reklama

Odskocznia;))))

dzien dobry w pochmurny i wietrzny dzien:-(

zjola fajnie,ze zostajesz z nami:tak: angel to,ze nie moze na mnie patrzec to ja wiem,ale mimo wszystko nie upowaznia ja to do takiego traktowania mnie,bo to boli poprostu i juz.mnie ciaza z łatwoscia tez nie przyszla...a co do czasu to mysle,ze miala go wystarczajaco duzo od wrzesnia tam tego roq...aniunia u nas tez prognozuja ponad 30 stopni na wekeend:wściekła/y: znowu bede zle sie czuc.dla mnie taka pogoda tzn temperatura jest w sam raz:tak:

a ja dzis znowu jestem spiaca nosz nie wiem co sie ze mna dzieje...czy cisnienie czy co????? wstalam po 8ej i teraz juz oczy mi sie zamykaja z powrotem.ogarelam siebie i dom i o 14ej ma przyjechac moja fryzjerka podciac mi moje siano...a tak bym sie zdrzemneła...

reklama
Aniunnia- tak rzucam , u mnie to jest masakra odkąd byłam w szpitalu tam paliłam bardzo dużo paczkę na dzień i od tamtej pory nie mogę rzucić lekarz mnie uprzedzał ,że będzie ciężko z moją chorobą ,ale muszę się sprężyć i to świństwo tak jak pisze Butterfly rzucić mam nadzieję ,że tym razem się uda jak tak z Wami piszę to mnie nawet nie ciągnie:-)
Zjola- a to co Ty chciałaś nie pisać z nami ?????!!!!!! masz pisać i kropka ,a ja Ci powiem ,że jak się odpuści to często się udaje tak mimochodem ;-)tak jak nam się udało ostatnim razem tak od niechcenia pyk i już :-D
u mnie pogoda paskudna wieje jak na Syberii nigdzie dziś nie wychodzę brrrr.Siedzę z Wami, my z M poszaleliśmy sobie wczoraj M zrobił nastrój wyłączył tv włączył radyjko i do dzieła :-Dpotem na wkładce było takie coś różowe więc myślę @ przyjdzie ,ale dziś rano wstałam czuję ,że coś pociekło myślę.... @ wycieram ,a tam tylko taki biały śluz sporo go było no nic czekam dalej.

Hej,

musiałam trochę Was zaniedbać, no bo ciągle o ciąży myślałam, teraz mam nowe zajęcia :-)
Dlatego też do Was piszę:-p po 1 - postanowiłam zrobić dla mojego małżonka niespodziankę, ale potrzebuję kogoś kto pomoże mi napisać w j. angielskim list :tak:
po 2 - może głupie , ale trafiłam na stronkę o darmowych próbkach i wczoraj cały wieczór rejestrowałam się albo wypełniałam ankiety/formularze i teraz czekam aż mi zacznie to wszystko przychodzić:-D:-D
po 3 - ale to już standardzik, przysiedliśmy się do pozycjonowania naszej stronki, więc schodzi mi z tym:tak:

A tak poza tym to u mnie jakoś leci, a u Was widzę do przodu , kobietka - nie doczytałam @ jest czy jeszcze nie ma ?
zjola - Japonia to nie koniec świata - wypacz tani lot i zrób mężowi niespodziankę - po drodze możesz zahaczyć o Syberię :-)

Butterfly-Wiem ,że śmierdzi i to jak ,ale to jest coś jak nałóg alkoholika wiesz ,że szkodzi ,a nie możesz przestać ,ale ja muszę bo mi to w zdrowiu na pewno nie pomaga tym bardziej z moimi chorobami , moja ciocia też choruje na to co ja ,a ostatnio rzuciła obie chorujemy na tarczycę i na zespół paranoidalny tzn ja myślałam ,że tak się moja choroba nazywa ,a ostatnio byłam u psychiatry i ja mam taki znaczek przy chorobie f20 czy jakoś tak i on oznacza schizofrenię paranoidalną i ja to mam ja i ciocia moja więc można rzucić ciocia bardzo dużo paliła ,a rzuciła więc ja też mogę :tak:
Ja wyczytałam ,że moja choroba jest przewlekła i lubi nawracać i ja się boję ,że mi nawróci zacznę wypisywać głupoty i mnie zbanują taki mam lęk jakiś ,a ja nie chciałabym się z Wami rozstawać już 3 lata tu jestem.
Anastazja- nie ma na razie czekam cały czas....coś mi leci białego Gatto pisała ,że tak ma też,a jest w ciąży i już się bojam bo mam tsh za wysokie jak na ciążę i jestem w strachu biorę większą dawkę leku teraz tak mi endokrynolog kazał ,a 3 lipca mam wizytę u innego lekarza endokrynologa-ginekologa zobaczymy co powie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobietko - nie ma to jak wrzucić na luz :) :rofl2: A co z twoją, niedoszłą @? No i luzik kochana, nic się nie nawróci i żadnych bzdur nie będziesz wypisywać, no co ty? Będziesz zdrowa i tego się trzymajmy :tak:

Anastazja - udławiłam się przez Ciebie! Ty mnie chcesz wykończyć! ja do Japonii przez Syberię? Never! Aż taka odważna, to ja nie jestem, no way :no:

kobietka - Ja gdzieś czytałam że w ciąży TSH potrafi skoczyć , bo dziecko zabiera ten hormon , więc nigdy nic nie wiadomo, Ja dzisiaj trafiłam na wykres dziewczyny która zrobiła w 13 i 14 dpo test i wyszedł negatyw , dostała okres , a że mierzy tempkę to była zdziwiona że nie spada - @ trwała ok 4-5 dni , w 6-7 dniu tak jakby nowego cyklu zrobiła test i jest ciąża :szok: była już u gin, jest pęcherzyk , beta rośnie - także takie są przypadki:-p
zjola - jakby coś to do syberii z Tobą mogę dojechać :rofl2:
To zna ktoś z Was angielski na tyle dobrze żeby napisać ze mną list ? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry