reklama

Odskocznia;))))

dzien dobry.

zjola aha no rozumiem:tak:

zasiadłam teraz przed kompem dopoki mezulek spi po nocce,bo pozniej sie pewnie nie dopcham:-) wczoraj z impreskki wrocilismy ok 19ej wiec wczesnie,byłam wykonczona.niestety była tam ta kuzynka co wczesniej pisalam o niej i wyraznie klułam ja w oczy:no: tyle,ze ja rozumiem doskonale jej bol,bo sama przez to przechodziłam,ale jej zachowanie mimo wszystko było ponizej wszelkiej krytyki...:-( traktowała mnie jak powietrze...siedzac obok mnie:szok: no coz bywa.ja w kazdym badz razie nie czulam sie winna ani troche tego,ze jestem w ciazy,bo wkoncu swoje tez przeszłam i duzo musialam walczyc o to zeby miec to co mam i byc na tym etapie na ktorym jestem...
kochane czy u was tez jest taka wichura jak u mnie???? strasznie w nocy to myslalałm,ze drzewa połamie tak wialo,a teraz wcale nie lepiej...pozdrawiam

reklama
witam kochane:tak:magdalena ojjj ja juz bym najchetniej kupila jakies meble do skrecania bo uwielbiam to robic:tak:bett no nie powiem ostatnio jak wynajmowalam i kupilam male mebelki do kuchni to tez jedna polka nie miala dziur do uchwytu ale jak M wrocil to mi przewiercił:-Da jak sie czujesz kochana bo u nas taka okropna pogoda ze mozna w depresje wpasc:-(karola to przykre ze tak sie dzieje w rodzinie powinniscie sie wspierac a ona ma jakies nieuzasadnione zale.No trudno Karolcia nie ma co sie przejmowac:tak:ojjj kochana u nas w nocy lalo jak cholera do tego burza i wichura czysty sajgon:-Da dzis dalej beznadziejnie i strasznie wieje.

Ostatnia edycja:
Ja chętnie bym się wybrała na wesele bo ostatni raz byłam rok temu i okazuje się, że będę miała ku temu okazję. Buty mam, sukienka jakaś też się znajdzie, ale moje włosy:szok: postanowiłam wrócić do naturalnego koloru z blondu więc przefarbowałam na jasny czekoladowy brąz który się bardzo szybko wypłukuje z rozjaśnianych włosów więc w efekcie mam 3 centymetrowe swoje odrosty koloru ciemny blond, jasny brąz na wcześniejszych odrostach i ciemny blond na rozjaśnianych:baffled: nie chcę ich już farbować ale nie wyglądają ciekawie :-(

Magdalena ja ostatnio to bylam na weselu ale swoim:-D:-Dod tego czasu cisza czyli 3lata temu.A powiedz mi ten czekoladowy braz ci sie nie podoba,bo ja bym chciala jakis brazik tez caly czas robie na blondy rozjasniaczem i boje sie ze za 10lat bede lysa.To fakt ze braz sie z rozjasnionego wyplukuje ale jak kilka razy sie nalozy to wchodzi wlos i trzyma dlugo.
Powaznie ja to jestem szczesliwa jak kupuje cos i wiem ze musze skrecic
:-D:-Dostatnio synkowi kupilam komode i oczywiscie wrocilam do domu o 22 i musialam skrecic do bym nie zasnela:-D

Ostatnia edycja:
Brązy mi się podobają i to bardzo ale niestety nie jest mi dobrze w ciepłych kolorach. Przez 8 lat rozjaśniałam włosy do jasnego zimnego blondu, a że mam dość cienkie włosy to postanowiłam dać im trochę odpocząć. Jednak przed weselem będę musiała coś z nimi zrobić, może jakaś szamponetka albo koloryzacja ton w ton z jakimiś refleksami. Któraś z was robiła coś takiego?

Karola - przykre, że tak jednak wyszło z tą kuzynką... próbowałaś jej pomóc, proponowałaś badania, jeśli ona nie chce Twojej pomocy to na siłę jej nie pomożesz. postaraj się ją olać i tyle. wichury u mnie nie ma, ale jak rano szłam na badania to mnie trochę wywiało
Angel - dziękuję, czuję się całkiem nieźle, musiałam wstać dzisiaj rano na badanka bo w środę wizyta więc jestem trochę nieprzytomna ale może mi się uda trochę przestawić na wcześniejsze wstawanie. mała coraz śmielej zaczyna kopać, więc jestem trochę mniej znerwicowana niż przed ostatnią wizytą. a Ty jak się trzymasz?
Magdalena - z tego co widzę w TV to Twoja fryzura to największy krzyk mody. co druga prezenterka obnosi się teraz z odrostami

Magdalena Ja kiedys robilam na platynowym blondzie reflksy bezowego blondu i super wygladalo a wczesniej tez mialam na bialych refleksy ciemnego blodu i wyszlo bardzo naturalnie.A nie myslalas o mrozym brazie jak nie pasuja ci cieple odcienie to moze mrozne brazy sa bardzo ladne.Mi skolei brazy to zlociste pasuje bo mam cieply odcien skory i raz niebieskie oczy raz zielonkawe.
bett ostatnio mialam chwile zalamki dlaczego poronilam ze juz bym byla 4msc i itd...
:-(pozniej dlaczego teraz nie moge zajsc skoro tak bardzo chce miec kruszynke.Ale wiem ze bedzie mi to dane nie poddam sie w koncu Alan chce miec rodzenstwo:-)ale teraz beda wymieniac u nas okna bo wymieniamy i wlasnie szukam sobie fototapety bo chce miec nad kanapa,ale tyle tego jest ze oczy bola:-Djakos zajmuje czas najlepiej co chwile bym zmieniala w domu wystroj itd...zwariowac idzie mam na punkcie wystroju bzika wszystko musi sie trzymac kupy.:tak:

Ostatnia edycja:
Angel - niestety dopóki nie zrealizujesz swojego marzenia takie chwile będą Cię dopadać. niestety na pytanie "dlaczego" wiele z nas nie znajduje odpowiedzi. ja wierzę że u mnie tak miało być, że to nie był ten czas... wierzę że Twoje marzenie też się już niedługo spełni. dobrze że masz zajęcie. moja koleżanka sobie przykleiła taką fototapetę nad kanapą i całkiem fajnie to wygląda. ja zaczęłam się ostatnio zastanawiać nad pokoikiem dla dzidzi ale nie mam na razie pomysłu na kolory...

reklama
bett wiem ale radze sobie bo mam synka i kochanego meza:-)kochana jak bedziesz miala problem to chetnie ci doradze w doborze kolorku czy czegokolwiek nie wiem jaki ty masz styl ja nowoczesny nie lubie bajzlu i duzo duperel synek w pokoju ma duze pudlo w ktorym masz wszystkie zabawki u mnie musi byc asymetrycznie i wszystko ladnie poukladane itd.....
A kolezanka co ma za fototapete ja bym chciala mosty badz miasto cos takiego?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry