reklama

Odskocznia;))))

Karola - nie nie siostra była na truskawkach tylko w niemczech i wróciła do PL niedawno :tak:,
Angel - staram się nie łudzić ,że ta ciąża jest.
Już piszę dziewczynki @ nadal nie ma ,a że ostatnio była 27 maja to czekam do 27 czerwca z kolejnym testem o ile wcześniej nie przyjdzie , tzn przeczekam 27 i jeśli nie będzie to znowu siknę taką obrałam taktykę:tak:,ale wczoraj mnie brzuszek pobolewał już więc pewnie @ będzie tak myślę i takie mam przeczucie....

reklama
kobietko moze faktycznie jestes coo?brzuszek tez pobolewa jak jest ciaza i duzo osob porownuje go do bolu miesiaczkowego:tak:to jak dzisiaj bys sikla to moze juz wyjsc.

Dziewczynki ,ale dziś to już poranny mocz wysiusiałam więc nie zatestuję, a temu moczowi popołudniowemu jakoś nie wierzę poczekamy pożyjemy zobaczymy tylko martwi mnie to wysokie tsh choć w necie pisze ,że ft4 jest ważniejsze niż tsh ,a tego nie badałam.Wiecie co dziś odkryłam na lodówce ????mrówki muszę chyba skoczyć do sklepu po coś na mrówki.Już je miałam wcześniej ,ale zniknęły ,a teraz znowu się pojawiły blisko żywności były bo na lodówce już siedzą.

Angel - ona ma coś w stylu Wielkiego Kanionu, brąz z pomarańczem. hmm jaki ja mam styl? generalnie w całym mieszkaniu mamy dużo kolorów, w tej chwili ten pokój w którym miałby być pokój dzidzi ma 2 ściany morelowe a 2 ściany takiej ostrej zieleni. niekoniecznie chciałabym go przemalowywać na różowo... na razie zastanawiam się nad jakimś jasnym fioletem, może coś zielonego tylko bardziej stonowanego? w ogóle w tym pokoju stoi biurko i komputer męża i nie za bardzo mamy gdzie to przestawić, na razie się zastanawiam czy nie kupić jakiegoś parawanu i nie zostawić tam tego biurka za parawanem. generalnie nie planuję go bardzo zagracać chciałabym tylko łóżeczko, komodę. aaa i bardzo mi się podobają takie literki na ścianę z imieniem :tak::-)
Kobietko - hmm w sumie to ja nie do końca wiem jaki byś chciała wynik, ale trzymam kciuki żeby był taki jak byś chciała. co dziś gotujesz? na mrówki podobno działa proszek do pieczenia, tylko trzeba im go dużo posypać

Bett- no ja też nie do końca wiem jaki wynik bym chciała bo to tsh mnie martwi jak na ciążę za wysokie prawda bo kichłam :tak: i jak dostanę to pewnie mi trochę ulży ,a trochę będzie żal bo wiesz ja bym bardzo chciała być mamą już teraz ,ale wiem ,że nie powinnam dla dobra dziecka i mam wyrzuty sumienia ,że dopuściłam do takiej sytuacji bo mój M to raczej głową nie myśli w takich momentach ,a ja powinnam ,ale krew nie woda i wyszło jak wyszło teraz co będzie to będzie trzeba to przyjąć na klatę jak to się mówi i cieszyć się tym co się okaże cokolwiek by to było.Ja gotuję ogórkową i placki ziemniaczane :-p

bett bys mogla to przedzielic parawanem tylko wtedy kolory muszą byc spojne:tak:zielen bardzo ladnie wyglada z odcieniem szarosci na tej szarosci mozesz malutkiej przykleic zielone motylki badz kolorowe jakbys chciała,przy tej kolorystyce najlepiej by wygladala biala komoda i lozeczko:-)i wtedy rozne dodatki dobierasz i jest super.Ja rozu bym nie dala corce bo jest oklepany.Zawsze jak dziewczynka to wszystkie rozowe dlatego zawsze szukam czegos innego;-)kobietko ja mialam na mrowki taki proszek ze one go braly do gniazda jako jedzenie zanosily krolowej i zjadaly a po chwili wszystkie padaly wraz z krolowa i po mrowkach:-D
A ja dzisiaj zupka kalafiorowa pychaaaaaaaaaa
:tak:

Ostatnia edycja:
Kobietko - na zdrowie :happy2: no właśnie tak mi się wydawało że trochę byś chciała a trochę się boisz. a będzie tak jak jest Ci pisane, zaufaj swojemu przeznaczeniu. ja dziś robię naleśniki ale takie amerykańskie. znajoma dała mi przepis i ciekawe co mi z tego wyjdzie...

reklama
Bett-dziękuję :) no boję się jak cholera ,a nawet nie trochę ,ale to normalne jak będę planowała to też będę się bała o ciążę na szczęście nie jest to paraliżujący strach więc dam radę.
To jak będą dobre te naleśniki to dawaj przepis :)
Magdalenko- zapraszam na obiadek w takim razie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry