czarna76
Fanka BB :)
Kobietko , czyli " nie taki diabeł straszny" , nawet gdyby fasolka się pojawiła to będzie dobrze 
Gatto , ten test może zepsuty był
U mnie lało tylko rano , ale mimo to temp 19 stopni , potem zaraz sie wypogodziło i teraz znów cieplo i słońce , termometr pokazuje 29 stopni w słońcu .
angel , to cię podziwaim za spokój , bo ja bym zariowała już bez tej @ , chyba że cię kłuje coś innego
a moja @ już się kończy ... muszę kupić kwas foliowy , ale jeszcze się nie staramy wg suwaka na jesień
Gatto , ten test może zepsuty był

U mnie lało tylko rano , ale mimo to temp 19 stopni , potem zaraz sie wypogodziło i teraz znów cieplo i słońce , termometr pokazuje 29 stopni w słońcu .
angel , to cię podziwaim za spokój , bo ja bym zariowała już bez tej @ , chyba że cię kłuje coś innego
a moja @ już się kończy ... muszę kupić kwas foliowy , ale jeszcze się nie staramy wg suwaka na jesień
Ostatnia edycja:
nio kochana skoro ty masz termin @ na pt ten tak??? to ja sie dowiem o wszystkim dopiero w poniedzialek,bo juz widze ze strony nie chca mi sie wczytywac,a dopiero 25go bede miala nowy transfer....:-( angel to znak
tylko nudze sie jak mops,bo jestem sama w domu,maz w pracy...jakbym miala neta normalnie to chociaz na bb z wami mogla bym siedziec,a tak to wchodze tylko raz na jakis czas i sie zastanawiam czy jesio sie strona wczyta czy nie...niedługo mecz portugalia-czechy