Karola no fakt,że jak my drukujemy to po jednym zdaniu często i te strony się zbierają i zbierają

)A Ty jak już wysadzisz posta to takiego mega

Ja musze krótsze bo dziwnie szybko mnie wylogowuje z bb i post się kasuje,a później szlag mnie trafia.No chyba,że mam pod ręką myszkę,to wtedy kopiuje i już

Kurde to kijowo,że ta kuzynka taka nieugięta!!Czego się boi??Że coś u niej wykryją??Nie rozumiem dlaczego tak ryzykuje swoją płodnością i zdrowiem

Szkoda. Teraz to wszystko przeanalizowałam i masz rację-nie możesz czuć się winna,że Tobie się udało a jej nie,bo niestety nie pozwala sobie pomóc i zmienić losu na lepszy.
A
bett i ta popołudniowa godzina to faktycznie dobre

) Ja kiedys też tak miałam,ale za to teraz często mówię tak :cały dzień ...coś tam, a jest dopiero 13 np. heheheh i gdzie tu cały dzień?

))
Anulka ja ostatnio puściłam sobie filmik z zajęć zumby-oczywiście spróbowałam układ odzwierciedlić...hehehe ale się usmiałam jak zobaczyłam swoje odbicie w lustrze,ja pierd...stwierdziłam-kobito gdzie te twoje kocie ruchy ,idź sobie lepiej loda zjedz albo piwo wypij hehehe starość nie radość

)))
A jeśli chodzi o wyjazd...lepiej z całą rodziną niż samemu.Jeśli macie pewność,że tam się dorobicie i bedziecie żyć w godnych warunkach to dlaczego nie...Ale jeżeli wyjdzie na to,że pracujecie tam,ale kasę wydajecie na życie,na codzienność i nie jesteście wstanie odłożyć czy sie konkretnie dorobić to uważam,że wyjazd mija się z celem...
Czarna musze celować w chłopaka bo coś nie jest mi dane donosić córki

((