reklama

Odskocznia;))))

reklama
ja też myślę żeby sobie zrobić jakiś kolorek ,ale nie mam pojęcia gdzie iść tu u mnie ciężko trafić na dobrą fryzjerkę czy fryzjera muszę w necie poszukać jakichś salonów fryzjerskich.

Ja zmieniłam fryzjerkę ale rzadko chodzę, staram się farbować włosy jak najrzadziej.
Kobietko a jaki chcesz kolor?
Aniunia a myślałaś o farbach dostępnych w aptece? podobno można nimi farbować nawet w ciąży, a odrostami się nie przejmuj są teraz trendy ;-)

Oj dziewxczyny a jakie ja mam odrosty.. Nie mogę już na siebie patrzeć.. Myślicie, że mogłabym się teraz farbnąć czy dopierio po porodzie?

ja mysle, ze moglabys, w koncu w pierwszym trymestrze sie nie powinno, ale pozniej juz tak. Fryzjerzy powinni miec rowniez farby bez amoniaku, a jesli nie, to wystarczy otworzyc okno i zrobic przewiew, zeby nie wdychac.

reklama
aniunia ja sie farbowałam miesiac temu.farba castig crem gloss z l'oreal bez amoniaku.

dziewczyny jestem załamana...w pt wplacilam pieniadze kolesiowi za sukienke z allegro...dzis jest sroda,listonosz juz chodzil,a sukienki nie ma:-( w sobote idziemy na slub a sukienki brak,koles na meile nie odpowiada i telefonu nie odbiera...płakac mi sie chce...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry