karola1388
Poprostu żyj...
pieniadze miał wysłane przelewem z konta na konto wiec w pon najprawdopodobniej je mial...powinien towar wysłac odrazu...w innej sytuacji nie denerwowała bym sie,ale jutro jest juz czwartek i jesli sukienki nie bedzie to w pt bede musiala jechac kupic druga,a tu kasa tez była wplacona...zła jestem,bo nigdy nie mielismy problemow z zamowieniami,a konto mamy juz długo i moj maz bardzo czesto robi zakupy...niestety w jednym negatywie z 26 czerwca ma napisane,ze sukienke ktos zamowił w lutym,a przyszła w czerwcu i ani tel nie odbierał ani na meile nie odpisywal.generalnie 98% pozytywnych opinii,ale było tez kilka neutralnych wlasnie o to,ze jest długi czas wysylki:-(
magdalena bardzo ładna ta sukienka i buciki tez super.ja wam pokaze jakie ja sobie buciki zakupilam u nas w miescie,a identyczne sa wlasnie na allegro: Buty Letnie Sandały Rzymianki Koturn f92 black 38 (2452017855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko,ze ja mam bezowe.
magdalena bardzo ładna ta sukienka i buciki tez super.ja wam pokaze jakie ja sobie buciki zakupilam u nas w miescie,a identyczne sa wlasnie na allegro: Buty Letnie Sandały Rzymianki Koturn f92 black 38 (2452017855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko,ze ja mam bezowe.
tak szybko to jeszcze nigdy mi się nie udało obrobić ,ale efekt super nie jest ich za dużo tak w sam raz akuracik czuję się teraz młoda i piękna