reklama

Odskocznia;))))

reklama
Karola no fakt,że jak my drukujemy to po jednym zdaniu często i te strony się zbierają i zbierają;))A Ty jak już wysadzisz posta to takiego mega:) Ja musze krótsze bo dziwnie szybko mnie wylogowuje z bb i post się kasuje,a później szlag mnie trafia.No chyba,że mam pod ręką myszkę,to wtedy kopiuje i już:)
Kurde to kijowo,że ta kuzynka taka nieugięta!!Czego się boi??Że coś u niej wykryją??Nie rozumiem dlaczego tak ryzykuje swoją płodnością i zdrowiem:(Szkoda. Teraz to wszystko przeanalizowałam i masz rację-nie możesz czuć się winna,że Tobie się udało a jej nie,bo niestety nie pozwala sobie pomóc i zmienić losu na lepszy.
A bett i ta popołudniowa godzina to faktycznie dobre;)) Ja kiedys też tak miałam,ale za to teraz często mówię tak :cały dzień ...coś tam, a jest dopiero 13 np. heheheh i gdzie tu cały dzień?;)))
Anulka ja ostatnio puściłam sobie filmik z zajęć zumby-oczywiście spróbowałam układ odzwierciedlić...hehehe ale się usmiałam jak zobaczyłam swoje odbicie w lustrze,ja pierd...stwierdziłam-kobito gdzie te twoje kocie ruchy ,idź sobie lepiej loda zjedz albo piwo wypij hehehe starość nie radość;))))
A jeśli chodzi o wyjazd...lepiej z całą rodziną niż samemu.Jeśli macie pewność,że tam się dorobicie i bedziecie żyć w godnych warunkach to dlaczego nie...Ale jeżeli wyjdzie na to,że pracujecie tam,ale kasę wydajecie na życie,na codzienność i nie jesteście wstanie odłożyć czy sie konkretnie dorobić to uważam,że wyjazd mija się z celem...
Czarna musze celować w chłopaka bo coś nie jest mi dane donosić córki:(((

Ostatnia edycja:
hehehehe bett ale zes posta napisała:-D :-D godzina 13:29,a bett pisze "kurcze jak tu z rana takie super wieści to może ja częściej będę wstawać wcześnie" :-D:-D:-D nie no rozwaliłas mnie:-D :-D

Karola - ja sobie wypraszam!!! pierwszego posta napisałam dzisiaj o 08:08. wybaczam Ci to tylko dlatego że Ci się bb nie ładuje...
Emka - i Ty Brutusie przeciwko mnie? ;-)

Ostatnia edycja:
Bett :-p:tak:;-) uśmiałam się z opisu Karoli,bo poczułam się jakby o mnie pisała hehehe Ale rano dla mnie ostatnio to około 11,a jak musze wstac o 8 to mówię,że ledwo co zaczęło świtać,że tylko kury o tej godz wstają;)

Emka - no wyobrażam sobie, że musiało Was to ubawić. a ja taka dumna z siebie dzisiaj byłam, że nie wróciłam do łóżka po tym jak mnie kurier obudził po niecałych 5 godzinach snu. za to teraz jestem nieprzytomna i będę się niedługo zbierać żeby się przed jutrzejszym weselem wyspać. ogólnie to ze mnie taki nocny marek, ale ostatnio już mnie denerwuje to moje siedzenie do późna i wstawanie koło południa. dzień mi się wtedy taki krótki wydaje

Bett ze mnie jeszcze przed ciążą i w trakcie był mega śpioch,jak nie musiałam wcześniej wstawać to około 12 się z wyra podnosiłam,ale juz po stracie nauczyłam sie wstawać o 8...cos ostatnio znowu wracam do starych nawyków;(10:30 pobudka;)

Gatto ale Ty jesteś kobietą sukcesu,pracujesz,obowiązki:) A ja póki co mam leżakowac i sie relaksować,lekarz boi się,że znowu wpadnę w jakąś nerwicę,którą miałam po pierwszym poronieniu...
I się tu mamuśka nie mądruj,bo fasolka za jakis czas sama bedzie Cię zmuszać do snu i odpoczynku:))))

ja nie umiem długo spać, a wstaję o 6 i od razu wypad na dwór, zimą to nie fajne:sorry: ale takie uroki gospodarstwa.

I guzik, i nic wczoraj nie upiekłam, jak miałam iśc na ogród przyszła sąsiadka i juz później bym nie zdązyła. A dzisiaj nie upiekę bo mój tata ma imieniny jutro więc i tak piekę dwa placki, to starczy.

Karola mój dżem to taki trochę oszukany. Kg truskawek, pól kg cukru i jedno opakowanie żelfixu, dzemixu, czy czegos tam podobnego.Truskawki rozdrabniasz, dodajesz żelfix, zagotowujesz, dodajesz cukier zagotowujesz, gotujesz 2 minuty. Poźniej czekasz aż piana zniknie lub zbierasz ją szumówką i pakujesz do słoików. Słoiki kładziesz do góry dnem na 1o min i wszystko, powinny chwycic, ważne żeby tej piany nie było.

Pozdrowionka

reklama
heja kochane;-)dziewczyny wczoraj przyjechała siostra i poprosiłam ją zeby kupiła tescik,oczywiscie nie wytrzymalam dnia i dzisiaj zrobiłam i wiecie cooo czar prysł nie jestem w ciązy:-(:-(:-(tylko teraz mnie zastanawia ten chwilowy bol brzucha i klucie tak mialam w I ciazy czy myslicie ze cos jest nie tak:-(ale trzymam mocno kciukasy zeby wam sie udalo kochane &&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry