reklama

Odskocznia;))))

Ewelinka nie o to chodzi,że Tobie nie uwierzyłam:) Chodziło o to,że zawsze fajniej jak sama zafasolkowana się pochwali:))Dotarła na inne wątki a my tu pełne zaskoczenie:)))

reklama
Angel - a może Ty w ciąży jesteś?????
Gatto - gratuluję !!!!!!!!!!!!!
dzięki dziewczyny za kciuki ja już sama nie wiem co bym chciała bo jednak to tsh 3,2 mnie martwi trochę za wysokie w październiku było niższe ....

Kobietko, co ma być to będzie, zdaj się na los i nic się martw, bo jesteś pod dobrą opieką fachowców. W razie co, będą wiedzieć, jak ciążę poprowadzić, główka do góry! :tak:

Ewelina dziewczyny udzielaja się na innych wątkach również i ten pewnie traktują jako dosłowną odskocznię;) A ja od czasu jak przeniosłam się z CPP bywam tylko tutaj,więc zawsze będę z informacjami o krok do tyłu;) Stąd moje zaskoczenie:))Usmiech z gęby mi nie schodzi:))
Anulka gdzie jesteś?????Musimy to wirtualnie opić:))))

Ewelinko - dzięki kochana masz racje co mogłam zrobiłam teraz czekam na @ ,a jak jej nie będzie to pędzę do endo mam wizytę 3 lipca.

Emka, ok, nie musisz tłumaczyć, wiem o co chodzi, tym bardziej, że wyskoczyłam z wiadomością, jak Filip z konopii :-D

Kobietko, Martuś, no właśnie...czyli wizyta tuż, tuż...:tak:

kobietko ja też uważam,że nie masz się o co bać!!! Zobacz ile kobiet musi sie leczyć całe życie na jakieś poważne choroby,rodzą dzieci,dzieci są zdrowe i wszystko jest ok:)) Najważniejsze to być pod kontrolą lekarzy,a że jesteś odpowiedzialną osobą to co może pójść nie tak? Nic:))) Głowa do góry:) Ja tam trzymam kciuki za fasolkę:) Wszystko się ułoży. Trzeba zafasolkować wątek,widzę,że berek mknie dalej:) Oby tak dalej:)

No tak tuż tuż :-) ,a co ja się będę denerwować co ma być i tak będzie i nie mam na to wpływu już pogadałam z lekarzami , doradzili dostosowałam się i pozostaje czekać na tę @ na razie cisza na morzu piersi nie bolą brzuch też nie nic jej nie zwiastuje ,ale wyczekam do poniedziałku bo u mnie lubi przyjść na weekend.
Emka - ja wiem ,że byście się cieszyły i ja też :D ,ale jeśli nie będzie fasolki to też załamki nie będzie widocznie nie ta pora ,ale wiecie ta nadzieja taka ,że może się coś zadziało obserwowanie siebie lepsze odżywianie mi się załączyło nie dźwigam nic na wszelki wielki czuję się taka pod opieką mojego M bo on też czuję ,że by chciał i tak się mną opiekuje coś pięknego:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kobietko raczej nie chociaz mam zmienne nastroje chwile jestem naladowana do sprzatania a za chwile siedze ziewam i nic mi sie nie chce:-(rano mnie mdlilo wiec poszlam zjesc sniadanie bo myslalam ze z glodu,najadlam sie a tu chwilami dalej mdlosci i sekundowe klucie i pobolewanie w brzuchu,sama nie wiem moze to przed okresem cooo.W I ciazy mialam zero objawow a teraz te mdlosci dziwne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry