reklama

Odskocznia;))))

Angel - dziękuję za podpowiedzi. też mi się wydaje, że różowy jest oklepany. aczkolwiek nie odmówię sobie kupienia kilku różowych ciuszków. zastanawiam się jeszcze nad podłogą, na razie nic na niej nie ma ale mi się wydaje że jak tam dzidzia będzie się bawić to powinnam położyć jakąś wykładzinę - dobre mam wrażenie?

reklama
kobietko zupa ogorkowa pychaaaa juz mam pomysl na jutro dziekuje:-):tak:nie boj sie jesli bedziesz to chwilo sparalizuje cie strach i obawa a po chwili bedziesz mega szczesliwa:tak:

bett wykladzina jak najbardziej wez sobie jednolity kolor i najlepiej bezowa bo jak pozniej cie cknie na zmiane to taka wykladzina bedzie do wszystkiego pasowac,wykladzina jest dobra do raczkowania i dziecko sobie buzki nie obije bo mam dobra przyczepnosc.ja synka chowalam to mialam panele i dywan ale tez jest wyjscie robia kapcie z antyposlizgiem i skarpety,tylko ze on tez byl bardzo rosadny i przezorny nie lecial na zlamanie nogi ale wiadomo kazde dziecko inne mojej kuzynki mala leci jak pocisk co chwile byla posiniaczona i poobijana.
Ja chyba wezme taka tapetę http://tapex2000.pl/foto/allegro/big/1303927277274.jpg daj znac czy ci wejdzie
:-)

Ostatnia edycja:
Angel - dzięki, mój mąż dziwnie zareagował na wieść o wykładzinie a mi się też wydawało, że z nią będzie lepiej. super jest ta fototapeta, bardzo mi się podoba. a takiej wielkości ją chcesz? ja spadam na razie, bo muszę zawieźć spodnie do krawcowej, żeby mi je skróciła

Magdalenko- też bardzo pysznie :tak:
ja uwielbiam sadzone jeszcze maślanka do tego ,albo zsiadłe mleczko :-p
ja już jestem jeszcze zetrę ogóreczki i jestem Wasza :)

ja juz tez po obiadku:-)u nas tak wieje ze przed chwila drzewo sie ulamalo i spadlo na droge dobrze ze samochod nie jechal.Ale strazacy juz wszystko usuneli:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry