reklama

Odskocznia;))))

reklama
Plotkary!!!!!!!!!

Potwierdzam druga slaba kreske. Nie dowierzam....sama nie wiem co myslec i sie boje jak cholera.
Sorki, ze pisze dopiero teraz, ale zaczelam na innym watku, potem musialam wyjsc i dopiero wrocilam. Roznioslo sie z predkoscia swiatla!:-D:-D

Angel- co nie było będzie ok i kropka :tak:
Butterfly- nie nakręcaj się , może być tak ,że bardzo ładnie Ci spadnie to tsh i nie będzie do czego się przyczepić , czasu nie przeskoczysz musisz spokojnie poczekać , my tu razem z Tobą zaczekamy aż to tsh się wyklaruje , no ja mam normy dla kobiet w ciąży obok wyniku i jest 0,33- 4,59 i jestem teraz zielona bo mowa zawsze była ,że 1,5-2,0 i też jestem już głupia.
A ja żałuję ,że nie zrobiłam jeszcze ft4 ,ale to dopiero w poniedziałek mogę zrobić.
Gatto- bo na bb nic się nie ukryje hehe

gatto super jednak nie drozny stal sie jak nabardziej drozny:-)ladne,ladnie nie boj sie gatto musi byc dobrze a jak dobrze pojdzie to ja i kobietka dolaczymy:-D

kurcze jak tu z rana takie super wieści to może ja częściej będę wstawać wcześnie :-):-):-)
ale się cieszę!!! i już się nie mogę doczekać kolejnych teścików... Plenitude, Angel, Kobietka &&&&&&&&&&&&&&&&

ciekawe która to ma takie skuteczne fluidki? u Gatto któreś poskutkowały więc na wszelki wypadek ślę: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Gatto - ty pipko jedna!!!!!!!!!!!!!! Tak niby nigdy nic i dwie krechy, tak z zaskoczenia nas wzięłaś?! Gratulacje kochana i powiedz, jak to się robi, bo ja nie umiem :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry