reklama

Odskocznia;))))

reklama
No u nas wczoraj tak cieplutko już było ,a dziś wieje i jeszcze się chmurzy pewnie będzie padać ,a my z M idziemy na miasto kupić buty dla M i myśleliśmy o lodach ,ale nie wiem czy wypalą nam , w ogóle nie mam smaku zupa mi jakaś taka dziwna wyszła nic mi dziś nie idzie :-( myślę o tej @ czy będzie czy nie będzie i na niczym innym nie mogę się skupić do puki się nie okaże coś to tak będzie....

angel to nie tak,ze nie uzasadnione...kilka postów wczesniej pisalam o tej sytuacji.ona jest po 2 poronieniach...wszystko mialo miejsce w tam tym roq.ja chcialam jej pomoc tzn dac jej namiary na lekarzy do ktorych ja jezdzilam itd,ale ona jest na nie...twierdzi,ze bedzie sie starac mimo wyciecia jajowodu i jajnika...no i wczoraj wlasnie moj widok bardzo kłuł ja w oczy...ja rozumiem ja bo mnie tez bylo ciezko patrzec na brzuszki,ale kurde mnie ciaza tez z latwoscia nie przyszla.musialam czekac az 4 lata,narobic od czorta badan ktore i tak nic nie wykazaly,teraz biore mnostwo lekow i drze kazdego dnia o mała wiec ja z grzecznosci poprostu bym sie tak nie zachowywała.tym bardziej,ze siedzialam caly czas,nie chodzilam za bardzo zeby nie musiala mnie ogladac w " całej okazałosci" i jak sie tylko zaczynał temat nasz i malej to odpowiadałam tak w miare krotko zeby jej nie bylo przykro...bett my mamy tak samo wizyty:tak: zawsze w srode.ja tez ide teraz w ta.magdalena ja tez sie troche nafarbowałam wlosow,ale troche w innych docieniach niz ty bo ja naturalne KIEDYS mialam bardzo ciemny braz,ale cos mnie strzeliło i rozjasnilam i zafarbowalam na rudo:-p ładnie mi bylo i ja tez sie dobrze czulam,ale ten kolor za szybko mi sie wyplukiwal i szkoda mi bylo farbowac wlosy co 2,3 miesiace wiec chcialam wrocic do swojego naturalnego wiec machnelam je na czarno.czarny zszedł i co sie okazalo??? ze moj naturalny kolor przez rozjasniacz sie rozjasnił i juz nie bedzie nigdy taki ciemny jaki byl:wściekła/y: myslalam,ze umre...i teraz mam czarne,bo nie mogłam patrzec na to co mi po tym rudym zostalo.kochana a nie mozesz isc do fryzjera zeby ci jakis ladny balejaz zrobili??? wiem,ze to kosztuje,wiem,ale całkiem inny efekt jest niz jak sie samemu robi.tam ci dobiora kolorki i ty powiesz co ci sie podoba moze pozniej tez cos doradza jak samemu dzialac??? kobietko dziekuje,ze rozjasnilas mi umysł:-) no to czekamy razem z toba na rozwoj sytuacji.jak było na grillu??? napisalas,ze zalujesz,ze sie nie upilnowaliscie.uwierz mi,ze ja po naszej nocy wtedy tez zalowalam przez ta cytomegalie...;-) Bog wie co robi.jesli masz byc mama to nia bedziesz i to on wybierze na to moment-moze sie okazac,ze najmniej oczekiwany... bett nasza sypialnia to bedzie tez pokoj małej i mamy wlasnie sciany zielone takie jasne i wrzosowe.bardzo ladnie to wyglada.

nio kochane nadrukowałyscie znowu mase:-D nio a ja znowu cały dzien przespalam i dopiero wstalam od rana ehh...im blizej konca tym ja jestem bardziej senna...u nas tez wichury straszne,ale slonko swieci i nie jest az tak zimno.tylko ten silny wiatr nie potrzebny

Witam Dziewczeta z poniedzialku:biggrin2:

U mnie pochmurno i pada az trudno uwierzyc ze jeszcze wczoraj wygrzewalam swoje boskie cialo na slonku:-D:-D

Zjolka wspolczuje rozlaki ale pomysl tylko jakie bedzie powitanie:tak::tak:

Aniunia Ty to masz kobieto zdrowie godne podziwu:tak:

Bett ojj tez bym tak podjadla sobie pysznie i wogole ale 3 weselicha w jednym miesiacu to juz troche za hoho:szok:

Karola nie rozumiem zachowania tej kobiety tym bardziej ze nie chce sie przebadac mogla chociaz pozory zachowac:angry:ale ja mam nadzieje ze sie Kochana nie przejmowalas tym babskiem;-)

Magdalena pamietam skrecanie mebli u nas w domu hahahaha jak sie takie dwie fachury dorwaly jak my to bylo ostro:-p

Angel hejka co u Ciebie????Ja tez lubie wystroj nowoczesny, malo mebli duzo przestrzeni no i fototapeta tez mi sie szweda po glowie moze cos wymysle:biggrin2:Kochana ta tapeta jest poprostu obledna:szok::szok::szok:jak juz ja bedziesz miala to ja zamawiam fotki jestem bardzo ciekawa jak wyjdzie:tak:

Kobietka trzymam kciuki za II jak sie pojawia to widocznie tak ma byc;-)

Lenka hmmmm ciezka sprawa moze nie kupowac nie piec i wogole nie widziec i nie czuc:tak:

Dziewczyny a do mnie sie skrada malpiszon juz trzeci po # no i moze by pomyslal o jakis starankach?????

reklama
elka30 no przejmowac sie jakos tak bardzo sie nie przejmowalam,ale głupio sie czulam...chyba nikt nie lubi byc traktowany jak powietrze...nio jak juz 3 @ to faktycznie moze cos zaczniecie myslec????;-) bede mogła nastepnej kibicowac:tak:.lenka ja nie znam sposobu na wyeliminowanie słodkiego ze swojego zycia:baffled:.trzeba miec silna wole jak przy zucaniu fajek chociaz ja nie pale 4 lata,ale bez słodkiego nie mogla bym sie obejsc,a ty kochana ze swoim talentem kulinarnym to juz wogole masz problem:happy2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry