reklama

Odskocznia;))))

Angel- to wielka szkoda....
ja mam ból sutków od wczoraj więc pewnie @ przyjdzie chyba ,że bolą na dzidziusia no nie wiem sama na razie puki co nic nie zwiastuje nadchodzącej @ poza tym bólem no nic zobaczymy w poniedziałek jak się nie ruszy @ do tego czasu.

reklama
angel może za kilka dni zrób kolejny test. Gatto tez pierwszy miała negatywny a chyba dwa dni póxniej już wyszedł pozytywny.Co kłucia jajnika...pamietam,że miesiąc czy dwa po wyjściu ze szpitala miałam takie mega bóle,ale przeszły po 2 dniach.
kobietka nie kracz z tą @,nie jest mile widziana;)

Wlasnie Angel, moze za wczesnie jeszcze dla sikacza bylo. Poczekaj ze 2 dni, jak nie przyjdzie @ to se siknij:happy:
Emka ty masz odpoczywac??relaksowac??? to czemu z plytkami latasz jak opetana?? lezakuj w takim razie:-p:-D

a ja nie sikałam od rana trzymam mocz byłam w aptece kupiłam test i myślę czy zrobić ,ale się bojam :zawstydzona/y: nie wiem czemu marzyłam o poniedziałku i o teście niedawno M zadzwonił żebym poszła mu do apteki po coś na dziąsło poszłam kupiłam i to i test nie sikałam z rana bo mi chodzi po głowie cały czas ten test ,a pęcherz to mi zaraz eksploduje , bo jakbym już dziś wiedziała to wtedy miałam bym świadomość ,a dziś jest impreza i nie wiem czy sobie pozwolić na alkohol czy nie.... może zrobię jak myślicie?dziś termin @ to chyba by wyszedł co ?

Siknęłam najwyżej jak nie przyjdzie @ to powtórzę ,ale raczej w ciąży nie jestem bo jedna kreska przez chwilę myślałam ,że widzę cień drugiej ,ale pod światłem słonecznym okazało się ,że nic tam nie ma...no to utopie dzisiaj smutki bo miałam nadzieję ehhh.

dzien dobry.

kobietko nio z tymi objawami to jest roznie kurcze...mnie juz tyle razy zmyliły...ale teraz przy tej ciazy objawy zaczeły sie pozniej tak od 8tc jak pisałam.na pocztq tylko bolesnosc piersi i nabrzmiałosc...a co do testu to mnie przed @ 1 dzien pokazał baaaaardzo blada kreske a w dniu czy dzien po juz nie pamietam byla juz wyrazniejsza.emka,bo ja otwieram sobie obok druga karte,czytam wasze posty i odpisuje i dlatego taki bykas mi pozniej wychodzi:tak: zawsze staram sie kazdej z was cos tam skrobnac.nio widzisz ona sie boi tego,ze powiedza jej,ze juz nigdy nie bedzie mogła miec dzieci:wściekła/y:,ale ja jej tłumacze,ze jesli bedzie sie tak zachowywac i ryzykowac to niestety,ale moze do tego dojsc...nie wiem co bedzie jutro.moj maz powiedzial,ze mam sobie dac spokoj i jesli ona nie chce pomocy to mam sie nie narzucac...ale zal mi jej jest,bo moze wystarczyłoby porobic badania moze nawet te podstawowe,moze tarczyce zbadac,albo toxo,cyto bo ona w ciagu 3 miesiecy miala te 2 poronienia i moze by wystarczyło...no,ale jak nie to nie...ale sie usmialam o tej zumbie:-D:-D " stwierdziłam-kobito gdzie te twoje kocie ruchy ,idź sobie lepiej loda zjedz albo piwo wypij hehehe starość nie radość;))))"":-D:-D:-D bett ooooooo to przepraszam i zwracam publicznie honor:-):-) gatto,ale bett to po nocach na bb siedzi i dlatego pozniej tyle spi:-) lenka to bede probowac jak kupie wszystkie skladniki.a ile mniej wiecej powinno mi wyjsc słoikow???kurde ale to krotko sie gotuje 2 minuty??? angel a kiedy powinnas miec@??? kobietka najlepiej robic z rana...wiec ja bym sie wstrzymala do jutra,a dzis nie piła. a jak ci wyjdzie negatywny,bo nie robisz rano???? to co ??? a moze sie okazac,ze jednak jestes??? ja bym poczekała...

Karola z kg to wyjdą z 4 słoiczki takie od dzemu. Dlatego tak się krótko gotuję bo daje się ten zelfix. Taki prawdziwy dżem to tylko owoce i cukier ale wtedy trzeba tak długo gotować aż woda odparuje i zgęstnieje. Jak dzisiaj robiłam truskawki do tych bułek( jednak upiekłam i pożarłam) to poł kg gotowałam aż 45 min , a dzemy z tymi fixami też są dobre.

tyle wesel to ja bym chyba rady nie dała:eek:

Karola- ja już się pogodziłam ,z tym ,że nie ma ciąży było mi łatwo bo ten wynik miałam za wysoki i się Tym martwiłam ,a teraz pełen luzik bo się już tak nie przejmuję ,w pierwszej ciąży wprawdzie też mi pierwszy test nie wyszedł....w dniu @ robiłam i nic nie pokazał.... no zobaczymy jak nie będzie @ to powtórzę teścik ,a na razie lajcik.

reklama
lenka aha nio to musiala bym kupic ze 2kg zeby troszke wiecej tych słoiczkow wyszło...nio ja tak bez zelfixu gotowałam jabłka jak robilam dzem to nie dosc,ze od czorta tych jabłek musialam skroic do takiego ogromnego gara to mnostwo cukru jesio dodac juz nawet nie pamietam ile i dłuuuuuugo sie gotowało i musialam stac i pilnowac zeby sie nie przywieralo jak woda odparowaywala...masakra...no i na biezaco szybko wkladac do słoikow.matko jak sie wtedy poparzylam:tak: nio ja tez bym nie dala rady na tyle wesel.wlasnie teraz obok naszego bloku panna mloda wychodziła,bo słychac było harmonie jak gra i auta na klaksonach wolno wyjezdzały...mnie to czeka za rok:-) koscielny slub z cala ta pompa...sukienka,wychodzenie z domu,grajek itd...ahhhh....kobietka najwazniejsze jest to czego ty chcesz...w sumie nie tak łatwo zajsc.ale czasem wlasnie od jednego strzala sie zachodzi:tak: poczekamy zobaczymy.a co dzis ci sie jakas imprezka szykuje,ze wieczor %%%%????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry