Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JĄDRA SĄ JAK NASZA REPREZENTACJA - BIORĄ UDZIAŁ A NIE WCHODZĄ![]()

dobre

dzisiaj juz troche lepiej ale jak pije to zatykam nos;-),zmykam pod prysznic i spac bo jutro do roboty.

. a objawami sie kochana nie przejmuj nie kazda je ma.ja np wewnetrznie czulam,ze jestem w ciazy,ale z objawów to bolały mnie tylko piersi tyle,ze na @ tez mnie bolały...takze wiesz...rzyganka zaczeły sie od 8tc i trwały do 16tc i schudłam 6kg wtedy
.co ma byc to bedzie.emka nio wlasnie nie da sie tak usiasc zeby nie bylo jej obok
jedziemy do dziadkow mojego meza,bo jest Jana w nd i bedzie cala rodzina a oni maja mieszkanie nio i zawsze wszyscy siedza przy jednym stole wiec wiesz...trudno sie nie rzucac w oczy...ale ja napewno sama nie bede z gadka wychodzic o mojej ciazy,o zakupach itd.tyle,ze szkoda mi jej,ale z drugiej strony chcialam jej pomoc,chcialam dac namiary na lekarzy do ktorych ja trafilam,ktorzy mi pomogli,ale ona nie chce słyszec o lekarzach,badaniach itd,bo twierdzi,ze jest bezpłodna
głupoty gada,bo zachodzi,ale ma tak jak kazda z nas nie moze utrzymac,a badan chociaz tych podstawowych robic nie chce.woli sie starac...rece opadaja.powiedzialam jej,a co bedzie jak zajdzie i znowu bedzie pozamaciczna i wytna jej ostatni jajnik i jajowod???? nic nie powiedziala...a ja tez nie chce czuc sie winna,ze jestem w ciazy.mam nadzieje,ze jakos to bedzie.gatto cpp i odskocznia na samym koncu sie dowiaduja???? GRATULACJE!!!!!!!!! buterfly co ty opowiadasz?? jak nigdy nie zejdziesz?? a leki to po co bierzesz?? uzbroj sie w cierpliwosc i daj czas swojemu organizmowi.zobacz dziewczyny zachodza w ciaze nie po miesiacu,dwoch,a po kilku,kilkunastu miesiacach a nawet latach jak doprowadza sie do porzadku.ja zaszłam po 4 latach...wiem,ze bys chciala juz,ale nie da sie juz trzeba czekac.angel a jest mozliwosc,ze mozesz byc????? bo jak tak to kto wie.a tempke mierzysz regularnie? bo jak nie to bym sie nie sugerowała...hehehehe bett ale zes posta napisała
godzina 13:29,a bett pisze "kurcze jak tu z rana takie super wieści to może ja częściej będę wstawać wcześnie" 

nie no rozwaliłas mnie
anulka to super,ze zumba ci sie spodobała.napewno jest zarabiscie. jesli praca pewna na 100%,cala rodzina i zakwaterowanie tez to chyba bym sie nie zastanawiała...bo co mamy w tej Polsce???? wszystko zalezy od nastawienia...czy na stale,czy tylko tak na jakis czas zeby sie troche odkuc no i co na to twoj maz???? a masz taka mozliwosc?????lenka oddaj mi troche tego talentu kulinarnego...aaaaaa mialas mi napisac przepis na dzem truskawkowy.