewiozę, no nie ma lipy :)

Ło matko a co was tak zalało babki? Zmówiłyście się czy co?

Madzia - szalejesz!

A ja czekam aż się mój Japończyk obudzi :) Za pół godziny u niego będzie 6 rano i może chwilunię pogadamy na Skype :) Matko, jaki to kawał świata nas dzieli, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Dzień dobry :-) Dziś znowu słonecznie, ale chłodnawo....

Zjola zleci szybko.. Niech tylko zacznie lecieć :-) I zaraz facet wróci do Ciebie..

Magdalena szalejesz na tej zumbie...

Kobietka a Ty próbujesz rzucić palenie, bo nie doczytałam? Mój teść jest obecnie w szpitalu.. Jest tak uzaelzniony, ze nawet w pracy przy biurku pali ( choc nie mozna) ..W zeszlym tygodniu mial planową operację na biodro i tak mpowilam, ze to szansa na rzucenie, bo po operacji dwa dni lezenia.. I nie palił od poniedziałku do soboty włącznie.. To juz pomyslalam sukces jak talala i moze rzucic.. Tak trzymaklam kciuki.. W weeknd nas u niego nie bylo z racji zajętego czasu a tu wczoraj się dowiaduję, że w sobote o 23.00 zapalil pierwszego.. Jestem zła.. Bo jak tyle wytrzymal to bez poroblemu mogł to rzucic..Moja mama byla nałogowa palaczka i po operacji jeden dzien nie zapalila i juz było szkoda tego dnia , wiec rzuciła na dobre..

Anulka gdzie Ty się podziewałas? Pewnie jakiś grill znowu w weekend był... U mnie w miarę.. Ten brzuuszek mnie pobolewa, ale chyba takl ma być, że tu mnie kujnie tam mnie zaboli.. W srode mialam wizyte i wszytsko ok , wiec chyba nie mam co narzekac.. Poki gorąca niue ma to jakoś się zyje, ale jak upały są to można oszaleć..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry