reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam was kochane:-)u mnie kiepsko ale raczej z samopoczuciem nie wiem czy to wplyw tej beznadziejnej pogody czy cooo....ma byc tak do konca tyg jak ja to wytrzymam:wściekła/y::-(do tego taa głowa i zmienne nastroje..pozdrawiam was wszystkie:-):tak:

ja to nie wiem jak to jest.. Od kilku dni miały być u nas burze a nie spadła nawet kropla deszczu.. grzeje niemiłosiernie.. W pracy jak narzekałam na zimno to teraz narzekam na upał.. Nie da sie oddychać.

Kobietka wieści bardzo dobre,więc chyba nic by się nie stało gdybyś była zafasolkowana:)
angel wydaje mi się,że to przez tą pogodę,więc głowa do góry,wyjdzie słońce,dobry nastrój powróci:) A co do bólu głowy...budzi mnie od kilku dni:(((

emka no wlasnie tez spycham to na pogodę,ciśnienie mam 137/92 dlatego głowa boli:-(aniunnia a u nas poniedziałek byl sloneczny i teraz do konca tyg beznadziejnie ma byc:-(bylam na balkonie zobaczyc czy wogole pranie schnie.I wiecie co ja nie rozumiem co po nie ktorych mam zeby 4 latke wysylac po wode 5 litrowa i jakies drobiazgi:no::wściekła/y::wściekła/y:a to jeszcze taka chudzinka nozki jak tyczki,az ja wyginało z ta woda co chwile robila przerwe,nie mogla doradzic poprostu krew mnie zalewa jak takie cos widzę:wściekła/y::angry::no:

witam.

zjolka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aniunia no widzisz mowiłam,ze to swedzenie to od czegos innego.widocznie jestes uczulona moze teraz na jakis składnik.fajnie ze z dzidka wszystko oki.

kochane witajcie.chciałam deszcz to go mam,ale nie takie cisnienie:wściekła/y: w nocy burza przeszła kilka razy,dzis od rana pada,ale jest duszno jak w saunie,a ja nie do zycia.rano po 8ej byłam w labo na badaniach i jak wrociłam poszlam spac i dopiero teraz wstałam...zjem kalafiora i ide dalej spac nie moge wytrzymac...

Karola - to odpoczywaj kochana:tak:
a u mnie tak jak Butterfly napisała , gadałam z endo i kazał brać półtorej tabletki na dobę tak dla bhp czyli 75 bo nie zaszkodzi tym bardziej ,że mój wynik urósł od ostatniego badania ,wynosi 3,2, no ,a pani psychiatra powiedziała ,że na starych lekach kobitki nosiły dzieci i rodziły je zdrowe , ja mam lek z nowszych i nie wiadomo jak by zadziałał dlatego jeśli się okaże ,że jestem w ciąży to zmienimy lek, i ten drugi bo biorę dwa mam odstawić chyba ,że bym źle spała to wtedy do niego wrócić.
No i to by było na tyle teraz czekam na @ czy przyjdzie czy nie przyjdzie o to jest pytanie
:sorry2:
U mnie pada cały dzień i burza przeszła nad miastem.Idziemy za niedługo do apteki po leki joł :-D i do biedrony na zakupy.

DZIEWCZYNY czy ja wam mowilam ze od czasu poronienia miałam tylko jedną @ :szok:mowilam sobie ze nie chodze nie sprawdzam sluzu i nie mierze tempki,a tu dzis szok siedze i kuje mnie lewy jajnik:tak:czyzby sam daje znaki ze znow jestem gotowa przyjąć fasolke:-)jeszcze dzisiaj zamowie sobie firanki do pokojów i kuchni chociaz tak poprawie sobie humor:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry