reklama

Odskocznia;))))

pieniadze miał wysłane przelewem z konta na konto wiec w pon najprawdopodobniej je mial...powinien towar wysłac odrazu...w innej sytuacji nie denerwowała bym sie,ale jutro jest juz czwartek i jesli sukienki nie bedzie to w pt bede musiala jechac kupic druga,a tu kasa tez była wplacona...zła jestem,bo nigdy nie mielismy problemow z zamowieniami,a konto mamy juz długo i moj maz bardzo czesto robi zakupy...niestety w jednym negatywie z 26 czerwca ma napisane,ze sukienke ktos zamowił w lutym,a przyszła w czerwcu i ani tel nie odbierał ani na meile nie odpisywal.generalnie 98% pozytywnych opinii,ale było tez kilka neutralnych wlasnie o to,ze jest długi czas wysylki:-(

magdalena bardzo ładna ta sukienka i buciki tez super.ja wam pokaze jakie ja sobie buciki zakupilam u nas w miescie,a identyczne sa wlasnie na allegro: Buty Letnie Sandały Rzymianki Koturn f92 black 38 (2452017855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko,ze ja mam bezowe.

reklama
hej babolki zaszalałam poszłam do salonu fryzjerskiego i panie się nudziły akurat i mam blond pasemka :-D tak szybko to jeszcze nigdy mi się nie udało obrobić ,ale efekt super nie jest ich za dużo tak w sam raz akuracik czuję się teraz młoda i piękna :-D:-D:-D

:-) kłaniam się wszystkim, nisko niestety nie mogę bo mi siadają plecy, haha mała jest ciężka i ją noszę bo jeszcze do tego siorze wyskoczył dysk i jej nie podnosi ... mała śpi, ale zaraz powinna być w domu siora. Jutro przyjeżdża moja mama :-) na przyuczenie, pokażę jej co i jak- bo teraz kolej na jej 2 tyg opieki :D i w piątek do domu!!! odebrałam dziś wynik z grupą krwi i mi opadła kopra, ponieważ po 21 latach okazało się że mam inną grupę krwi niz wszędzie podaną :szok::szok::szok:

Tak se zjolka tlumacz...:-D
Buterfly, ja bym sprawdzila to jeszcze raz. Kiedys tez mialas robiona grupe, prawda? No, to jak raz jest tak, a raz inaczej, to ja bym powtorzyla badanie. MIalam robiona w ciazy w PL (gdzies w okolicach miedzy topnieniem ladolodu a powstawaniem wegla kamiennego), potem przy okazji krwiopijstwa, a tu i tak mi robili w ciazy z Karolem i teraz znowu. Za kazdym razem wychodzi ze jestem zero.:-D

No to i dobrze, bo konfliktu nie macie :) Moje dziecię też z tym nie będzie miało problemu. U mnie gorzej, bo ja mam rh- a M rh + ale jak na razie konfliktu nie było, ale efektów i tak nie ma, więc nie ma co sobie tym głowy zawracać.

reklama
Cześć dziewczyny:))Na troszkę zniknęłam,ale już postaram się wrócić na dobre:) Zaraz nadrobie zaległości.

Karola i Aniunia jak Wam suwaczki mkną:))))Szok:) Dopiero po nich widzę jak tygodnie uciekaja.
buterfly ja też całe zycie myślałam uparcie,że mam 0Rh-,a od roku wiem,że mam 0Rh+ :szok:
Gatto kochana to pewnie jutro wstawisz już suwaczek:)
Anulka a Ty co pipko???Jędrna dupcia,nowa praca,stare miłości ;-)Szalejesz:rofl2:
Zjolka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ masz fluidki,czekamy na dobre wieści od Ciebie:) A co do prawka-wkurzające jest to czekanie!!!Pamietam jak po nocach nie spałam,odliczałam dni do odebrania mojego świstka:)))A póxniej to już wiatr we włosach,asfalt zryty;)
Kłaczek Ty kochana też mkniesz z suwaczkiem:)))Ale usg dopiero w 12 tc;(((Bidulko pewnie się denerwujesz i chciałabyś juz widziec bijące serduszko...Jeszcze troszkę:)
Kobietko no no no,zmiana fryzurki:))Mam tylko nadzieję,że e-fajka jest w ruchu a nie inne dziadostwo;-)
Magdalena udanej imprezki w takim razie,dziewczyny piszą,że sukienka super,musze na nia zerknąć.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry