reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dobre z tą reprezentacją :-D
Angel - to chyba Ty pisałaś ,że chcesz córę , otóż czytałam ,że na córę trzeba celować przed owulacją ,a na syna w owulację, dziewczyny a jak my zaszaleliśmy na drugi dzień po bólu owu to co się urodzi jak będzie fasolka ????Jajeczko żyje ogólnie 24 godziny no nie?czy 12 bo już się pogubiłam
:zawstydzona/y:

...ja tak z innej beczki.. gdybyscie mialy mozliwosc wyjazdu do niemiec (przyklad), oczywiscie praca pewna, to pojechalybyscie?oczywiscie cala rodzina

jak pizne w ten ekran zaraz!!!!!te reklamy sa okropne!!!Tez wam sie pojawiaja co chwile?

pożarłam gofra z bitą śmietaną i truskawkami :-):-):-)

Czarna - :-D:-D:-D dobre
Anulka - ja to z tych bojaźliwych i rodzinnych jestem, więc raczej nie, chyba że nie miałabym innego wyjścia. mi się żadne reklamy nie pojawiają

Motylu wspolczuje smiesci dziadka, trzym sie

Anulka nie wiem co bym zrobila, zalezy od sytuacji ale chyba bym sprobowala...

Pozdrawiam Was Dziewczyny...i oczywiscie pije zdrowko Gatto i fasolki drink drink:-D:-D

Gatto dobre wiesci zawsze sie szybko rozchodza:-)jeszcze raz gratulacje...&&&&&&&&&&&&&&&

angel,kobietka-oby wam sie udalo trzymam &&&&&&

motyl-przykro mi,tez nie dawno moj dziadek odszedl,byl najlepszy na swiecie:-(

gatto-gratulacje

anulka-ani minuty dluzej bym sie nie zastanawiala,tylko pakowala manatki i w droge u nas tak bylo powiem Ci,ze tu jest lepsze zycie sama masz rodzine to pewnie wiesz jak jest,mnie na poczatku bardzo ciaglo do PL a teraz jak jedziemy to sie ciesze,ale jak wracamy do DE to ciesze sie jeszcze bardziej :-):-)

wczoraj zaczelam pic ziola pierwszy kubek ochyda:dry::dry: dzisiaj juz troche lepiej ale jak pije to zatykam nos;-),zmykam pod prysznic i spac bo jutro do roboty.

milego weekendu wszystkim.

Dulano - nie dziękuję tym razem żeby nie zapeszać Ty pod prysznic ,a ja niedawno wyszłam z kąpieli ogoliłam nóżki , umyłam włoski wyprostowałam i jestem cała pachnąca mam nadzieję na małe trzęsienie ziemi :-D:-D:-D
i oczywiście zdrówko Gatto, M piwo ,a ja oranżadkę :)

kobietko to dobrze,bo nie moge tego przegapic:tak:. a objawami sie kochana nie przejmuj nie kazda je ma.ja np wewnetrznie czulam,ze jestem w ciazy,ale z objawów to bolały mnie tylko piersi tyle,ze na @ tez mnie bolały...takze wiesz...rzyganka zaczeły sie od 8tc i trwały do 16tc i schudłam 6kg wtedy:baffled:.co ma byc to bedzie.emka nio wlasnie nie da sie tak usiasc zeby nie bylo jej obok:no: jedziemy do dziadkow mojego meza,bo jest Jana w nd i bedzie cala rodzina a oni maja mieszkanie nio i zawsze wszyscy siedza przy jednym stole wiec wiesz...trudno sie nie rzucac w oczy...ale ja napewno sama nie bede z gadka wychodzic o mojej ciazy,o zakupach itd.tyle,ze szkoda mi jej,ale z drugiej strony chcialam jej pomoc,chcialam dac namiary na lekarzy do ktorych ja trafilam,ktorzy mi pomogli,ale ona nie chce słyszec o lekarzach,badaniach itd,bo twierdzi,ze jest bezpłodna:wściekła/y: głupoty gada,bo zachodzi,ale ma tak jak kazda z nas nie moze utrzymac,a badan chociaz tych podstawowych robic nie chce.woli sie starac...rece opadaja.powiedzialam jej,a co bedzie jak zajdzie i znowu bedzie pozamaciczna i wytna jej ostatni jajnik i jajowod???? nic nie powiedziala...a ja tez nie chce czuc sie winna,ze jestem w ciazy.mam nadzieje,ze jakos to bedzie.gatto cpp i odskocznia na samym koncu sie dowiaduja???? GRATULACJE!!!!!!!!! buterfly co ty opowiadasz?? jak nigdy nie zejdziesz?? a leki to po co bierzesz?? uzbroj sie w cierpliwosc i daj czas swojemu organizmowi.zobacz dziewczyny zachodza w ciaze nie po miesiacu,dwoch,a po kilku,kilkunastu miesiacach a nawet latach jak doprowadza sie do porzadku.ja zaszłam po 4 latach...wiem,ze bys chciala juz,ale nie da sie juz trzeba czekac.angel a jest mozliwosc,ze mozesz byc????? bo jak tak to kto wie.a tempke mierzysz regularnie? bo jak nie to bym sie nie sugerowała...hehehehe bett ale zes posta napisała:-D :-D godzina 13:29,a bett pisze "kurcze jak tu z rana takie super wieści to może ja częściej będę wstawać wcześnie" :-D:-D:-D nie no rozwaliłas mnie:-D :-D anulka to super,ze zumba ci sie spodobała.napewno jest zarabiscie. jesli praca pewna na 100%,cala rodzina i zakwaterowanie tez to chyba bym sie nie zastanawiała...bo co mamy w tej Polsce???? wszystko zalezy od nastawienia...czy na stale,czy tylko tak na jakis czas zeby sie troche odkuc no i co na to twoj maz???? a masz taka mozliwosc?????lenka oddaj mi troche tego talentu kulinarnego...aaaaaa mialas mi napisac przepis na dzem truskawkowy.:tak:

kurde ile nadrukowałyscie od rana to az strach pomyslec co bedzie jak juz bb mi sie przez wekeend nie wczyta.w pon nie ogarne...ale przeczytam i tak wszystko bo jesio jakies 2 kreski przeocze u kogos:-) kochane zmykam lulu.buziaki slonka:tak:

reklama
Karola mnie bolą od niedawna sutki od dziś popołudnia ,ale przed @ też mnie piersi czy sutki bolały,
tylko ,że nie tak późno przecież jutro ma być @ ... no nic zobaczymy w poniedziałek czy @ będzie czy nie jak nie to teścik i się okaże.

Jakby mnie jutro nie było to do poniedziałku dziewczynki ,ale pewnie zajrzę bo M późno jutro wróci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry