reklama

Odskocznia;))))

Kobietko , czyli " nie taki diabeł straszny" , nawet gdyby fasolka się pojawiła to będzie dobrze ;)
Gatto , ten test może zepsuty był :-p

U mnie lało tylko rano , ale mimo to temp 19 stopni , potem zaraz sie wypogodziło i teraz znów cieplo i słońce , termometr pokazuje 29 stopni w słońcu .

angel , to cię podziwaim za spokój , bo ja bym zariowała już bez tej @ , chyba że cię kłuje coś innego ;)

a moja @ już się kończy ... muszę kupić kwas foliowy , ale jeszcze się nie staramy wg suwaka na jesień

Ostatnia edycja:
reklama
czarna,emka czy ja wiem czy to spokoj,boli mnie to ze nie moge sie starac jak inne i muszę tyle czekać na owulke:-( ja bylam juz ze swoimi cyklami przed 1 ciaza i wyszlo na to ze taka ma uroda wszystko jest oki.Miałam 4 tyg po poronieniu krwawienie a raczej plamienie i do tego większe skrzepy,byłam u lekarza i mowil ze macica jeszcze się oczyszczała,dlatego tez miałam cykl bezowulacyjny,ale az tak tragicznie nie jest z moimi cyklami teraz byla juz @ i mam nadzieje ze dzis jest ten dzien owulki:-)

Ostatnia edycja:
kobietko no widzisz...ne martw sie kochana jesli okaze sie,ze nosisz w sobie malenstwo to mysle,ze lekarze postaraja sie o to zeby było dobrze,bo wkoncu juz jakis czas jestes pod ich opieka i napewno zdaja sobie sprawe z tego,ze kiedys bedziesz chciala byc mama...pozatym tak jak powiedziala ci lekarka sa kobiety ktore tez brały takie leki i urodzily zdrowe maluchy wiec ty trzymaj palec na pulsie i lekarze tez beda trzymac:tak:nio kochana skoro ty masz termin @ na pt ten tak??? to ja sie dowiem o wszystkim dopiero w poniedzialek,bo juz widze ze strony nie chca mi sie wczytywac,a dopiero 25go bede miala nowy transfer....:-( angel to znak:tak:

nio kochane ja sie przespalam,zjadłam,znowu przespałam,znowu zjadłam i wreszcie funkcjonuje normalnie:-D tylko nudze sie jak mops,bo jestem sama w domu,maz w pracy...jakbym miala neta normalnie to chociaz na bb z wami mogla bym siedziec,a tak to wchodze tylko raz na jakis czas i sie zastanawiam czy jesio sie strona wczyta czy nie...niedługo mecz portugalia-czechy:tak: obstawiam 2:0 dla portugali:tak: jesli juz mi sie nie uda wejsc jutro to buziaki słonka i do poniedziałku;-)

Dzień dobry...

Wreszcie... wreszcie trochę ochłody... Od rana jest pochmurane i wieje chłodny wiaterek.. Myślę, że dziś deszczyk nas nie ominie :-) Co nie zmienia faktu, ze w budynkach nadal jest duszno,... No i mój mały wreszcie się więcej rusza... To pewnie przez te duchoty był taki rozleniwiony.. Mam nadzieje, ze niedziela będzie słoneczna, bo znowu impreza się mamie szykuje na której moze niezle zarobic.. Do baru wynajęła koleżankę mojej Pauliny a wieczorami stoi mój mąż.. Tak ze ja mam luzik..

Doberek...
Aniunnia - super że masz troszkę wytchnienia w pracy. ja dopiero zaczynam doświadczać pierwszych nieśmiałych kopniaczków (wcześniej były to łaskotki) ale też zauważyłam że jak były upały to mogłam pomarzyć o jakiejś aktywności brzusznej.

a tak w ogóle, to nie mogłam wczoraj usnąć do około 3 w nocy a dzisiaj bladym świtem obudził mnie pan kurier...

No własnie w szoku jestem , bett o tej porze:szok::-D

Ruchy to fajna rzecz, takie smyranie, dobrze że maluchy fikają.

Aniunnia właśnie tak ma być , Ty w błogosławionym stanie jesteś więc odpoczywaj.

Lenka - :-D:-D:-D co prawda przez chwilę się zastanawiałam czy nie wrócić do łóżka, ale tylko chwilę ze sobą walczyłam. zwyciężyła moja ciekawość i musiałam sprawdzić zawartość paczki. najwyżej później zrobię sobie drzemkę a jakbym wróciła do łóżka to pewnie koło 12 bym wstała :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry