reklama

Odskocznia;))))

Cześć dziewczyny, wpadłam tylko się przywitać i zaraz lecę dalej ... Dziś zdałam egzaminy
pobierz.php
i mam wakacje, jutro pogrzeb dziadka :( Wpadnę do Was już po wszystkim. Przepraszam, że tylko o sobie ale nie ogarnę wątków u której co się dzieje
biggrin.gif
Buziaki!!!!!!!!!!!!!

reklama
kobietko na szkoda ale ja wole wiedziec niz sie ludzic i sobie wkrecac cos czego nie ma:-(poczekaj rybko moze u ciebie jeszcze za szybko,trzymam kciuki&&&&&&&&& emka,gatto dziekuje kochane za dobre słówko nie wiem moze za szybko ale nie chce sie nakrecac,raczej sie pogodziłam ze sie nie udalo,ale ciesze sie gatto ze w koncu bedziesz miec swoja pocieche:tak:emka od ciebie tez czekam na pozytywne wiesci,kibicuje ~fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~bo owulka jak pamietam to dzis i jutro tak?:tak:karola wiesz kochana u mnie to ciezko mam cykle nie regularne wiec sama nie wiem:-(zjolka trzymaj sie szybko zleci,jak worci to zmajstrujecie bobaska i w podroz na motorkach;-)butterfly gratuluje zdania egazminu,trzymaj sie kochana bedzie dobrze.

Pozdrawiam was kobietki wszystkie buziaczki:**:*:*:*:*:*:*:*:*

ojjj zjola kochana przytulam cie mocno...to teraz bedzie cie wiecej na bb:-p??? 5 tygodni posuchy,ale za to jak pozniej bedzie przyjemnie....:-p buterfly gratulacje zdanych egzaminow.angel to jak nie wiesz to moze lepiej??? moze dzidzia sie pojawi wlasnie jak juz nie bedziesz miala nadzieii??? ja tam w kazda z zwas wierze.witaj bett:tak: . i jak było????

nio ja dzis na impressske rodzinna jadem z moim mezem...nie chce mi sie okrutnie,ale coz zrobic...buziaki kochane.

ps.kobietko i jak tam????

Myszko - ja o tym już nie myślę :no:, cieszę się za to na ten wyjazd :tak: a w przyszłym roku śmigniemy dwoma motorami :)

Butterfly - gratulacje!
Z powodu śmierci dziadka współczuję :(

Angel - zmajstrujemy, czy nie nie ważne, byle by wrócił cały i zdrowy!

Bett - no toś poszalała, co?

Karola - nie wiem, czy mnie będzie więcej na bb, bo chodzę dalej na kurs a nauki jest huk i kupę godzin zajęć!

Buziaki

czesc dziewczynki... ale weekend szybko zleciał.. Mam nadzieję, że dla Was był udany.. Dla mnie jak zwykle pracowity.. Jeden kolega u mnie w pracy to w ogóle sobie smacznie chrapie ..taki wykończony.. On akurat gra w zespole na tych imprezach co moja mama sprzzedaje.. Wrócilili w nocy o 3 i nie wiem po co on tu przyszedl zamiast sobie wziąć wolne.. U mnie w domu wszyscy śpią..

bett mam nadzieję, ze juz wypoczęłaś po weselu..

butterfly gratuluje egzaminów.. No to teraz zasłużone wakacje :-)

zjola Ty się nigdzie stąd nie wybieraj.. Mam nadzieję, ze bedziesz częsciej..

kobietko daj znać jak u Ciebie....

Hejka:-)
...ja tak z innej beczki.. gdybyscie mialy mozliwosc wyjazdu do niemiec (przyklad), oczywiscie praca pewna, to pojechalybyscie?oczywiscie cala rodzina

jak pizne w ten ekran zaraz!!!!!te reklamy sa okropne!!!Tez wam sie pojawiaja co chwile?
Anulko ja byłam po studiach w Anglii, fajnie wyjechać pozwiedzać dorobić sobie ale nigdy nie zostałabym na stałe;-)

Mój M poleciał dzisiaj do Japonii
Zoilu 5 tyg szybko zleci i znów będziecie razem:tak:
Kobietko i jak? @ się pojawiła?
Ja cały weekend z P pomagałam sprzątać i skręcać meble mojej siostrze bo kupiła mieszkanie więc nie odpoczęłam.

Zjola - 5 tygodni szybko minie a mężuś wróci stęskniony i spragniony
Aniunnia - Ty to się dziewczyno narobisz... ale może z drugiej strony to dobrze nie masz czasu na myślenie o głupotach :-) ja trochę wczoraj leniuchowałam a dzisiaj przed 7 pobudka i na badanka poleciałam bo w środę wizyta.
Magdalena - oj to miałaś pracowity weekend. udało się wszystko poskręcać bez szkód?

reklama
Magdalena - no właśnie tak pytałam o te szkody bo ostatnie skręcanie które się u nas w domu odbywało pozostawiło ujemny bilans strat -> na 8 szuflad w szafie 2 są nieprzewiercone na wylot :-D:-D:-D a wesele bardzo przyjemne, fajna orkiestra, dobre jedzonko, ale w zeszły weekend też mieliśmy wesele i to trochę za często jak dla mnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry