reklama

Odskocznia;))))

angel mi mdłości kojarzą sie tylko z jednym:) W pierwszej ciąży miałam i w tej drugiej też,co prawda z podwójną siłą,myślałam,że odjadę...
Ale cos mnie dziwi ostatnio,bo też od kilku dni mam rano mdłości,z tym,że nie jestem w ciąży bankowo. Myśle,że to może od pogody,ciśnienia,bo budzą mnie bóle głowy.
Oczywiście tobie życzę mdłości z innej przyczyny:)))))

reklama
Mnie tak mdliło wczoraj całą drogę do lekarza ,ale to może moja podświadomość
Angel - ja tam mam cichą nadzieję ,że będzie u Ciebie berek ;-)

Oj kobitki, też już bym chciała się postarać ,,, ale jak się sypie to się sypie. Z wynikami nigdy nie zejdę z 4,71 do poniżej 2 ,,, choćbym bardzo chciała, ogólnie to dzisiaj mam fatalny dzień i już :-(

emka,kobietko raczej watpie ze to ciaza bo od kilku dni mierze temp i mam 36.8 a w I ciazy mialam 37,1 tak samo bolaly mnie piersi a teraz nie bola chwilami tylko mrowienie w nich czuje.Bardzo bym chciala dziewczyny ale jak pomysle ze moge byc to mega sie boje:-(kobietko ale by byly jajca jakbysmy byly zafasolkowane razem z gatto:-)

angel sama zobacz,Gatto twierdziła,że raczej się nie uda,bo jajowód niedrożny czy coś,Kłaczek pisze,że ma Karolka z cyklu bezowulacyjnego...No to co??Do tego każda ciąża może mieć inne objawy;) Wszystko jest mozliwe:)) Ja tam w temperaturki tak w 100% nie wierzę

a no jajca by były ja też się boję to jest naturalne najważniejsze to mieć umiar w tym strachu bo on zawsze będzie i nic na to nie poradzimy już niestety.

buterfly ale cos tu ostatnio było pisane,że te leki mają obniżać te wyniki i ma być wszystko ok...więc jak to teraz wygląda?Na tym leku nie da rady czy co?? Ja mam TSH 2,49 i do lekarza nie ide,pytałam ginia co i jak,a on na to,że skoro ft3 i ft4,no i anty Tpo mam ok to luz. Nic nie mówił,że ciężarówka i starająca sie musi mieć wynik tsh góra do 2!

reklama
DOKŁADNIE TO JUZ Z NAMI POZOSTANIE TYLKO NIE DAC SIE ZWARIOWAĆ;-):-)bedzie dobrze kobietko co ma byc to bedzie;-)kobietko ale powiem ci ze korci mnie test bo ja lubie wszystko miec czarno na bialym nie cierpie czekac bo nie jestem cierpliwa osoba tylko w goracej wodzie kapana:-D:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry