karola1388
Poprostu żyj...
dzien dobry.
zjola aha no rozumiem
zasiadłam teraz przed kompem dopoki mezulek spi po nocce,bo pozniej sie pewnie nie dopcham:-) wczoraj z impreskki wrocilismy ok 19ej wiec wczesnie,byłam wykonczona.niestety była tam ta kuzynka co wczesniej pisalam o niej i wyraznie klułam ja w oczy
tyle,ze ja rozumiem doskonale jej bol,bo sama przez to przechodziłam,ale jej zachowanie mimo wszystko było ponizej wszelkiej krytyki...:-( traktowała mnie jak powietrze...siedzac obok mnie
no coz bywa.ja w kazdym badz razie nie czulam sie winna ani troche tego,ze jestem w ciazy,bo wkoncu swoje tez przeszłam i duzo musialam walczyc o to zeby miec to co mam i byc na tym etapie na ktorym jestem...
kochane czy u was tez jest taka wichura jak u mnie???? strasznie w nocy to myslalałm,ze drzewa połamie tak wialo,a teraz wcale nie lepiej...pozdrawiam
zjola aha no rozumiem
zasiadłam teraz przed kompem dopoki mezulek spi po nocce,bo pozniej sie pewnie nie dopcham:-) wczoraj z impreskki wrocilismy ok 19ej wiec wczesnie,byłam wykonczona.niestety była tam ta kuzynka co wczesniej pisalam o niej i wyraznie klułam ja w oczy
tyle,ze ja rozumiem doskonale jej bol,bo sama przez to przechodziłam,ale jej zachowanie mimo wszystko było ponizej wszelkiej krytyki...:-( traktowała mnie jak powietrze...siedzac obok mnie
no coz bywa.ja w kazdym badz razie nie czulam sie winna ani troche tego,ze jestem w ciazy,bo wkoncu swoje tez przeszłam i duzo musialam walczyc o to zeby miec to co mam i byc na tym etapie na ktorym jestem...kochane czy u was tez jest taka wichura jak u mnie???? strasznie w nocy to myslalałm,ze drzewa połamie tak wialo,a teraz wcale nie lepiej...pozdrawiam

nie chcę ich już farbować ale nie wyglądają ciekawie :-(
tak jak i moja siostra i jej facet więc chętnie zgodzimy się na twoja pomoc