Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zawsze w srode.ja tez ide teraz w ta.magdalena ja tez sie troche nafarbowałam wlosow,ale troche w innych docieniach niz ty bo ja naturalne KIEDYS mialam bardzo ciemny braz,ale cos mnie strzeliło i rozjasnilam i zafarbowalam na rudo
ładnie mi bylo i ja tez sie dobrze czulam,ale ten kolor za szybko mi sie wyplukiwal i szkoda mi bylo farbowac wlosy co 2,3 miesiace wiec chcialam wrocic do swojego naturalnego wiec machnelam je na czarno.czarny zszedł i co sie okazalo??? ze moj naturalny kolor przez rozjasniacz sie rozjasnił i juz nie bedzie nigdy taki ciemny jaki byl
myslalam,ze umre...i teraz mam czarne,bo nie mogłam patrzec na to co mi po tym rudym zostalo.kochana a nie mozesz isc do fryzjera zeby ci jakis ladny balejaz zrobili??? wiem,ze to kosztuje,wiem,ale całkiem inny efekt jest niz jak sie samemu robi.tam ci dobiora kolorki i ty powiesz co ci sie podoba moze pozniej tez cos doradza jak samemu dzialac??? kobietko dziekuje,ze rozjasnilas mi umysł:-) no to czekamy razem z toba na rozwoj sytuacji.jak było na grillu??? napisalas,ze zalujesz,ze sie nie upilnowaliscie.uwierz mi,ze ja po naszej nocy wtedy tez zalowalam przez ta cytomegalie...;-) Bog wie co robi.jesli masz byc mama to nia bedziesz i to on wybierze na to moment-moze sie okazac,ze najmniej oczekiwany... bett nasza sypialnia to bedzie tez pokoj małej i mamy wlasnie sciany zielone takie jasne i wrzosowe.bardzo ladnie to wyglada.
nio a ja znowu cały dzien przespalam i dopiero wstalam od rana ehh...im blizej konca tym ja jestem bardziej senna...u nas tez wichury straszne,ale slonko swieci i nie jest az tak zimno.tylko ten silny wiatr nie potrzebny
hejka - witam się z Wami i postaram wrócić już i udzielać się częściej.

ale ja mam nadzieje ze sie Kochana nie przejmowalas tym babskiem;-)
Kochana ta tapeta jest poprostu obledna

jak juz ja bedziesz miala to ja zamawiam fotki jestem bardzo ciekawa jak wyjdzie

.lenka ja nie znam sposobu na wyeliminowanie słodkiego ze swojego zycia
.trzeba miec silna wole jak przy zucaniu fajek chociaz ja nie pale 4 lata,ale bez słodkiego nie mogla bym sie obejsc,a ty kochana ze swoim talentem kulinarnym to juz wogole masz problem
.