reklama

Odskocznia;))))

reklama
Łeee ,a myślałam ,że któraś będzie chętna no nic doprawiłam idę opanierować ,ale mi to idzie jak krew z nosa, co trochę przerwa na bb hihi

Kobietko - mi też się nie chce, zeszłam tylko po zapasy na dół do sklepu, ale robić mi się nie chce. na razie się ograniczę do kanapeczek z baleronem i ogóreczkiem małosolnym

Ja już obiadek podszykowany ziemniaki wstawione ,a M mi pisze ,że będzie o 15.20 ,a miał być o 15.
Tak sobie myślałam ,że jak nie dostanę @ to zrobię test jak on wyjdzie do pracy i jeśli okazałby się pozytywny to mu pokażę wieczorem przy kolacji zrobię coś dobrego o , o matko jaka ja jestem szalona jeszcze testu nie zrobiłam ,jeszcze nic nie wiadomo ,a ja już sobie snuję plany ehh taki mój urok chyba.

angel ja zabieram się do rzeczy w niedziele i pon. musze ucelować w owulkę;)

koniecznie, czekam tu na ciebie!!!!

Gatto - ty pipko jedna!!!!!!!!!!!!!! Tak niby nigdy nic i dwie krechy, tak z zaskoczenia nas wzięłaś?! Gratulacje kochana i powiedz, jak to się robi, bo ja nie umiem :no:

ja tez nie wiem:baffled:jakos tak samo wyszlo:baffled:
emka to celuj trafnie :-)

lepiej to niech Emkowy celuje:tak::-D

Kobietko - ja tak planowałam jak odebrałam w czwartek pozytywne wyniki krwi, że się wstrzymam do soboty i zrobię romantyczną kolację i mężowi powiem, ale nie wytrzymałam. po pierwsze za bardzo chciałam się z nim podzielić nowiną w po drugie musiałam od razu zacząć brać zastrzyki a bałam się je sobie sama robić na początku

a wy tu gadu gadu a ja w miarę ogarnełam i na wiecej mnie juz nie stac na obiadek mlode ziemnaczki z koperkiem i jajo sadzone :-D:-Dno ba bo mam tak sobie ochote.Ale dzisiaj juz wlosow nie myje bo cholernie mi sie nie chce:-(bett dziekuje kochana za fluidki;-) ajjj jeszcze nas czeka wymiana okien w calym domu jak ja to ogarne.........emka dzialajcie ,dzialajcie bo my tu czekamy na dobre wiesci od ciebie;-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja się naczytałam w necie o poziomach tsh w ciąży i chora jestem z tego wszystkiego koniec czytania w necie , zrobię sobie ft4 jak nie dostanę okresu i z tym tsh i ft4 pójdę do endo.Bo podobno ft4 jest ważniejsze w ciąży niż tsh.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry