dzien dobry.
kobietko nio z tymi objawami to jest roznie kurcze...mnie juz tyle razy zmyliły...ale teraz przy tej ciazy objawy zaczeły sie pozniej tak od 8tc jak pisałam.na pocztq tylko bolesnosc piersi i nabrzmiałosc...a co do testu to mnie przed @ 1 dzien pokazał baaaaardzo blada kreske a w dniu czy dzien po juz nie pamietam byla juz wyrazniejsza.
emka,bo ja otwieram sobie obok druga karte,czytam wasze posty i odpisuje i dlatego taki bykas mi pozniej wychodzi

zawsze staram sie kazdej z was cos tam skrobnac.nio widzisz ona sie boi tego,ze powiedza jej,ze juz nigdy nie bedzie mogła miec dzieci

,ale ja jej tłumacze,ze jesli bedzie sie tak zachowywac i ryzykowac to niestety,ale moze do tego dojsc...nie wiem co bedzie jutro.moj maz powiedzial,ze mam sobie dac spokoj i jesli ona nie chce pomocy to mam sie nie narzucac...ale zal mi jej jest,bo moze wystarczyłoby porobic badania moze nawet te podstawowe,moze tarczyce zbadac,albo toxo,cyto bo ona w ciagu 3 miesiecy miala te 2 poronienia i moze by wystarczyło...no,ale jak nie to nie...ale sie usmialam o tej zumbie

" stwierdziłam-kobito gdzie te twoje kocie ruchy ,idź sobie lepiej loda zjedz albo piwo wypij hehehe starość nie radość

)))""

bett ooooooo to przepraszam i zwracam publicznie honor:-):-)
gatto,ale bett to po nocach na bb siedzi i dlatego pozniej tyle spi:-)
lenka to bede probowac jak kupie wszystkie skladniki.a ile mniej wiecej powinno mi wyjsc słoikow???kurde ale to krotko sie gotuje 2 minuty???
angel a kiedy powinnas miec@???
kobietka najlepiej robic z rana...wiec ja bym sie wstrzymala do jutra,a dzis nie piła. a jak ci wyjdzie negatywny,bo nie robisz rano???? to co ??? a moze sie okazac,ze jednak jestes??? ja bym poczekała...