reklama

Odskocznia;))))

tylko że ja czekoladoholik, :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie powiem ile dzisiaj wrąbałam bo wstyd ale kręciłam hula hop poł godz i zaczełam a6w kiedyś doszłam do 17 dnia. Miałąm iśc biegac do południa ale młodszy nie był w przedszkolu więc nie miałam kiedy a wieczorem to mi się nie chcę, ale kg drgnął tylko co dalej
obiecuję sumiennie jutro nie zrę i pojutrze też nie i popojutrze tyż, a jak nie dotrzymam to mi wlać, jest któraś chętna? do pilnowania:sorry2:

a ja sobie ty pisze a mi mleko wykipiało:angry:

Elka to jak można to brac ię do działań i to ostrro

reklama
Karola- dzięki ,że pytasz na grillu było fajnie pogadałam sobie z siostrą i jej rodzinką ,w niedzielę pobawiłam się z dzieciakami ,a ma ich troje no super weekend :-) udał się wypiłam pół piwa więcej nie.Masz racje tam u góry mają swoje plany co ma być to będzie i już:)
Elka - nie dziękuję żeby nie zapeszać:)
Anulka - witaj
Buterfly- witaj
a my mieliśmy kupić buty ,a kupiliśmy czereśnie , fasolkę po bretońsku, ketchup, herbatkę owocową , i poszliśmy na lody mój M żadnych butów nie wybrał niestety.

Zjola - a jak tam Twoja inseminacja bo ja chyba niedoinformowana jak zwykle:zawstydzona/y:Tzn jest jej efekt?

Zjolu witaj Kochanie!a no pisałam Ci ze musze troszke przystopowac z forum z roznych względow zreszta ,podobnie jak Ty.Jeszcze nie pogratulowalam Ci chyba prawka na motór(na ślonsku tak godają)więc GRATULACJE, no i wiesz co mi obiecalas nie?

Magda jak tą dupką Ty umiesz trzepac co?kurka wodna normalnie mi to nie idzie:-(:-D, ale babka co prowadzi robi takie show z kazdego występu ze szok o taki:szok::szok:

Lenka kup sobie gorzka czekoladke i jak chcesz cos slodkiego to zjedz kawalek!KAWALEK!nie całą:-D:-D

To która jeszcze testuje?????
Emka cmok , cmok.

Kobietko
a jak sytuacja u Ciebie wyglada?

Anulka- czekam na @ ,a jak nie będzie jej do 27 to testuję znowu...Powoli się nastawiam na @ bo mnie brzuszek bolał i bolą mnie piersi ,a tak bywa u mnie przed @.Dzięki ,że pytasz :)

No to z uwagi na Twoje problemy zdrowotne życzę Ci aby wszystko było w porzadku czyli jak ma być Dzidziuś to zdrowy i silny a jak ma przyjść @ to niech przychodzi. No i te fajki rzuć w cholere!

reklama
:wściekła/y: ale chodzi o to,że miało jej nie być ... przez tabletki - tydzień brałam na wyregulowanie owulacji a tu psikus :wściekła/y: już sobie poustalałam owulację na sierpień jakby było można się starać ... Pisałam do ginekolog sms-a odpisała,że mam dokończyć opakowanie- no i zadzwonię do niej jutro umówić się na hsg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry