• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
No co ja tutaj widzę!Gatto gratulacje przegromne!!!!!!!!!!!!!!!!
Kobietko za Ciebie &&&&

Magda zaliczyłam juz 3 razy zumbe , powiem Ci ze po 20 minutach pierwszej lekcji myslalam ze przerwe wszystko bo nie mialam sil, ale dalam rade, potem wiadomo-zakwasy- wyleczylam!juz i moge polecic kazdemu beborkowi bo zumba dziala cuda!!!!!!!!!!!!jest zaje.biście!!!!!!

Emka czekam na 2 krechy teraz u ciebie!

Choc ja Wam powiem ze z Kacprem zaszlam w ciaze dzien po @ wiec czy ja wiem czy te celowanie cos daje?

gatto powiedz mi jak to jest z ta tempka bo widze u ciebie 36.7 i jestes w ciazy.A wszyscy mowia ze jak ciaza to jest powyzej 37.Ja tez mialam 37,1 jak bylam z Alankiem.A teraz mam od kilku dni 36.8....i sama nie wiem o co chodzi:-(

Anulka no jesteś nareszcie!!!!:)))) To co? Wirtualnego drinka pod Fasolkę Gatto??:))))
A co do tego dokładnego planowania...po tym co wyczytuję na BB to już nic mnie nie zdziwi:) Zachodzą wtedy gdy sie nie spodziewają;)))

Gatto wcześniej nie zaczne bo te "dziewczyńskie" wygrają;))) Chcę sprawdzić tą opcję,o której pisałysmy:)))Ciekawość mnie zżera czy rzeczywiście tak można;)))

Ostatnia edycja:
gatto powiedz mi jak to jest z ta tempka bo widze u ciebie 36.7 i jestes w ciazy.A wszyscy mowia ze jak ciaza to jest powyzej 37.Ja tez mialam 37,1 jak bylam z Alankiem.A teraz mam od kilku dni 36.8....i sama nie wiem o co chodzi:-(

Kazdy ma swoja wlasna temperature ciala wiec dla kazdego podwyzszona bedzie inna. Nieprawda jest, ze na ciaze musi byc ponad 37 stopni. Jezeli masz normalnie temp ciala w granicach 36.6, to wyzsze moga byc w granicach 37 lub ponad. Ja normalna temp mam 36, czasem 35.8, wiec u mnie podwyzszone to sa te co widzisz na wykresie czyli 36.6 czy 36.7. Wazne jest mierzenie temperatury tez dla tej wiedzy i pozniej porownania wykresow, ale swoich, nie z innymi.
Angel a mozesz pokazac wykres??

ajjj gatto zebym ja miala nigdy nie prowadzilam wykresu teraz jakos na poczatku tyg mialam mega uczucie wilgotnosci wiec sprobowalismy a potem z ciekawosci mierzylam tempke bo myslalam ze bedzie powyzej 37.Wiec masz racje to mi nic nie daje najpierw bym musiala po obserwowac cykl zeby wiedziec co i jak.Ale dziekuje za odpowiedz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry